![]() |
Re: Oltcit 1.1 B 32 SCH
te astept pe la mine
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
OLTCIT-ul rezista chiar si dupa 120 de km de mers:)). Si acum are si niste muzica old school cu caseta:)).
|
Quote:
|
Arata cam aiurea stickerele alea sau ce or fi puse acolo in parbriz.
Ai prins gustu de la mine?:lol: Astepta finalul si vei vedea ca stickerele mele au loc acolo in peisaj nu sunt puse de dragul a fi vazute.....;) Acuma punei un ulei bun,filtru si cam atat.:-P |
ce stickere in parbriz? alea sunt casete audio =)) generatia mp3 ce-ai tata...
|
Quote:
Si sincer nici nu am vazut stikerele tale, si nici nu am nevoie sa plagiez, am ideiile mele... Quote:
da masina va primi ulei bun si filtru nou, si nu ma opresc aici...mai e de vopsit si mai am unele chestii in cap, dar usor ca sa iasa treaba buna. 8) |
frumoase "stickerele" :)) ... acum ii vezi pe toti ca isi pun stickere cu parazitii si bug-mafia in parbriz ca asa au vazut ei ca e ultimul racnet in tuning ... asta e generatia mp3 cum bine zicea cineva, care in viata lor nu au vazut o caseta audio ...daramite sa dea bani pe o caseta originala
oricum ... retro nu se potriveste prea bine cu stilul masinii (la radiocasetofon ma refer)...dar pentru nevoia de a asculta cate o muzica merge si banda in locul CD-ului |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
o poza cu ragalia in trafic :D paparatzii! |
din cauza la niste probleme destul de nasoale, am scos masina la vanzare si nu vreau sa va aud ca iara il vinzi si etc. Daca nu rezolv pana vineri, o sa il dau...deocamdata sper sa rezolv si sa pot pastra masina. :rolleyes2 mai ales dupa atata munca...si bani bagati sa iasa bine.
link pentru cei interesati aici: http://oltcit.anunturi-auto.4tuning....-10315784.html |
12 Attachment(s)
am vandut masina maxim 2 ore :lol: dupa am recuperat-o si a primit si cate ceva sa nu se supere pe mine:
-ulei+filtru -antena -parasolar -am vopsit si ramele si stalpii negri, plus alte piese de la interior. -bujii mai tunarite, s-a dat o gaura in ele 8) sa dea o scanteie mult mai buna. Cum faceau batranii pe timpuri :lol: -aditivi ca sa mai intinerim motoru o leaca 8) in rest masina se comporta excelent, nu am probleme cu consumu...doar planetara de pe dreapta mai are fite in ea, dar va fi schimbata cat mai curand cu una buna. cateva poze cu masina de la gratar partea a2a, o sa urmeze si partea a3a :lol: si tot asa. A fost un pic cam dificil, ca e cam joasa si trebuia sa am grija sa nu raman pe acolo :lol: am dat si bara spate jos, ca s-o schimb cu alta mai buna, dar mai dureaza un pic pana e gata, si merg doar cu armatura :oops: |
pai bine ai revenit printre noi atunci ...e bine ca ti-a venit mintea la cap :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning