![]() |
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Quote:
|
Quote:
|
Mda.... pacat ca dupa atata munca s-a ajuns in acelasi punct. Imi pare rau sa vad cu nu este fairplay pe aici si ca nu se tine cont de anumite chestii cum ar fi conditiile de participare la un concurs etc; poate in cativa ani o sa fie altfel. Pana la urma acest concurs s-a vrut a fi unul de "fotografie" ( deci calitatea si imaginatia pozei in sine) nu unul de machete.
|
Quote:
Organizarea concursului lasa de dorit ... dar asta cred ca se stia dinainte. Eu personal din motivul asta nici nu m-am inscris. |
Bai bai, stati un pic...e primul concurs de gen, e primul premiu oferit pentru un concurs de fotografie, e normal zic eu sa apara anumite stangacii de organizare, nepotismele si amicitiile exista si nu pot fi evitate, nu l puteti acuza pe Vlad ca a pus in joc o macheta prea ieftina pentru ca nu i obligatoriu sa participi, respectiv daca miza nu i stimulativa nu te bagi, nu? In alta ordine de idei, ok, omul isi face reclama, just si democratic, e normal...insa daca vede ca in urma acestui concurs ii cresc vanzarile cu ceva procente acolo...pai ia ganditi va, nu l trage inima la un premiu mai consistent data viitoare??
Dupa parerea mea, de evitat pentru urmatorul concurs: 1. participarea interiza staff ului 4tuning. 2. o mai drastica selectie a fotografiilor cu ajutorul sponsorului eventual, 3. votare pe privat. SOF, sa nu mi sari in cap bro', nu l cunosc pe Vlad, e doar parerea mea de user. |
Quote:
|
Quote:
Aceiasi opinie am avut o si eu........ Nu eu am zis ca macheta are valoare prea mica.....eu am zis doar ca macheta aia nu face 150ron...sau ma rog....ca eu nu as da niciodata 150ron pe asa ceva cand sunt atatea Minichamps pe care le poti lua cu pana in 200 ron, si scuza ma, vorbim de Dacie in comparatie cu avion.....deci din partea mea tot respectul pentru premiul acordat....Si a facut reclama maxima cu un cost minim.....si se vede si prin numarul participantilor ca a tinut smecheria....numai bine.... |
Simt o invidie domnule Sof320, care am observat ca nu poate lipsi de la nicio adunare romaneasca-olteneasca.
Cred ca toti cei de mai sus au incercat sa-ti explice ca e de apreciat ca un sponsor s-a gandit sa consume din bugetul de publicitate pe acest concurs, banii respectivi oricum s-ar fi consumat dar poate pe altceva, de ex. Google, unde cu 100lei obtii vreo 500 de clikuri de la potentiali clienti targhetati. Potentialii clienti de pe 4tuning oricum sunt atrasi prin banerul afisat in partea dreapta a ecranului, deci practic concursul poate fi considerat o cheltuiala redundanta pt sponsor. Viitorul concurs care va incepe pe 14 mai va avea juriu specializat, si o tema noua de concurs. |
Quote:
2. Si eu am zis ca e de apreciat ca ai realizat un concurs si ai dat si un premiu...esti baiat destept....asa m as fi promovat si eu.....deci nu stiu cu cine te contrazici tu de fapt pentru ca eu sunt de acord si cu tine si cu "toti cei de mai sus care au incercat sa explice...." 3. Acum sa fim seriosi .... nu poti sa zici ca reclama aia minuscula mascata in dreapta paginii iti aduce atatea clickuri cum ti a adus concursul asta sau threadul pe sectiunea "MACHETE"...sa nu fim ipocriti totusi Eu unul nu am dat click niciodata pe reclama dar in schimb am intrat pe site ul tau de la threadul cu NOUTATI.....Adevarul ca "bannerul" ala din dreapta atrage foarte multe priviri :):):):) Ca o concluzie nu stiu de ce ai postat si cu cine te certi pentru ca eu am tras aceiasi concluzie ca toti ceilalti useri si anume : " esti baiat destept ca te ai promovat oferind un premiu de 150ron " Eu zic ca ti ai scos banii, si cu ocazia concursului daca nu ti au crescut vanzarile ti au crescut sigur "CLICKURILE"....cel putin cu unul pentru ca eu nu auzisem de tine pana sa faci concursul.....si probabil mai sunt multi "necunoscatori" ca mine...deci.... Numai bine DL Vlad |
Am urmarit o vreme discutiile si concursul sponsorizat de autoart.ro, modul de vot mi se pare cel mai potrivit pentru popularizare (participantii isi anunta prietenii sa vina sa-l voteze). Din punctul asta de vedere, nu mai este chiar un concurs foto, ci mai degraba unul de popularitate. Acesta e motivul pentru care eu si probabil multi altii nu am participat, insa nu ar trebui sa fim suparati de nivelul general scazut al pozelor. Daca se doreste intr-adevar cresterea calitatii, este nevoie de o tema putin mai detaliata, de o etapa de preselectie, de un juriu specializat, poate si de o etapa de vot pentru public care sa conteze 20-50% din rezultatul final. Bineinteles, asta inseamna o investitie mai serioasa, o organizare minutioasa si mai mult efort din partea participantilor. Premiile ar putea fi mai multe, machete, bonuri valorice, postarea imaginii pe site-urile sponsorilor si/sau pe 4Tuning.
Eventuala greseala pe care o facem este ca nu sustinem calitatea in situatia de fata, desi e evident ca ne dorim asta. Cei care se pricep la foto si au stat pe margine ar fi trebuit sa participe, pentru a arata amatorilor ca fotografiile se pot duce la un nivel mai inalt. Apoi, ar trebui sa sustinem participantii cu poze reusite prin vot, altfel cu siguranta castigatorul nu va fi ales pe baza calitatii. |
Quote:
Deocamdata la acest concurs s a mentionat ca scop "fotografia" nu "calitatea fotografiei" ca daca se mentiona calitatea fotografiei nu mai puneam poze cu machete puneam detaliile aparatului..... Sper sa nu te superi pe mine...eu te inteleg ca ai machete scumpe, aparat fot ( sau ce dispozitiv oi avea ) foarte scump....dar din spusele tale inteleg ca forumul asta nu face de tine....esti prea mare , prea calitativ, prea selectiv pentru astia micii care se agita pe aici sa prezinte un Maisto 1/24...si apoate asa si e... |
SOF320, n-are rost sa te simti atacat, mi-am spus parerea, avand experienta cu alte concursuri (majoritatea non-foto) la care am participat.
Indiferent de tehnologie, daca depui un efort minim poti scoate ceva reusit. Am vazut fotografii excelente facute cu telefonul mobil, dar si foarte proaste realizate cu aparate profesioniste. Participarea la un concurs foto trebuie sa fie mai mult decat o poza negandita, facuta doar sa se poata inscrie autorul. Nu suntem la loterie. Ma rog, e doar parerea mea... P.S. Nu sunt nici fotograf profesionist, n-am nici machete scumpe (doar multe), nici aparat smecher (am o "sapuniera"). Daca asa consideri tu ca sunt, inseamna ca am reusit sa demonstrez ca se poate ajunge la rezultate bune cu putin efort, asa ca nu pot decat ma bucur :D |
Quote:
|
interesante discutiile voastre,una peste alta cu toate ca am avut niste divergente cu niste domni participanti sau nu,in cadrul concursului,este bine ca acest concurs exista,si sper eu ca v-or exista si mai multe de acum incolo.oameni rai sunt peste tot,am patit-o pe pielea mea la acest concurs pana-n momentul de fata,dar haideti acum sa nu sarim in capul organizatorului si sa ne legam de premiul pus in joc.o singura remarca as dori sa adaug si eu la cele mentionate mai sus,si anume ca nu mi se pare normala si participarea organizatorului in concurs;in rest bafta tuturor si cat mai multe concursuri de acum incolo.pana la urma toti suntem uniti de acest cuvant "macheta auto",si asta e cel mai important lucru.v-am salutat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning