![]() |
Re: Cum recuperezi taxa de prima inmatriculare?
Quote:
In ce masura ma poate afecta lucrul asta si daca aveti ceva sfaturi ? |
In toate hartoagele alea poate vedea judecatorul suma cu care ai cumparat masina si suma care ai platit-o statului nu?
Spun pentru ca am si o masina la care taxa in 2011 ar fi de 4 ori valoarea ei de achizitie la un motor de 1.8 :):) si poate i s-ar inmuia judecatorului inima :):):) de asemenea canibalisme De aia suntem oameni sa mai putem si visa nu? :):):):):):):):) |
Quote:
Oricum,poti sa incerci,consulta avocati mai multi si vezi ce te sfatuiesc ei.Cred ca sunt sfaturile cele mai avizate. Succes! |
crashoverite nu cred ca te afecteaza in vreun fel..... :):):) totusi depinde de toanele judecatorului daca ii convine sau nu
|
Quote:
:)Asa ar fi normal,intr-o tara normala...dar suntem in Romania! |
Quote:
Am prieteni avocati si am vazut si la altii multe stiluri ale avocatilor de a iti lua banii:):) |
Quote:
|
Quote:
Dar nu inteleg,spui ca ai inmatriculat-o pt prima data in tara,fara a avea c-v intre italian si samsar,atasat la dosar? |
Quote:
Ti-am spus,nu imi amintesc cuvant cu cuvant,cum mi-a spus avocatul dar toti mi-au spus acelasi lucru,ca in perioada iulie-decembrie 2008 nu se castiga. |
Quote:
|
Quote:
Eu cand am tradus actele am facut direct actele de pe persoana(samsar) care a cumparat din germania masina direct pe mine si a fost ok nu m-a intrebat nimeni nimic:) de actele dintre neamt si samsar:):):) La fel si cu instanta.... eu zic ca nu trebuie neaparat c=v dintre samsar si italian pentru ca daca ai intre samsar si tine tot aceeasi chestie se presupune e ca a mai fost inscrisa in alt stat UE parerea mea |
Quote:
In schimb,ai dreptate,sunt avocati care cer bani in avans dar sunt si avocati care cer comision de succes,adica un procent din taxele recuperate si ce trebuie platit inainte este 42 ron pt fiecare masina,taxele acelea de timbru. Dar asta numai dupa ce mi-au explicat cum stau lucrurile si numai dupa ce eu i-am prezentat documentele masinilor si ale taxelor platite. |
Quote:
|
Quote:
Nu vreau sa contrazic pe nimeni,eu spun cum este la noi in judet. |
Quote:
Dar s-au descurcat ei,ca sunt destepti;) (mama lor). |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning