![]() |
Re: Unde spalam masina in Iasi?
eu spal langa evenimentul in bucsinescu si sunt foarte multumit de serviciile lor...nedal a avut ceva probleme legate de chirie sau ceva de genul.
|
Continuarea de la SPALATORII IASI, o faceti aici!
Vinyl, aici poti posta mai departe! In caz contrar, ai un cartonas rosu! Valabil si pt restul. |
Ajutor între ieşeni: topic permanent de întrebări şi răspunsuri de orice fel.
4 Attachment(s)
Topicul acesta a apărut pentru că e nevoie de un loc comun unde cei care ştiu mai multe despre lumea auto şi nu numai din Iaşi să răspundă (dacă vor) celor care vin cu probleme nerezolvate în altă parte.[editat de moderator]
Am un Passat din 2002,1.9 TDI. Vreau sa ii fac evacuare dubla,din inox,dar nu cap coada.Vreau doar de la finala de diesel pana in partea dreapta. Cam care ar fi costul investitiei?Cine se pricepe in Iasi sa faca asa ceva? Imi trebuie o fusta de W8,dar aleia ii cam stiu pretul,acum vreau sa aflu care e pretul cu tot cu manopera pentru ce vreau eu. Am atasat niste poze,sa va faceti o idee cam cum ar veni. |
eu unul spal masina rar la spalatorie de obicei doar cand e nevoie si de interior (ceea ce are si acum nevoie:)) ) si cand merg, merg la Blue Sky, e relativ aproape de mine. :)
P.S: nu vor intelege multi, sau nu stiu cati vor intelege ce vreau sa zic prin asta insa...citind post'urile de mai sus, atat in threadul asta cat si in altele...si trecand si eu acum ceva timp prin demonstratia "click'ului" nu ma pot abtzine sa nu spun ca "iubesc" ca "legea" e doar pentru catei..... |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Slip de la noi din Iasi te-ar putea ajuta ! il gasesti la Y:M
|
scrie si aici cand gasesti ceva te rog. m-ar interesa si pe mine dar la octavia e complicat ca trebuie sa imparti evacuarea in doua in spatele rotii de rezerva sau cumva ca sa iasa fum pe amandoua.
|
Vezi ca si BMA a facut ceva de genul, eu am reusit la Autocrom.
|
Pretul investitiei care a fost la Autocrom? A facut evacuarea in "Y" sau asemnatoare cu cea postata de mine?
|
nu avem noi fata de autocrom:lol:
|
Nu mai retin, au fost mai multe de facut atunci.Intr-adevar este mai scump. Iti fac cum vrei, doar sa fie loc de prins. Vezi cum stai cu fondurile si considera si propunerea lui mnezo. . Bafta
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am spalat-o la spalatorie ecologica din incinta parcarii Kaufland Alexandru. A iesit fain + ca baietii o curata foarte bine.
|
si cat te-a costat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning