![]() |
Re: VW VS. Honda
Quote:
|
Pe mine nu, poate pe alt Gti :))... frate nu ma atac, nu imi pasa de ce crezi tu, mai am un 3.0v6 aspirat, am si un 2.0 16v tot aspirat...daca vreau imi sufla, imi canta, imi face si cartofi prajiti :))
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=HWvkLk-Gfmk |
Quote:
deci eu vad ca la motoare sunt identitce, cu plusul ca in cazul in care sunt conduse de oameni de rand gti-ul are un avantaj ca nu trebuie sa-l turezi la 6000 rpm pentru "senzatii" (ca vad ca punctezi mult pe asta la honda) cu DSG este peste honfa. deci rezulta ca cutia este mai buna fata de cea de la honda. si pan la urma dc sa nu luam in considerare dsg-ul? nu este un lucru necesar pentru functionalitatea unei masini cutia de viteze? nu este produsa de vw? si cu fanii indieni pentru vw. e bine ca-i au. asta inseamna vanzari si ca masinile asta au ceva ce-i atrage si pe ei. sau tu ai fi vrut sa fie mai multi fani honda decat vw. cu rationamentul ala iLOGIC cine are mai multi fani in general (indiferent ca sunt petarde nemtesti cum ai lasat sa se vada mai sus si ca sunt prea prea vandute in ro si europa fata de cat ofera) honda sau vw? care se vinde mai bine?tu gandesti la fel ca aia care spun ca a auzit el de la mecanicii lui ca vw sunt proaste ca mecanicul repara mai multe si honda mai putine. daca in tara raportul de vw in comparatie cu honda e mai mare de 10 la 1 ce te asteptai? sa repare mecanicul in mod egal si si? atunci clar honda era o petarda atata timp cat tiganii au dreptul de a cumpara o masina o sa-i vezi si in logan, si mertan si vw, honda, bentley, etc etc. doar un copil poate spune ca o masina e proasta ca a vazut el un tigan ca o conducea cu geamrui fumurii si toba sport |
Dar hai sa facem cv mai tare, punem cu masinile personale..care e mai tare vreti? :))
|
n-am carnet, umblu cu autobuzul si cer bani de bilet la parinti, so vw is the best :lol:
|
Quote:
|
Motoarele japoneze in general sunt de admirat capacitati mici puteri mari singurul dezavantaj este pretul enorm la piese in cazul in care le gasesti ...
La vag noua generatie a iesit foate bine fiind premiate ca si motoarele anului acum cativa ani , nu mai stiu exact cand ...si mai precis tfsi-urile ...ieftine si foarte fiabile .... Ca si comparatie este greu de facut ...totul tine de preferinte ..sau de destinul care ti-a fost dat sa ai prima masina si aceea ramane ce-a mai buna . |
man nu o mai dati cotita cu piesele la japoneze, cel putin la honda. am avut 2 ani de zile honda si piese s-au gasit la toate magazinele si daca doresti mai ieftin ebayul sau hondapartsdeals sunt pline de piese.
|
Sau pot sa va pun poze cu mine(persoana), filme nu am facut, dar promit ca o sa fac un film :))))...apropo schimb Gti cu Type R, ofer 10 000 diferenta :))
|
eu am pajero si nu gasesc nici pe original nici la reprezentanta nici pe ebay ..deci unde sa mai merg ? si masina e din 2000
|
Quote:
|
A mea sigur sta mai bine ca un type R, am suspensia schimbata :))...
|
din cate am citit p-aici type r-u vine cu suspensie mai rigida :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning