![]() |
Re: Ford Fiesta Rs1800
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta mic si-a vopsit masina si a plecat in plimbare:D.
|
Quote:
|
Nu stiu,l-am surprins sambata intr-o parcare la intrare in Paris mi-a atras atentia numarul de inmatriculare WRC si fiesta fiind zic sa ii trag repede o poza:).
|
9 Attachment(s)
Am scos masina de cateva zile ,ieri am fost la bucuresti i-am mai cumparat cate ceva ,se mai apropie de adevar.Vopseaua nu a iesit exact cum imi doream,lacul nu a fost ce trebuia sa fie,insa tinichigeria e perfecta.In rest,totul e bine.. :)
|
misto rau buburuza...bafta in continuare :D
|
A iesit foarte bine vopseaua pe ea.Bravo
|
La cine ai vopsito Vlade?Sper ca numai pui dungi dalea pe jante si alte stickere ii sta bine asa :D.
|
Quote:
|
Maine plec la Bucuresti sa schimb suspensia ,pun alte amortizoare pe care mi le face cineva.Sper sa va arat cat de curand poze cu ea mai low si mai stabila (e greu in poze dar incerc) :)) in fine,m-am dat aseara cu un prieten cu Clio Rs 197 si pana la 140 stau fix fix langa el...din mers,ne-am dat de 2 ori...cred ca cu plecare e posibil sa am 1-2 m in fata.
|
|
E low si arata bine...e frumoasa foc masina...am avut si eu norocul sa o vad azi in trafic...sa stapanesti sanatos suspensia si sa ai parte de drumuri fara gropi...
ps: cand ajungi inapoi sa-ti faci un control la rinichi :D |
Sta bine pe roti si arata foarte bine.Poate vi si tu la o intalnire ford sau asa intre noi.
|
Tekno,m-ai prins in pom cu banii...dar fac tot posibilul (chiar mai mult ).Ms baieti,e ideala suspensia pentru cei cu pietre la rinichi caci dupa o plimbare scapi de ele.Oricum,sta de 4 ori mai bine pe drum,nu mai scutura spatele din cauza lipsei de greutate,la 200km/h nu mai simti ca plutesti ,e altceva..sunt foarte incantat.Anuntati-ma si pe mine cand va vedeti caci vin si io:)
|
Quote:
multa bafta fra! sper sa ne vedem in curand:P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning