![]() |
Re: Efectele care apar in urma procesului Chip Tuning
Razvan1977 si adamitza2005 v-am postat aici la ce puteri ajungeti cu masinile voastre :
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...urbocip&page=3 |
inteleg ...
|
Quote:
AAAAAAA randament . Asa, ce-i cu el? Asta e responsabil pt consumul crescut?! Al draq randament cu cine l-a inventat in chestia asta de tine de fizica.:D |
Quote:
Si pana la urma... la ce iti faci chip ca sa iti consume mai putin daca tu o calci ? |
Dc citeai cu atentie vedeai ca am spus ca ia cu 2l/% km in+ indiferent de regimul de mers.
Am mai spus ca depinde ce vrea omul de la masina nu ca nu sunt multumit de ea. Poate ca altele consuma mai putin dupa cip - eu am spus in cazul meu cum stau lucrurile In cazul tau - cel putin 1 l % ce? in + sau in - ?? ca nu ai specificat, s-a terminat brusc propozitia. Sa inteleg ca mai putin - dc e asa atunci felicitari :) |
La mine imi consuma cu 1.5 L mai putin datorita chipului !
|
Asa da. Bravo pt tine.
|
Quote:
Am sa-ti explic ce este randamentul la modul general insa am o curiozitate. Ce masina ai si ce modificare ai facut? Raportul adimensional dintre lucrul mecanic util si lucrul mecanic consumat se numeste randament. Adica ce obti supra ce ai consumat. http://upload.wikimedia.org/math/0/2...97d487c192.png Randamentul este adimensional si se exptima in procente sau pur si simplu un coeficient. Nu are unitate de masura ci valoare numerica tot timul sub 1. Daca ar fi unu sau mai mult am vorbi de altceva : PERPETUUM MOBILE |
Definitia randamentului o stiu, numai ca nu cred ca are legatura asa mare cu diferenta consumului inainte si dupa chip. Adica mi se pare normal odata ce ai putere mai mare sa ai consum.
Masina: Colt CZT admisie +soft |
soft in ecu ...?
|
Da. Sunt ff. putini care fac modelul asta la noi.
Probabil nu e rentabil sa cumpere aparatura fiind un model destul de rar in RO. Si modificarea e destul de scumpa fata de alte modele. |
Sebi.....help....vad ca pm nu pot sa iti trimit...in curand vine timpul sa achizitionez serpi pt motorul meu....c20ne......si nu stiu care varianta e mai buna 4-1 sau 4-2-1? Multam anticipat de raspuns :). Masina o sa aive si admisie lexmaul, are axa, chiulasa comprimata plus alte cele..
|
421 ,,,,,
|
Quote:
Cine a facut modificarea? Am sa-ti spun cum e cu randamentul si cum este cu consumul imediat. |
https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/93369-mitsubishi-colt-czt-1-5i-turbo-150cp-resoftare-by-dimsport.html
aici sunt cam toate datele. Eu sunt multumit de cum merge masina(mai ales ca e un model destul pretentios la modificari, de... multa electronica pacolo :P) De partea legata de consum nu stiu ce sa zic - ma astepam sa creasca dar poate nu asa mult. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning