![]() |
Re: Machete in lucru - BlooRS
17 Attachment(s)
M-am pucat si de un 350Z 1/24 de la bburago din seria street tuners parca.
Pana acum: -i-am pus praguri si bara fata de la un 350 kentoys -capota tot de la kentoys -am adaptat un sistem de deschidere pentru capota -rotile de la kentoys -motorul tot kentoys dar adaptat pentru ca nu incapea cum trebuie -am vopsit interiorul si am pus boxe si am... mochetat portbagajul -am pus volan sport tot de la kentoys -am inceput sa umflu aripile poze:D:arrow: in legatura cu faptul ca bara fata si pragurile sunt prea late.......tocmai din cauza asta umflu aripile |
bravo ma arata misto:D imi place la nebunie cum ai facut in spate :D la bara
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
de la ultima postare am luat in primire mai multe machete ,printre care si un audi a4 1-24 de la welly
ce parere aveti de jante ,s-ar potrivi?ma gandeam la un look asemanantor cult style pe final:-) |
10 Attachment(s)
cum e vremea tezelor:rolleyes2 nu am timp de modificari majore asa ca am lucrat doar la detalii .
A intrat in lucru un vw golf 4 de la Bburago 1/24 :-) modificari! pana acum: -modificat inclinatie roti -evacuare dubla -a primit scaunele d epe un audi a4 -schimbat volan -difuzoare(am uitat sa le fac poza) -refacut frana de mana(mai trebuie vopsita) -modificat prindere la pedale -vopsit roti+ buza marita -am gasit si o a patra roata( ii lipseau scaunele fata si una din roti) -eliminat stergatoarele vechi(va avea unul in centru) urmeaza: -eliminare bandouri -acoperire sigla si maner portbagaj -eliminare sigla fata -acoperire numar spate(nu sunt prea sigur daca asa o sa fac) -modificare bari si praguri(inca nu m-am gandit cum o sa le fac dar o sa fie ceva simplu probabil doar coborarea lor) -eventual stergator luneta |
e bine dar ti-am zis rezolva cu evacuare aia :) parerea mea e ca sa o lasi stock si low :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning