![]() |
Re: Cel mai penibil moment din viatza ta..
Quote:
|
cel mai penibil moment din viata mea ....cand m-a prins socra-miu cu alta.Faza e de geniu.Acum cativa ani am fost dealer(asociat) Dialog(actual Orange),si intr-un moment de proasta inspiratie m-am imbracat cu tricoul dialog,si sapca pe cap tot Dialog.Urma cu gagica(noua achizitie) sa ma intalnesc cu un prieten.Ne intalnim,tipu avea Jeep,si oprim la peco...alimenta,prietenul meu se duce sa plateasca,apoi eu ma urc la volan cu tipa in fata(giugiuleli la greu pe noi),urma sa conduc eu.Nici nu pleaca bine prietenul meu la ca sa sa plateasca ca apare socra-miu la peco...ma vede,eu intorc capul,indiferend si plec....evident cu un morcov de 5m in mine.il sun pe prieten si ii zic sa ma astepte 5min...ca sa nu se sperie cand nu vede masina.A doua zi ma duc la acasa la prietena mea si la socra-miu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,...trece ziua el nimic,eu nimic,totul normal.Trece aproape o sapt si nebunu-bosorogu ii zice fiica-sii...ca m-a vazut intr-un jeep cu o gagica si eram imbracat cu un tricou portocalui Dialog.Eu intre timp am renuntat la afacere si ma despartisem de asociatu meu...am zis ca afaceri mai fac eu da de insurat cu logadnica mea ,nu.Asta cand a auzit de la tacsu cum ca m-a vazut pe mine in jeep cu o gagica imbracat in portocaliu,sare la gatu lu tasu..."esti un nenorocit,vrei sa ma desparti,....vrei sa imi ruinezi fericirea...nebunule...te urasc"....fata stiind ca eu nu am jeep si nu am nici un tricou Dialog portocaliu.Totul s-a terminat cu bine...logodnica mea nu a aflat niciodata....iar socramiu e intr-un mister total...eram eu sau nu la peco cu gagica in Jeep.Asta pot sa zic ca a fost intr-adevar un mom penibil din viata mea....
|
wow ... ce mijto ai scapat ... ;)
toate s-au legat spre binele tau ... |
Cel mai penibil moment a fost acu 5 minute ... am inceput sa citesc topicu asta , iar nevastamea ma rugat sa fac patu ca ea este obosita , eu ca un Gentleman ( sau cum so scrie ) am inceput sa il fac ... pana cand am dat sa intind plapuma... ( rau am facut ) am ridicat-o prea sus si m-am trezit cu lustra in capatana ( nu am sa mai intind cearsheafe sau plapumi in viata mea ) :)
|
eh` ... nu zic ca a fost asa penibil ... mai degraba interesant
si seamana destul de mult cu cel amintit mai sus acuma la bachet m-au luat colegii pe sus si m-au tot aruncat in sus ... si eu din gresala am atins candelabrul si am spart becu` din el si sticla aia care-l acoperea ... oopsy .. :oops: si eu sunt "cel mai mare" adik un pitic ... :lol: si locatzia era una destul de selecta ... asa ca ma gandesc ca nu tare le-a placut :D |
o faza penala.ieri ma duc la examenul de mecanica.ajung acolo si vad ca nu mi-am luat calculatorul.si am facut examenul fara.mai faceam calcule pe celular dar pe sub masa sa nu ma vada idiotul ala de prof4esor.nu stiu inca daca am luat sau nu examenul
|
mda ... alta faza penibila ...
la magazin ... cand vroiam sa cumparam prezervative ... mah` .. berg eu lejer in magazin si pe langa prezervative trebuia sa cumpar si alte chestii. ajung la casa si in spatele meu era ceva coada. oky, mi le taxeaza toate si ajunge la prezervative. ca astea cat is ca nu am pretz pe ele. o striga pe o alta vanzatoare din spatele magazinului ca ea nu stie cat is prezervativele? nici aia nu stia. pe langa toate astea urmatoara la rand era vara-mea cu o tipa super buna, care m-o uat umpic peste picior la faza asta ... si mai zice ca lasa ... ca baiatu` o sa isi cumpere prezervative de alt undeva. si nici nu zic cat de buna era tipa aia. si pentru ca nimeni nu stia cat costa am mers cu restu` cumparaturilor si am lasat prezervativele acolo, bineinteles umpic rusinat si fatza de restu oamenilor de la coada si fata de vara-mea si fata de tipa aia buna ... :oops: :oops: :oops: |
faza cu prezervativele e prea tare, tot magazinu stia ca tu cumperi prezervative:D:D:D:D
|
Quote:
|
mie nu mi se pare penibil deloc. mare chestie frate.... eu in locul tau stii ce ziceam" aaa de fapt o cutie intreaga" sa vezi ce ochisori faceau femeile :lol: :lol:
|
Quote:
mi-am adus si eu aminte de o faza penibila: era intr-o duminica dimineatza(seara in club aia aia) si trebuia sa ma trezesc mai repede ca mergeam la padure(aia inseamna vreo 9 juma :D ) asa si intru pe mess... si il vad pe un amic cu care am fost in seara aceea si care fiind singur acasa si-a luat si un mic "cadou" cu el pt noapte :) asa... si intru eu dur pe el: ca ba, ca ce mai faci, ca stie fata! ca mai bagi in ea ca aia aia =)) ca mie cand mi-o lashi odata, la care asta: "nuj mah stai sa o intreb ca ii aicea langa mine!" deci m-am *** pe mine de jena :| |
so..............yo chiar nu m as fi simtit penibil....
moment penibil a fost in seara asta ...am fost la restaurant plm de al casei ma stiu toti de acolo merg mereu si eram cu plm parinti si unchimiu( mare nebun) si cand plec ies primu ... si erau 2 ratati unu cu una, pustani si cu masa lu unu din ei... si ai inceput sa rad si se tot uitau la mine si radeau...... l am intrebat pe unchimiu ce ba ce am pe mine am ceva pe fata? plm chesti de genu si ala a zis nu ma ce ai... aveam niste ..... + chef de ciomageala de ii insiram pe aia pe acolo ................. daaaa......... ma stiau toti aia de pe acolo si patronu si aia si nu vroiam sa fac panarama.....+ ca eram cu asta ca daca nu......... |
loool... mi se rupe mie cu cine sunt si unde sunt... cu atat mai bine ca erai cu unchitu.. ma duceam si ma luam cu ala in gura si ii mai trageam si una pe final ...
|
eram si cu tata si cu mama ,,,, plm ........ iti dai seama ca daca eram cu o gagik ceva sau solo cu tov ... il insiram ..........
|
cum a zis si tuningboy , trebuia sa ii sui pe pereti , cu atat mai bine k erai cu ai tai , sa vada ce baiat curajos au :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning