![]() |
Re: A race car is born
am pierdut o zi din cauza sarbatorii de astazi, dar eu tot sper ca in doua zile sa o scot pe strada.
|
Sry, my bad. Nu stiu la ce m-am gandit, dar probabil ca anticiparea prea mare... Mult succes in continuare.
|
ai facut masina ? pune si tu poze pentru curiosi
|
gata.... e oficial... masina iese autopropulsata din garaj marti. pun poze
|
pozele cu masina in starea ei actuala, inainte de echipare
|
incercarea moarte n-are
|
4 Attachment(s)
mai incerc o data...
|
frumoasa culoarea :D
|
super culoarea, acum so vedem pe toata asamblata. ;)
|
imi pare rau ca spun asta dar sunt dezamagit.......:(
chestiile alea de pe capota...la cati bani ai dat pe ele mai bine nu le mai luai..parerea mea...fara suparare frate |
da chiar au vreun rol prizele de pe capota? :D cea de pe mijloc din cate am citit eu, ar avea... :)
|
toate au rol... nu am pus prizele pentru ca asa am vrut eu...daca era dupa mine nu modificam nimic la caroserie.
|
vezi giubau_v8, nu a stricat nimik...deabia astept marti sa vad produsu final. :D
|
ar fi mers alte modele de prize pe capota , si ar fi trebuit chituite desi ar fi intrat mult chit dar parea altfel ..., acuma par cam aruncate acolo
iar cu decuparea aia in spate nu sunt de acord numai daca ai fi pus jante pe 16 sau pe 17 cu garda joasa si late.. sa zicem ca ar fi dat mai bine iar cum vrei tu sa pui pe 14 puteai anula si tu macar yalele de pe usi dadea mai bine sa vedem motorizare ca momentan ......n-am vazut nimic nou ;) |
in momentul in care voi merge cu masina in teste va voi spune tot... intr-un final masina va fi foarte foarte rea si design-ul nu ma intereseaza... iar bodyspeed... la ce latime vreau eu de anvelope, te asigur ca nu incapeau fara decupajul spate. mai ales ca masina va fi coborata dupa ce instalez jantele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning