Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Nubira 1- Leul meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/158421-nubira-1-leul-meu.html)

vlad300 15-08-10 19:44

Re: Nubira 1- Leul meu

Jentile care erau in prima poza erau DAEWOO si nu se potriveau deloc erau banale....cele care au fost puse dupa chiar se potrivesc.

Robert_MNW 15-08-10 20:50

Quote:

Originally Posted by vlad300 (Post 3587406)
In prima poza parca avea alte jenti decat cele din poza pusa de curand.La aia ma refeream.

Trebuia sa citesti mai mult in topic nu doar prima pagina, erau poze cu jantele astea vopsite cu doar doua pagini in urma... in fine...;)
LE: Jantele din prima poza nu sunt Daewoo...uitate mai bine;)

Bravo, arata bine masina. Nu e pe gustul meu ca imi place mai mult stilul clean. Bara spate parca e exagerata putin dar e vorba de gusturi aii si cum e masina ta tie trebuie sa iti placa. Multa bafta in continuare!

Rih85 15-08-10 21:58

Quote:

Originally Posted by Myk3 GhO$t Dr1v3r (Post 3587397)
BRAVO!!!Foarte tare ce a iesit.Cel mai mult imi place bad-boyul,grila radiatorului e la fel de suparata(asa o vreau si eu,este exact ce imi doresc),spoiler-ul fata cade bine pe ea,insa cel spate nu prea se potriveste cu linia masinii deloc,ar fi mers mai bine pe o masina mai sport cu forme mai brutale,nu pe Nubira care are niste forme rotunde.Pragurile trebuia sa le montezi cu fantele de aer in partea din spate pentru ca ele ajuta la racirea placutelor de frana,deci pozitia actuala nu ajuta cu nimic,ba chiar zici ca e masina invers.Eleronul sta bine dar se putea totusi unul mai finutz.Jantele sunt superbe,abia astept sa le vad montate pe masina.Cat despre culoare:superba(eu unul ma bucuram ca mai are cineva masina pe forum cu aceeasi culoare cu a mea,dar acum am ramas iar unicul:sad:)
*Sugestie din partea mea:vopseste interiorul farurilor cu negru lucios(exact ca ADU).Semnalizarile laterale schimbale cu unele albe,sau cu alt model.Becurile de pe spate de la semnalizare inlocuiestele cu unele albe sau ceva cu led pentru ca da urat.

Mersi pentru aprecieri si critici in acelasi timp. S-a scris in paginile anterioare despre praguri. Asa am decis sa le pun. Cum ziceai si tu.. Nubira nu este o masina asa brutala, nu are turbo pe ea incat sa stea in acele aerisiri pentru placute, deci eu unu le vad doar de forma.
Stiu ca ar merge super vopsirea lor pe interior in negru dar daca nu m-am bagat sa le desfac sa pun xenonul cu lupa nu o sa le desfac nici pentru asa ceva...asta e.inca nu am curaj :x. Am avut semnalizari laterale albe luate de la RD-WOO dar din pacate s-au ingalbenit plus ca la demontat s-au rupt si le-am pus pe alea vechi mai mult de forma pana imi iau altele. Nu stiu la ce te referi la becurile de pe spate de la semnalizari... poate ma insel dar partea alba de pe tripla contine marsarierul si semnalizarea deci sunt deja albe.... Te rog sa imi explici mai bine.

Rih85 15-08-10 21:59

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3587577)
Trebuia sa citesti mai mult in topic nu doar prima pagina, erau poze cu jantele astea vopsite cu doar doua pagini in urma... in fine...;)
LE: Jantele din prima poza nu sunt Daewoo...uitate mai bine;)

Bravo, arata bine masina. Nu e pe gustul meu ca imi place mai mult stilul clean. Bara spate parca e exagerata putin dar e vorba de gusturi aii si cum e masina ta tie trebuie sa iti placa. Multa bafta in continuare!

Mersi mult si ai dreptate. Gusturile nu se discuta. Intr-adevar jantele nu sunt Daewoo.. din cate am vazut eu prin Iasi pe aici le-am vazut in special la Opel Vecta A, B si Tigra.

Myk3 GhO$t Dr1v3r 15-08-10 22:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 3587715)
....Nu stiu la ce te referi la becurile de pe spate de la semnalizari... poate ma insel dar partea alba de pe tripla contine marsarierul si semnalizarea deci sunt deja albe.... Te rog sa imi explici mai bine.

Ceea ce vroiam sa spun este faptul ca becul din interiorul stopului sa il pui transparent,nu galben.Astfel pus pare mult mai profi.Uite in imagine....

Rih85 15-08-10 22:25

Quote:

Originally Posted by Myk3 GhO$t Dr1v3r (Post 3587760)
Ceea ce vroiam sa spun este faptul ca becul din interiorul stopului sa il pui transparent,nu galben.Astfel pus pare mult mai profi.Uite in imagine....

am inteles acuma la ce te referi. cand am sa fac rost si de semnalizarile laterale am sa schimb si becurile. mersi mult pt sfat8)

Myk3 GhO$t Dr1v3r 15-08-10 22:29

Cat despre interiorul farurilor vopsit negru,stiu ca avea ADU un set gata facut de vanzare.ia legatura cu el si poate le iei.cred ca ar sta bine tare pe RIH tau mai ales ca e si negru8)

Rih85 15-08-10 22:32

Quote:

Originally Posted by Myk3 GhO$t Dr1v3r (Post 3587794)
Cat despre interiorul farurilor vopsit negru,stiu ca avea ADU un set gata facut de vanzare.ia legatura cu el si poate le iei.cred ca ar sta bine tare pe RIH tau mai ales ca e si negru8)

din cate stiu eu le-a vandut ca am urmarit ceva timp acea licitatie. oricum nu exclud varianta cu desfacutul, doar ca nu am sa o fac acuma. poate mai incolo.. :lol:

Rih85 21-08-10 09:08

2 Attachment(s)
Dupa cateva zile petrecute la mare am revenit si cu noutati ce tine de masina. Dupa cateva zile de asteptat mi-au fost facute si suruburile cu cap hexagonal (prezoanele) mai lungi. Sper sa gasesc timp sa pun anvelopele pe jante si sa vad cum se potrivesc toate... chiar sunt curios :oops:

mike-fullspeed 21-08-10 12:17

Super... cat te-a costat un prezon?

Rih85 21-08-10 15:28

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3599873)
Super... cat te-a costat un prezon?

au fost facuti la o cunostinta care este strungar. ce era pe net nu se potrivea cu ce doream eu si am preferat sa le fac in regie proprie. Pretul este unul mai bun si de asta nu este si relevant..:D

Rih85 21-08-10 16:02

10 Attachment(s)
Azi am fost si am pus jantele... sunt super incantat de ele. Look-ul masinii s-a schimbat complet si am observat ca masina reuseste sa intoarca ceva capete 8). Dar inainte sa aflu si parerile voastre (pro si contra) as avea si eu ceva de spus. Jantele din spate au fost puse pana la urma fara distantieri si deci fara prezoanele mai lungi. Nu ating arcul pentru ca jantele au din constructie un fel de distantiere care m-au ajutat in momentul de fata. Motivul pentru care nu le-am pus este ca nu am mai pierdut timpul sa le centrez. Din pacate neavand acel canal de centrare ar fi trebuit sa pierd timpul cu centratul si nu am mai vrut. jantele din fata ies mai in afara masinii decat cele din spate deci pana la urma voi pune si distantierele pentru a le aduce cat de cat la acelasi nivel.
Partea din fata pare putin mai ridicata, si din cauza anvelopelor 205/50/16 fata de 215/45/16 de pe spate dar si din cauza amortizoarelor. Deci masina treubuie lasata neaparat :).
Pentru cei care au citit acest topic... odata cu schimbatul jantelor acel huruit de la roata dreapta care imi incalzea butucul a disparut complet. Singura explicatie este ca janta respectiva este stramba altfel nu imi explic motivul....

P.S.2: cum luna viitoare am ITP-ul trebuie sa ma ocup si de partea mecanica a masinii... trebuie schimbat uleiul, montat acei 2 rulmenti de la alternator pentru ca imi huruie (am verificat alternatorul si incarca bine deci rulmentii sunt de vina), schimbat parbrizul si apoi montat toba, vopsit etrierii si tamburii, pus xenon, rezolvat problema cu A/C si micile probleme in interior... si neaparat antifurt pentru jante :lol::lol:

B-99-SAA 21-08-10 19:12

Arata bine si asa fara distantieri, adica e ok, doar ca e prea inalta... mult prea inalta... coboara masina putin, ca daca tot esti la partea de mecanica, sa ii faci si unghiu de directie (stiam ca se face dupa schimbarea suspensiei, nu ma intreba de ce ca eu nu l-am facut, am aflat prea tarziu).
In rest, arata bine! Chiar n-am nimic de spus contra :D

nt98adu 21-08-10 20:29

Se face unghi de directie fata-spate daca nu ai facut semn inainte de a demonta telescoapele de pe fuzeta.

Stopurile merg cu folie si poti face doar partea de semnalizari si mers inapoi. Pentru semnale laterale aripi fata, iti recomand Dectane chrom fumuriu pentru Astra, iar faruri cauta pe Ebay. Gasesti modelul cu lupa pe H1 la 100 lire.

Ai bagat ceva bani in masina. Oare cat ar mai trebui sa bagi sa schimbi suruburile alea ruginite de la spoilerul spate? Se vede si in poza cu janta. Sau macar vopseste-le cu negru. Mai vazusem unul pe la ornamentul plastic stanga spate in aceeasi stare. :rolleyes2

Rih85 21-08-10 20:41

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3600754)
Se face unghi de directie fata-spate daca nu ai facut semn inainte de a demonta telescoapele de pe fuzeta.

Stopurile merg cu folie si poti face doar partea de semnalizari si mers inapoi. Pentru semnale laterale aripi fata, iti recomand Dectane chrom fumuriu pentru Astra, iar faruri cauta pe Ebay. Gasesti modelul cu lupa pe H1 la 100 lire.

Ai bagat ceva bani in masina. Oare cat ar mai trebui sa bagi sa schimbi suruburile alea ruginite de la spoilerul spate? Se vede si in poza cu janta. Sau macar vopseste-le cu negru. Mai vazusem unul pe la ornamentul plastic stanga spate in aceeasi stare. :rolleyes2

Nu stiu cum e cu unghiul de directie dar eu stiam ca ar trebui sa fac unghiul de fuga atunci cand se schimba jantele sau/si anvelopele. Am sa foliez triplele in viitorul apropiat, sper doar sa nu am probleme cu politia pentru ca tipul care mi-a foliat masina mi-a spus ca nu exista folie legala pentru triple. Semnalizari laterale caut pentru ca ce am avut inainte (alea albe ) s-au rupt la demontat plus ca deja erau ingalbenite. Le-am luat de la RD-WOO dar nu prea au tinut. Ai ideea de unde sa iau ceea ce mi-ai recomandat tu? Cat despre faruri... nu sunt in varful listei, o sa mai astepte.

Despre suruburi..:oops:.. spre rusinea mea nu le-am dat importanta. Daca le schimbi o sa fie stralucitoare si albe... deci cred ca o sa le vopsesc ca sa fie mai bine. Mersi oricum pentru critici si recomandari. :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 13:03.

- Copyright 2026 4Tuning