![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Eu am vazut personal masina dar nu stiam povestea ei, acum am ramas fara cuvinte ...
|
Quote:
P.S. just perfect! |
frumoasa masinuta, mai putine fete care sa.si dedice timpul si sa puna atata suflet pt o masina. respectele mele
|
Quote:
Voi avea grija de ea asta mi-am promis si mie acum mult timp, este tot ce am mai bun. Jantele...hmmm m-au costat mult intradevar..si nervi si bani. Dar suspensia le-a intrecut putin :rolleyes2. Si oricum, investitia este TOT, nici mai mult nici mai putin! Quote:
|
sincer daca te uiti mai neatent seamana foarte mult cu masina tipei din 2 fast 2 furios ... seamana putin. arata super tare masina sincer sunt invidios ca nu am o asemenea bijuterie. Felicitari pentru efortul depus 100% iti spun ca nu a fost deloc in zadar e prea superba masina ta :)
|
4 Attachment(s)
Intradevar, kitul seamana cu cel din film si nu doar ca seamana ci chiar este chiar sub aceasi denumire Milleniun wide (cea ce nu am stiut doar dupa montarea lui, un prieten spunandu-mi la fel ca tine ca seamana foarte mult..atunci am inceput sa caut) ... doar ca eu i-am dus cateva modificari kitului, asa cum mi-a placut mie findca mi se parea oarecum neterminat.
Mersi mult de aprecieri! |
felicitari, masina arata superb.
|
beautifull girl+car+passion=o piesa de arta si o poveste pe cinste.Felicitari mele sincere si continua sa faci o treaba buna:D.Mult respect!!!
|
Foarte frumoasa masina si povestea in felul in careti-ai luat masinutza,ce pot sa mai spun JOS PALARIA!
Apropo daca ai planuri sa vi prin Bucuresti poate ne anunti si pe noi! Bafta in continuare! Super tare masinutza! :) |
1 Attachment(s)
Legalele de la aeroportul Sibiu -2009- .. placut impresionat cand am observat-o ...placut impresionat cand am descoperit topic`ul tau ...placut impresionat cand am citit povestea masinutei ... bafta in viitor si asteptam noi vesti despre noi proiecte care mai mult ca sigur or sa ne bucure retina !
|
eee dragutza masina ....
1. imi place un lucru foarte mult rozul masini cu albul de pe jante .... eee superb contrastul . 2. linile parca sunt umpic exagerate .... ( imi cer scuze daca gresesc dar eu asa le vad si este doar o parere sincera ) 3. in rest perfecta masina , imi place foarte mult ca este cat de cat clean . ( clean 100 % inseamana sa pastrezi in proportie de 80 90 % linile masini .... deci fara alte spoilare fara praguri ... etc ) in rest super dragutza , bafta si sport in continuoare cu acest poriect pentru o fata eee o realizare enorma , desi am vazut un vw new bettel la cluj roz cu alb perlat si era ... super marfa si aceea masina chiar era clean . totusi felicitari pentru munca depusa nu oricine face fata stresului si nerviilor . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Marfa masina am avut ocazia sa o vad la KOE si mai acum cateva saptamani din nou la Cluj la Expo Transilvania .....felicitari si bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning