![]() |
Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?
+1 pentru ideea Sashei. :D
Stau si ma intreb: sa zicem ca dam de oameni mult mai destupati la minte si sunt de acord sa ii ofere partenerului de viata un 3some tocmai pentru ca stie ca si-ar dori... cum spui atunci: am facut dragoste cu prietena mea si cu inca o tipa??? Nu suna cam de rahat? Eu mi-am spus cum privesc eu sexu' si dragostea. Unul e doar fizic... unul e fizic + sentimente. Din punctul de plecare la dragoste... e tot sexul, ca lucru "fizic". Cat despre ideea cu sergiuhusca vs. roxanicutza: sa nu uitam ca si eu o corectez si ii pun in quote multe idei... asta inseamna ca vreau sa ma combin cu ea??? A corecta pe cineva care greseste nu inseamna automat ca vrei sa te combini cu el. Cat despre comentariile cu "no comment"... mai bine nu mai postam decat sa facem astfel de posturi. Cius cu subiectele astea! :) Sa revenim la oile noastre. |
Mustang si Sasha sunt nevoit sa va multumesc oarecum...pentru explicatiile oferite...Asa poate vor intelege si altii de pe aici ca O CONVERSATIE se poarta prin dialog, prin schimb de replici si nu prin monolog.
|
Roxana,te rog frumos sa intelegi,ca nu numai sergiuhusca a ramas cu impresia,ca tu singura te cam contrazici in posturile tale.....siiii,vreodata ti-a trecut cumva prin cap,ca sa te gindesti la simplul fapt,ca baiatul s-a tinut de posturile tale,pt simplul fapt ca e baiat de 22 de ani,care evident este interesat de tema topicului si tu esti singura care a fost dispusa sa discute???
daca vreti sa vorbim de sex,ar fi cazul sa ne mai relaxam,oameni buni!:lol: Referitor la problema sex sau "facem dragoste",are dreptate Mustangul.Cind "facem dragoste" ,este de fapt sex de calitate,incarcat cu sentimente puternice,care te fac sa simti totul mult mai intens.Asta ,cel putin la oameni care considera ca sexul este suficient de important ,ca sa nu isi bata joc de el in nici un caz. |
absolut toate femeile sunt pe interes, numai dupa bani toate , oricum parerea mea niste zdrente , absolut toate toate au un interes , sincer sa fiu nici nu stiu de cand nu am mai vazut un cuplu cum trebuie , o fata draguta cu un baiat dragut , doar bosorogi cu femei foarte frumoase , intradevar isi cunosc interesul daia si umbla cu bosorogi , dar sa nu ai ambitia de nu a depinde de nimeni si de a avea capacitate sa se ridice singura si sa faca bani pe ce ii poate capul, dar mai bine "s...." ca le place sa fie pe interes , rar mai vezi cate o fata deosebita, asa ca toate sunteti pe interes , si aveti decat un singur scop
|
Am impresia că te cam repeţi :)
Prietenele mele au fost drăguţe īntotdeauna, şi amicii mei se respectă şi nu umblă cu nasoale, cred că-i ceva dubios cu grupul tău, serios :) Tu umbli cu urāte pe interes şi zdrenţe? Nu, serios te īntreb, că pari aşa, apocaliptic şi sigur că numai cum le descrii tu sunt toate(ai zis de vreo 3-4 ori că absolut toate-s aşa). Nu te plictiseşti să tot combini urāte (presupun ca ai sau ai avut prietene) sau să salivezi după frumoasele boşorogilor? Dacă te-ai plictisit, poate-ţi fac eu cunoştinţă cu vreo cāteva zeci de femei normale, ce zici? Ar fi mană cerească faţă de prăpădul pe care ne spui că-l vezi īn jurul tău... |
Eu zic ca e o problema in titlul topicului.
Femeile cu siguranta iubesc mai mult sexul decat banii :) |
Quote:
Daca majoritatea iubesc banii mai mult decat sexul asta nu inseamna ca fiecare femeie trebuie catalogata la stadiul ala "pe interes domle`" ;) |
MDB nu ai inteles.
Crezi ca daca o femeie se combina cu unul pentru bani nu o sa mai iubeasca sexul???? E o problema cu titlul topicului, intentionata sau nu. :D |
in primul rand pt o femeie depinde cine o phoote, ca altfel e posibil sa-i placa si hartia de 1 ron mai mult decat p**a iubitului
cea mai tare gagica e aia care intalneste un baiat cu bani care o phoote incredibil, se inteleg si poate se si iubesc...cine spune ca nu iubeste banii e un ipocrit notoriu (sau ipocrita in cazul de fata) mai ales pe foamea astea, cand suntem toti sclavii banilor mai mult ca oricand...este drept ca mo' money, mo' problems, dar va asigur ca nu se aplica asta decat poate intr-un caz fericit pt 2% din membrii forumului...ca sa ajungi sa spui chestia asta, trebuie sa-ti vina un sentiment de scarba si de voma daca vine vorba sa-i numeri...iar la noi la baieti e mult mai simplu, putem sa le iubim pe amandoua fara nici cel mai mic stres, desi rar se pune problema asta la un baiat |
Normal ca iubesc sexul mai mult decat banii, de-asta uneori, aleg "surse" diferite pentru aceste placeri.
|
Tu vrei sa scrii cea mai lunga propozitie de pe forumul asta???
Stiu eu pe una care il iubeste pe unul cu bani ca o phoote bine :D Si ea saraca e vai mama ei la capitolul financiar dar tot nu cere. O fi proasta?? |
Quote:
|
bluey tocmai asta spun si eu. Sexul este fruntas pe lista prioritatilor :) Chiar daca intalneste pe cineva cu bani, sigur va cauta si unul care sa o phoota bine. Reciproca nu o consider valabila.
Sa-mi fie scuzata lungimea propozitiei.... |
bluey poate prietena aia a ta are un sistem de valori etic foarte bine definit :)
nxtaz n-ai inteles ce-a vrut sa zica bluey...tu ai dreptate in felul tau, orice femeie care sta cu un mos cu bani cu siguranta mai are cel putin un futac no.1 :lol: |
Pai...mai stii daca e chiar bosorogul?Traim in sec 21!Exista domle posibilitati...
Si...apropo pitzipoancele astea, iubesc domle... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning