![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
exact...........
|
Quote:
pfoai de capu meu!!! tu vorbesti serios???ma dor ochii,mi s-a facut rau si s-a zbarlit pielea pe mine.poate cea mai crunta faza de aici...si tampita....:evil: :evil: :evil: :x ce se poate intampla de la o bricheta stupida:x :???: |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
stia moxxu c a gasit la tine |
tu pana nu-ti iei bataie nu te lasi ...
|
dute si joacate cu cva sau fa ce tre sa faci la varsta asta si nu t mai baga aiurea in seama k ma enervezi :D
|
Quote:
si n`o sa ma mai bag aiurea in seama ... k te enervez ... data viitoare iti PROMIT ... ca n`o sa ma mai bag in seama... o sa ma bag altfel ! si n`o sa mai apuci sa te enervezi ! trage concluziile ... ! pana una alta ... uite-te la mesaje ... la SENT .. si daca tzi le-a sters cineva, sau le-ai sters tu de teama sa nu le vada altcineva =)) tzi le trimit eu , le citesti , si le stergi din nou sa nu le vada ... =)) uita-te de la ce s-a plecat, si la ce s-a ajuns , studiaza-ti atitudinea, si schimbarile care au avut loc , a aparut din nou al 3-lea coi ? il taiem imediat ! crede-ma ! de fapt s-ar putea sa taiem 2 .. ;) iti promit .. iti sugerez sa nu continuam aici , la telefon , face 2 face (desi .. nici asa nu ti-as recomanda) .. nu de alta, dar s-ar putea .. sa .. fii ... ontopic dup`aia ... in legatura cu cea mai mare cumplita durere ... ;) |
tare cearta fratilor ~~ BV EvLSant0Sanyway ~~ !...tare rau cu ontopic pe durere
ce mai cumplita durere pe care am suferit-o (fizic vbind) a fu acu vreo 7 ani ! cand am avut si io 7 ani :D ma plimbam cu bicicloantza ! si nu mai avea frane...ca sa vezi ! avusesera unii (nijte preteni "buni" , mai mari ) grija... si meream io ,vitezoman, pe strada ! si ce sa vezi ? eram unpik pe contrasens ! si iaca surpriza ! venea din sens opus o dacie... impaktul a fost devastator ! mashina a franat ! da io nici makr acolo la un coltz !am fu al reacu su am vrut sa vad "ce pot" ! si am venit cu capatzana in parbrizu lu ala ! s-a crapat parbrizu ... si capul de altfel ... io nu am carnet ... sunt unpik minor pe la vreo paishpe ani ! si ... sunt impatimit al rolelor ! asta vara in skate park pe urk pe o rampa la vreo 2 m h ! si ma vad acolo sus ... partea proasta era k nu puteam sa ma dau jos ... :-s si reusehsec sa ma dau jos ! vazand k pot ma mai urc odata ! si nu reusehsc pana sus ! si dau cu capu ! de BETON .......... s-a spart unpik ! maimult ! vreo 35-40 de copci ... doctorii mi-au mai numarat si alte rani ( sparturi ) si aveam vreo 5 pe langa ultima... concluzie ! : Sunt tare rau de cap ! pana acuma nu a pikt......... :-s (e de firma) |
Stiu cazuri de accidente de biciclete cu masini in care cadrul la Mountain Bike s-a facut pur si simplu "U" de la impact.
Sa nu mai zic de jante facute "8" si oase rupte:twisted: |
Quote:
pustiule...prea mult hbo strica ....aaaa...si tampeste... cred k pt unii cea mai mare durere e sa fie prosti...dar mai bine auzim din gura, in cazul asta, degetele lor.... ai legatura |
Quote:
|
Ce-ai mey?
Ai vazut ca se cearta baietii si vrei si tu? Si faza cu ciorile si cu fratii...deja o dai in povesti...nu stiu ce urmaresti...dar cred ca nici tu nu stii...;)... |
Quote:
Quote:
s-o indoctrinez pe........... hai ..fi dragutz si stai in banca ta.....si nu-ti lua brichete din plastic cu tine...;) |
1st of all ... nu ma uit la televizor , imi selectez serialele care vrea sa le vad.. dp odc. .. iau toate sezoanele .. si cand am chef si timp ma uit ..
in al doilea rand, nu joc .. blitzkrieg .. .nici 1 .. nici 2 .. si ..daca esti baiat destept intelegi ce am vrut sa spun prin asta . in al 3-lea rand, eu ti-am mai zis ca tu ai probleme .. legate de atitudine ... nu vrei sa intelegi ... nici o problema .. in al 4-lea rand , cand am vrut sa .. rezolv problema .. ai zis .. " bate-ma .. nu ripostez .. " adica .. totusi .. plm .. pic de .. self-respect ? in al 5-lea rand, ai zis frati , okay .. toate bune si frumoase pana cand ai permis cuiva sa intervina , wrooooong ... in al 6-lea rand , te-am rugat sa termini ... in al 7-lea rand , ti-am spus ca nu am de gand sa port discutia asta pe forum , nu face bine nimanui , ori prin telefon .. ori face 2 face , ur choice .. in al 8-lea rand, de .. nush .. 6 luni .. un an ... nici nu mai stiu , incontinuu .. faci misto .. de moxxu ... ca ar fi gay ... oricine .. dp forumul asta.. poate confirma .. o gluma buna .. tzine ... o luna .. 2 .... 3 luni ... da.. cam atat.. dup`aia devin enervante .. si irita .. si sunt plictisitoare.. gen .. "da halatu cat e halatu" .. dupa 3 luni... e .. mai da-l in mmsi de halat .. ca ne-am plictisit .. vino si tu cu ceva nou .. sau .. stop it .. ar fii ideal .. crezi ca poti ? sa .. incetezi ? |
yo cred ca shogun a avut o copilarie nefericita fara jucari traumatizata de rromi care ii furasera masinutele cele noi si celelalte jucari distruse de el
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning