![]() |
Re: Pasiune versus fiţe
:P...pune si tu aici...nu cred ca zice cineva ceva
|
Felicitari pentru topic si pentru "proiectele" enumerate in aceste pagini....de admirat aceste fete, putine la numar, ce-i drept,insa nici pe departe de "neglijat":-)
|
3 Attachment(s)
Quote:
la showul de la cluj am fost bine reprezentate si ma bucur pink probe lady, amalia, khalis felicitari PinkProbeLady pentru cupa :D |
Chiar asa ...Pinky felicitari! Meritata din plin cupa ...la multe altele! Si pentru voi restul fetelor !
PS o gramada de poze aveti :) PinkProbeLady si amalia |
dap avem vreo 200 de poze;)) meritam si sincer ma bucur k am avut ocazia sa ma vad cu fetele au fost doua zile superbe:D si sper pe viitor sa ne vedem mai des va pupicesc fete /...,.deja imi este dor d voi
|
felicitari pentru topic sii ... de admirat fetele acestea :)
mult succes in continuare ;) eu mai am de asteptat pana o sa-mi iau carnetu si o masina pe care sa pot sa o modific cum vreau eu ... :( deocamdata raman la stadiul de desenat masini |
Quote:
despre pasiunea mea...hmm..e veche si probabil as repeta multe "fraze" din povestile expuse anterior... felicitari fetelor...inca o data!:D |
7 Attachment(s)
alte poze cu masinile fetelor:)
|
3 Attachment(s)
si cateva poze cu masina care nici nu a intrat in jurizare pt jante:sad:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Multumesc mult CED :)
Am sa pun cateva poze cu masina mea si a Amaliei de la cluj CST dupa care am sa postez si poze cu alte masini extraordinare care au fost prezente! |
10 Attachment(s)
Pozele au dimensiuni mari :) am sa pun mai multe ture.
|
10 Attachment(s)
Poze...
|
Felicitări pentru câştig :D
|
In primul rand felicitari pentru topic iar in al 2-lea rand vreau sa felicit toate fetele pentru munca depusa si pentru locul unde au ajuns. Povestea intreaga o stiu doar la CED cand am stat aprox 1h jumate sa citesc tot topicul dar cand am ajuns la sfarsit nu mi-a parut rau deloc pentru timpul pierdut! Felicitari CED pentru Mr Cat si sa ai grija de el,felicitari domnisoarei cu Fordul acela pink,felicitari Amalia pentru Golf iar mai pe scurt FELICITARI TUTUROR FETELOR care au depus suflet pentru acele masini si sa aveti grija de ele pentru ca sunt niste bijuterii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning