Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   VTM Mosteni (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/119111-vtm-mosteni.html)

raulllamboiu 28-04-09 13:59

Re: Clasificari finaleVTM Mosteni

2 Attachment(s)
In continuare, va atasez, timpii cumulati din cele doua probe de concurs si Clasamentul General.
Am incercat in coloana "Grupa / Clasa" sa fac o repartizare mai corecta a automobilelor (repet nu am garantia ca este corecta, pentru ca am multe fise incomplete - mai ales la cilindree, compresor si tractiune), iar fisele de verificare tehnica.... sunt un dezastru)
Va rog sa ma scuzati ca la festivitatea de premiere nu am verificat macar masinile cu timpii cei mai buni din clase - as fi putut sa nu ranesc "orgoliul" catorva participanti care ar fi trebuit sa "prinda scandura" - dar carora le multumesc ca nu au stricat placerea cursei, printr-o "revolta" sau vociferari ...absolut justificate.
Cat priveste "tzeparii", va garantez ca aproape iam localizat (acum inteleg dece multi dintre concurenti s-au eschivat, sa completeze toate formularele de inscriere), vor mai alerga in curse, organizate sub responsabilitatea mea, maxim o data
Inchei cu un principiu personal: se spune...
" cand te pacaleste prima data cineva sa-i fie rusine
cand te pacaleste si a doua oara.....sa-ti fie rusine"

raulllamboiu 28-04-09 14:04

Re: Clasificari finaleVTM Mosteni

Quote:

Originally Posted by raulllamboiu (Post 2273034)
In continuare, va atasez, timpii cumulati din cele doua probe de concurs si Clasamentul General.
Am incercat in coloana "Grupa / Clasa" sa fac o repartizare mai corecta a automobilelor (repet nu am garantia ca este corecta, pentru ca am multe fise incomplete - mai ales la cilindree, compresor si tractiune), iar fisele de verificare tehnica.... sunt un dezastru)
Va rog sa ma scuzati ca la festivitatea de premiere nu am verificat macar masinile cu timpii cei mai buni din clase - as fi putut sa nu ranesc "orgoliul" catorva participanti care ar fi trebuit sa "prinda scandura" - dar carora le multumesc ca nu au stricat placerea cursei, printr-o "revolta" sau vociferari ...absolut justificate.
Cat priveste "tzeparii", va garantez ca aproape iam localizat (acum inteleg dece multi dintre concurenti s-au eschivat, sa completeze toate formularele de inscriere), vor mai alerga in curse, organizate sub responsabilitatea mea, maxim o data
Inchei cu un principiu personal: se spune...
" cand te pacaleste prima data cineva sa-i fie rusine
cand te pacaleste si a doua oara.....sa-ti fie rusine"

Sper din tot sufletul, ca in viitor sa avem timp sa discutam inainte, sa cunoastem cat mai exactvaloarea automobilelor participante si sa avem incredere in afirmatiile noastre.
Altfel o sa pierdem prea mult timp cu activitati "politienesti" in loc sa facem curse. Si voi putet deja sa ma ajutati eliminandui pe cei care mint (direct sau prin omisiune) - sau cel putin atentionandu-ma sa fiu atent.

bobby_gsi2 28-04-09 14:07

Re: VTM Mosteni

Cursa asta o sa o tin minte mult timp......asa de departe de locul 2....si totusi asa de aproape......numai 0,02 secunde fata de type r :(

B 89 WRC 28-04-09 15:20

lasa ca te faci tu mare

bobby_gsi2 28-04-09 15:22

Si mie mi-a parut bine ca v-am cunoscut ;)
Le: nu mai tin minte....te-am felicitat pt galben-neagra?

B 89 WRC 28-04-09 15:36

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2273213)
Si mie mi-a parut bine ca v-am cunoscut ;)
Le: nu mai tin minte....te-am felicitat pt galben-neagra?

in ce sens sa ma feliciti pentru contrast ?:))))

bobby_gsi2 28-04-09 15:46

Sa te felicit ca desi muncesti la masina de cateva luni bune....nu ai avut timp sa pui si tu interiorul pe ea :)).
Eu ma refeream la toata masina , e ceva deosebit si nu vezi peste tot asa ceva.

miliady 28-04-09 16:41

timpi sau nu timpi...

ono41 28-04-09 18:27

Ma bucur ca ati afisat timpii din ambele urcari din cursa, in prima din ele am urcat cu multe rezerve iar in a doua am incercat sa dau maxim dar in primele doua viraje era sa ies foarte brutal in decor deoarece gumele pe fata erau de strada si foarte tocite si bineinteles foarte reci.
Inainte de saritura pe acel aliniament de mare viteza nu mi-a mai intrat intr-a 5 a si am mers doar cu viteza a 4 a pana la final deoarece cutia s-a stricat si nici macar in masalier nu mai intra.

Poate ca va mai aduceti aminte unii din voi ca m-ati inpins in parcare cu spatele si va multumesc. :D

Totusi timpul a fost mai bun in ultima urcare cu cateva zecimi iar asta da dovada ca nu poti merge tare daca nu cunosti traseul iar asta trebuie sa fie invatatura pentru toata lumea: NU MERGETI TARE DIN PRIMELE URCARI PENTRU CA NU INVATATI NIMIC SI RISCATI SA VA SPERIATI SAU SA STRICATI MASINA ASA CA LUATI-O PROGRESIV IN FIECARE URCARE SI DATI TOTUL IN ULTIMA URCARE!

bobby_gsi2 28-04-09 19:14

1 Attachment(s)
Ia ono poza.....nu se stie cand mai ai ocazia sa urci cu mine pe podium :))))

ReMM 28-04-09 19:26

60 Attachment(s)
urc si filmuletele pe care le-am facut...pe unii dintre voi v-am prins de 3 ori, pe altii mai putin, pe unii deloc...sper sa nu fi gresit ceva...v-am asezat tot asa cum sunteti in clasamentul general...

cryssl 28-04-09 19:52

am luat niste dvd'uri cu poze de la vtm/liniute..acuma o sa le incarc la liniute ca sunt extrem de mari pozele

morcov_ssl 28-04-09 21:01

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 2271901)

sa ma scuze cei cu masini tari si scumpe dar pe mine ma impresionat Dacia 1300, pacat ca sunt asa de putine pe traseele din tara ....Ar trebuii ca in fiecare judet macar 10 Dacii sa fie salvate de la "actiunea Rabla" si readusee pe trasee de Coasta de catre tineri care nu au un buget pt EVO sau Subaru si voi din Craiova sa faceti 10 Oltcit-uri bombe :) ..... imaginativa ce nivel de popularitate si ce lupta ar fi la o asemenea clasa cu atatea masini la start, fie ele Dacii si Oltcit-uri.....

deci daciile 1300 inca pot face senzatie.......

bobby_gsi2 28-04-09 21:22

O dacie facuta ca la carte intotdeauna va strange mai multa lume pe langa ea decat un evo sau subaru.

nelutz69 28-04-09 22:38

VTM Mosteni

bobby_gsi2 , :-) EVO si Subaru sunt masini tari, si au locul lor in competitiile auto, dar cu bugetul unui EVO cred ca ai duce 10 Dacii la o competitie.......

Fiecare club din tara daca ar prepara macar 2 Dacii , una cu motorul de serie 1300 stok pt debutantii juniori, si cealanta pt H , la cate cluburi avem in tara va dati seama ce spectacol am avea pe coaste??? ..... si atunci poate uni( cu initiative) daca ar vedea atatea masini la starturile de coasta s-ar gandii sa construiasca niscaiva circuite, dar la 400 -500 de piloti licentiati ( sant oare atatia???:shock:) nu cred ca cineva se va apuca de vreun circuit.......

PS...am vazut filmarile cu voi..Bravo!..sunteti tari toti!.... felicitari....mai ales ca traseul am vazut ca nu e tocmai bun cum ar trebui sa fie un traseu de viteza.....

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 2274207)
deci daciile 1300 inca pot face senzatie.......

Cu siguranta, mai ales daca incap pe maini bune :)

All times are GMT +2. The time now is 23:41.

- Copyright 2026 4Tuning