![]() |
hahahah sad`u pe taxi :) d`aia umbla aia din BPR asa de fericitzi .. k au scapat de un nebun :DDD
|
He He He ...
Fericitzi ? Aiurea ... sunt fericitzi ca a venit sezonul estival si le e foame rau !!! Sa vezi japca pe ei acum !!! Cunosc un specimen care dupa 1 vara de \" furat\" si-a luat masina de 15000 euro !!! Pe BUNE !!! |
mdaa ... stiu stiu .. si noi am contribuit la averile si mashinile lor ... pai acum 1 saptamana i`am dat eu lu` unu bani de suc de o pizza ( 200 de mii ) k muist|_| s`a luat de folia mea ... cica daca am omologare .. i`am zis k mi`a omologat`o tata :)
|
xray... daca ajung p1 0 la bucale ma faci shi pe mine cu o plimbarica cu astra ala... da in stilu ala cum ai mers de la mare la bucale...
|
bai baiatule, deja mi-a dat zambetul pe buze, unu pentru ca am luat bacu :P doi cand aud ce povestesti.
poate nici nu stii cat ma abtin sa nu intru pe *********** , banuiesc ca stii de ce nu !? bafta si poate ne vedem la bucuresti, sa filmezi drumu sa vada si ochiu nostru pe micul racer din ct :D bafta multa si spor la treaba! |
bravo cu bacu!!!! si eu lam luat... ma simt scapat de o povara care ingreuna masina vietii... :P :P :P :P
|
trasnai ? cand eram mici? cat de mici ? :))
mm.. n`am apucat sa citesc ce ati scris mai sus desi de obicei citesc tot inainte sa pun un post.. dar kiar am vazut topicu` si n`am putut sa ma abtin sa \"ma laud\" si eu putin :lol:
Cand eram mica... :baby: mica... rau... periculos de mica.. groaznic de mica.. exagerat de mica... lingeam pe talpa pantofii musafirilor care veneau pe la noi 8) simplu.. ma asezam in fund langa ei.. le dadeam o limba.. dupa care gata, erau probati.. treceam la altii :crazy: :P :lol: :lol: SO.. anyone wanna kiss me? :lol: :lol: :lol: :doh: :inyourfac Iar in prezent.. am vazut ca fie`mea.. la fel de mica.. mica.. rau.. v`am mai spus cat de mica :lol: se pare ca se duce DIRECT la rotile masinilor.. cu acelasi scop........... le`ar manca tot namolu` din spatele aripilor :)) :baby: :shock: :lol: |
looool distrusa fata... :lol: :lol: :lol: cand eram mic... de tot cum zice TG... :lol: pe la vro 2-3 ani... cand ma scotea mama la plimbare... shi vedeam cateo mashina mai faina ma apucam de urlat... \"niiiiiiiiiii ce mashina straina straina straina... :lol: sau aia e mai straina ca asta...\" bineintzeles yo nu tzin minte fazele astea mi-a povestit ea... :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
tekno.. cand mai aparusera si pe la noi alte masini in afara de dacii ... nu era faza aia cu \"stop a mea\" sau \"stop ales\" cand vedeai o masina straina :P :P
|
nush... nu mai prea tzin minte... o intreb pe batrana maine dimineatza.... :lol:
|
Re:
[quote=\"tekno\"]looool distrusa fata... :lol: :lol: :lol:
tekno adica .. care fata e distrusa.. io sau fie`mea ?! :x Auzi.. de mune poti sa zici ce vrei dar nu te lega de fie`mea ca vin cu matura dupa tine, daaaaaaaaa !?! :x :punch: Suna convinsa ca te simti amenintat de matura mea.. asa ca ma deja ma simt mai bine... Btw.. are 1an si o luna.. deci nu cred ca`si prea da seama ce face :p Oricum ideea era ca`i plac mashinile.. si ar prefera sa manance jentile masinilor decat jucariile pt. dinti :p |
si eu credeam ca eu faceam prostii cand eram mic.... :) :)
|
Da` cine zice ca acum suntem mari?! :peace: :yikes: :pistoles:
|
ce pot sa zic ca acum nu prea sunt asa mare dar totusi facem tampenii cand eram mic:
-ne adunam mai multzi si ne kkm,ne P15am ,intr-o oala dupa aia mai adunam altzi ***-i si i bagam dupa aia le amestecam cu un bat in oala aia si dupa ce o amestecam asa bine luam \"treaba\" aia si o aruncam pe peretiii blocurilor mamaaa si stiti cum putea? pfuaaa mirosea pana in strada -alta tot asa ne adunam mai multi si aruncam cu pietre in geamurile de la o policrinica de la et 2 cred ca au schimbat aia geamu' ala de vreo 5 ori ...au venit cateodata si asistente de acolo cu foarfece sa ne sperie sa zica,,,ca ne taie sa nu mai venim altadata de unde vrajeala ca noi tot veneam -ala faza era tot sub policrinica aia un subsol unde puteai sa intri si acolo am adus un cauciuc de tractor nu mai tine bine minte oricum era mare si i-am dat foc se facuse un foc mai rau decat se face la aia care pun smoala pe bloc de 5 ori mai mult -alta faza era ca iarna cand sepunea multa zapada puneam atza legam de masina si gardul din fatza blocului si cand treceau oamenii se imipedicau de isi rupeau picioarele .....odata un copil venea bucuros cu bani luati de la maica-sa sa se duca sa ia ceva de la magazin si mama cand ia ala o gura de asflat...ZBANG!!!! (sa mai intre si skoda_power sa va mai zica si el ca unele le-am facut cu el si altele cu alti baieti) -altele am adunat lacuste de pe un teren de fotbal de langa o scoala am umplut o sticla de 1 litru aproape si dupa aia am imprastiat lacustele in 335 cine sta prin buc stie pe unde trece 335 si am aruncat lacustele pana sa se inchida usile si dupa aia am aruncat sticla dar continuarea nu am vazut-o ca noi nu am intrat in autobuz pacat ca as fi facut pe mine de ras cred Altele deocamdata nu-mi mai amintesc poate mai tarziu sau maine mai completez P.S.:-pana acum din ce am citit yo X-RAY-EYES mi se pare cel mai trili-lili |
a si mi-am mai adus aminte:
-trageam cu prastii cu ivizoace in fete pe strada sa vezi cum tipau alea -trageam cu pistoale cu bile in pasari,caini,mai putin pisici(ca am acasa un motan) -dar cel mai mult trageam cu cornete in lume da in tot ce apucam faceam concurs care trage mai sus,care reuseste sa dea pe blocu cu 10 etaje.Odata am tras vreo 5 intr-una care era pe sina de tramvai cu 2 plase in mana si aia cand a simitit ne-a vazut si-a lasat plasele jos acolo pe sina si a fugit dupa noi si nu era una chiar asa de tanara cred ca avea vreo 30-35 de ani si ne-a fugarit am fugit intai in grup dupa aia eu cu un baiat ne-am ascuns in boscheti altii doi au intrat in bloc si unu a mai ramas pe care il urmarea aia si l-a tinut pe ala in fuga o gramada E ce sa ii faci eram si noi mici si prosti :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning