Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cursa de indemanare 11-XII-2005 (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10644-cursa-indemanare-11-xii-2005-a.html)

Mariomagic 14-02-06 15:23

nu fii asa de sigur :twisted: ... parca vad ca imi ingheata piciorul pe acceleratie

YZF-PWR 14-02-06 15:27

nu-i de`asta da acceleratia e mai uzata pe zapada decat pe uscat :) k aluneca , deci ...

Mariomagic 14-02-06 15:31

deci...oricum ar fi voi numa sa puteti organiza si cat de curand si cat mai multe...

APROPO...DACA VREAU SA PARTICIP REGULAT FACETI SI ABONAMENTE CEVA REDUCERI ? :twisted: :twisted: :twisted:

YZF-PWR 14-02-06 15:35

din pacate nu stiu asta chiar nu s`a discutat pana acum! dar nu cred ca se face asa ceva ! fiecare plateste egal la cursa....

Mariomagic 14-02-06 15:36

Atunci sa vad cum ma dau bine pe langa voi ... poate ma bagati si pe mine in clubul vostru :P 8)

YZF-PWR 14-02-06 15:39

pei tu vrei sa te inscrii? daca da anuntza-ma aici ... o singura intrebare am ... tu nu esti deja intr-un club fullspeed etc ?

GABBY_ 14-02-06 15:41

pai nu esti intr-un club deja ?

YZF-PWR 14-02-06 15:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mariomagic\"
Atunci sa vad cum ma dau bine pe langa voi ... poate ma bagati si pe mine in clubul vostru :P 8)

repet , tu nu cumva esti intr-un club deja? in caz ca vrei sa intrii in x team spune-mi si rezolvam , dar nu poti fi in 2 cluburi deodata 8)

Mariomagic 14-02-06 15:52

ba da sunt la fullspeed dar nu am spus ca vreau sigur sa vin la voi in club. Eu sunt prez pe FSR constanta ca GBX-u a fugeat la voi ca e mai multi, e greu tare sa aduni oameni seriosi. Pana la urma daca nu reusesc sa fac clubul asta o sa ma lipesc si eu pe undeva...Nu am voie sa migrez?

YZF-PWR 14-02-06 15:54

ai voie! asa cum vorba ta GBX`u a migrat de la fullspeed la x team! sau FIX`u s-a bagat cu frasu la street racers! nu e nici o problema! chiar eu sunt de parere sa fim un singur grup! dar fiecare face cum si ce vrea si tot respectul pentru realizari! 8)

Mariomagic 14-02-06 15:57

Am nevoie de mai mult timp de gandire. Nu vreau sa supar pe nimeni. Vreau sa imi mai aranjez putin masina inainte sa aspir la alte idei.

Doar am intrebat si eu daca ar fi posibil. Baietii din Pitesti sunt super tari dar cei care au fost de la cta s-au stins nu ii mai gaseste nimeni. E cam greu sa faci un club de unul singur. Nu vreau sa zica lumea ca ma invart in jurul cozii.

YZF-PWR 14-02-06 15:59

este foarte greu crede-ma! nu am facut eu club ... dar stiu cat s-a chinuit x team`u ... si e mult de munca si resurse si relatii necesare!

Mariomagic 14-02-06 16:02

A si inca ceva... eu sunt cam nou in domeniu ... sunt incepator dupa cum se vede si mamaliga de pe parbriz :D si testez si eu apele...ma uit si la unii si la altii si care sunt pe placul meu .

Most_Wanted 15-02-06 22:11

Uramtoare organizare va fi indemanare..sau liniutze...
Unde se poate organiza linutze..in afara de aeroport?

kalvin77 15-02-06 23:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Most_Wanted\"
Uramtoare organizare va fi indemanare..sau liniutze...
Unde se poate organiza linutze..in afara de aeroport?

unde s-a mai organizat si acum vre-o 2 ani parca ... la ovidius in parcare :D

All times are GMT +2. The time now is 08:05.

- Copyright 2026 4Tuning