![]() |
Re: Renault 5 GTT (aka HBA Junior)
Quote:
|
Iexact ! :lol:
|
@bnz ..... te inteleg ca ai o problema cu astfel de lucruri, dar macar pune-le si tu intr-o forma mai civilizata de exprimare. esti un baiat tare fain din ce am citit pe aici, dar toate posturile puse pe threadul asta sunt numai critici, dar fara solutii.
Incercam si ceva solutii sau macar mai putina aciditate? Totusi e un thread pus la "masina mea". Ms si nu o lua ca pe un afront personal :) |
2 Attachment(s)
Quote:
OT : jantele arata foarte bine chiar vopsite si cu galben de la subaru, si sunt destul de rare ! |
Fuck.....credeam ca sunt singurull posesor de asemenea jante pe meleagurile mioritice....se pare ca m-am inselat :), bine exceptand cele doua jante care sunt prin brasov...si care vroiam sa le iau eu. ragnoti avea asa ceva pe masina....numai ca le folosea la macadam.....la asfalt cresteau putin in dimensiune :). Mai exista unele in Pitesti...tot in genul asta dar sunt pe 17` parca si sunt vopsite aurii. Daca am ocazia o sa le pozez. Tu de unde le-ai achizitionat?
Ps: le vinzi? |
le-am achizitionat odata cu masina anul trecut din bucuresti. asta e masina mea :
https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/116301-pt-faca-parte-grupul-renault.html. nu, multumesc nu sunt de vanzare, sunt foarte multumit de ele: sunt pe 15' x 7j. scuze de off-topic. |
Ale mele sunt 7,5J. cand a fost facut stocul de jante pt curse.....Dan Necula a fost "insarcinat" cu achizitionarea lui, de fapt si a tot echipamentului de curse. A ales Compomotive si Speedline pt jante, G&A pt scaune , ghete combinezoane, centuri si volan. Speedline-urile sunt f interesante.....dar sa vezi Compomotive-urile , sunt ceva de vis....un set de asemenea jante are Stefan Vasile pe nova cu care face scoala de pilotaj.
Si tu ai avut probleme cu prezoanele? Eu a trebuit sa ii fac prezoane speciale....f f lungi.....jantele ies f mult de sub masina si prezoanele obisnuite sunt prea scurte. Scuze de off tauru si rog un moderator sa stearga posturile inutile dupa ce sunt citite :) |
Np bobby.
E chiar bine de stiut prrobleme cu prezoanele. Dupa ce le dau si cu lac o sa fac niste poze mai misto cu ele sa se vada fiecare detaliu, si cam ce inseamna sa sablezi cu alice. |
1 Attachment(s)
Pai cu alte tale nu sunt probleme cu prezoanele.....merg cu cele normale. La mine e problema mare...probabil din cauza et-ului....dreaq stie ca nu ma pricep asa bine la roti. Faza naspa e ca eu am pierdut prezoanele si piulitele luate de la Necula si a trebuit sa fac altele. Cu prezoanele a fost ok....insa piulite am pus de dacie camioneta si au conul mai mare si nu imi centreaza bine si sa vezi distractie pe la 110 km/h....zici ca fac vibromasaj :). De ceva vreme....cand am schimbat rotile pe fata....mi le-a montat un prieten care era beat....si le-a nimerit bine, nu trepideaza deloc.....:)
Le:cam asa arata prezoanele la mine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu unu sunt chiar curios cum au iesit jantele din mainile tale . Cred ca sunt ceva deosebit .:D Multa bafta cu proiectul tau astepta sa o vedem pe strazi cat mai repede . ;) |
On-topic: arata foarte bine, am vazut acum vreo 4 ani la Cluj, un reno asemanator aranjat - albastru cu jante aurii - nu conteaza ca e subaru sau williams :)
OFF-topic: Bine de stiut asta :D ........"meseriasul" care mi-a vopsit mie jantele nu a stiut sa-mi zica asta. Ale mele au iesit impuscate rau dupa sablare, le-am facut albe si acum se murdaresc rau, iar gauricile alea nu pot fi curatate asa usor. Quote:
|
Cu putin noroc masina o sa iasa la rodaj maine.
Wish me luck ;). Daca toate merg bine ne vedem la Valcea. |
Cum noroc? Eu te astept la vl ca sa stam de vb live. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning