![]() |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
Quote:
|
de ce taiati voi arcurile nu reusesc sa inteleg....
|
ca sa lase garda mai jos ... http://rds-zone.net/pic/smilies/fun.gif
|
Quote:
|
Dar asta iti afecteaza o gramada ;) arcurile alea au fost proiectate de niste ingineri si e un motiv pentru care au fost proiectate cu lungimea aia si pentru care au fost puse asa pe masina, dupa mine e cea mai proasta "tunare", mai bine strangi bani si iei ceva facut calumea.
|
Quote:
asa cum zice si colegu arcurile alea au fost gandite nu doar aruncate pe masina cum le-au nimerit.si decat sa tai din ele mai bine le lasi asa si astepti pana ai bani de arcuri+ amortizoare cu amortizoarele ce-ai facut?esti constient ca din moment ce ai taiat din arcuri , amortizoarele alea nu-si mai fac cursa calumea nu? |
Quote:
amortizoarele urmeaza a fi intarite....sunt constient ca pe termen lung voi fi nevoit sa schimb unele piese.... insa aceeasi treaba e si cu arcuri sport si amrotizoare stock(tot nu e aceeasi cursa)...si pana la urma e problema mea...a fost decizia mea pe masina mea si nu regret nimic...voi toti vorbiti ca e cea mai mare prostie insa poate nici macar un sfert din voi nu ati avut/aveti arcuri taiate ca sa stiti cum e... later edit: amortizoarele nu au pierdut din cursa ca am taiat 1.5 spire fata si 1 pe spate... dar gata cu tiganeala |
Ideea era nu ca de ce ti-ai taiat tu arcurile, ca e masina ta, faci ce vrei cu ea. Ziceam doar ca nu e sanatos, pentru ca arcurile alea au fost proiectate de ingineri si au fost facute asa pentru un scop si un arc stock nu o sa fie in veci la fel ca unu sport ;)
|
omu a vrut s-o lase mai jos nu se se apuce de "sport" cu ea...
si stati linistiti ca nu se strica nimic mai repede pe masina intradevar masina e mai rigida(spirele lipsa din care mai flexa) eu am taiate cate doua spire de 2 ani si pana acum nu s-a intamplat nimic:shock: o masina lasata arata de 1000 de ori mai bine dacat una cocotata |
Am uitat, romanii sunt cei mai mari ingineri si cu asta o termin pe subiectul asta :) fiecare face ce vrea la masina lui.
|
Quote:
http://www.venommotorsport.com/produ...ory=Suspension https://www.4tuning.ro/magazin/kit-su...-id-21793.html https://www.4tuning.ro/magazin/kit-su...az-id-627.html trebuie doar sa cauti , si vei gasi |
Traiasca flexul...Fara el nu s-ar putea face tuning la noi in tara;)
|
Quote:
Quote:
acum vinde tot de pe masina :))) |
Traiasca baietii cu KW by Flex! Noi sa fim sanatosi!
|
si te mai miri dece isi rup unii gatul cand se dau cu suspensii facute la mitica amortizor sau cu dinastea de 300de euro care nu fac altceva sa fie decat mai joase si tari.daca nu ai bani de una calumea mai bine iei una stock ce a pus fabrica si v-a sta mai bine pe drum ca alea care le iei cu 300 sau le faci la mitica.pune pe o masina o suspensie stock si bucsaraia buna sa vezi cum sta pe drum.sau iati o suspensie sport calumea care de la 1000de iepuroi in sus
|
Quote:
|
oricat dati din gura/taste si luati la misto sunteti pe langa atat timp cat nu ati incercat sau macar vazut asa ceva :lol:
e mai usor sa schimbati niste becuri cu leduri samd... |
Quote:
|
mai ales tu :lol:
Quote:
|
Ai citit cumva ? ARCURI SPORT, nu disc de flex si ai sa ne facem de cap =)) Fii atent la ce scrie 8-|
|
ce imi place!!!!!
|
Quote:
|
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Frectie maturizeaza-te! Tu nici cu suspensie reglabila nu te dadeai pe curbe... O fi fost de la masina...
Atata timp cat nu-mi sare arcul din taler, amortizoarele sunt intarite, masina sta pe drum mai bine ca una low-budget sport, nu scutura si nu tzopaie pe drum, bucsi pline, si alea facute care iara tin mai bine decat orice altceva stock de pe piata; nu vad care e problema voastra. Luati-va voi linistiti suspensii reglabile de 300e, care le lasi blana jos si dupaia iti sare masina de pe drum ca e prea rigida. Nu toti avem masini de la parinti, cu suspensii de la parinti. |
Quote:
Frectie tu de ce ti-ai luat discuri de frana ventilate la masina? Te duceai la "profi tuning" si cu o masina de gaurit ti le gaurea...nivel profi... Iti dai seama ce oameni pilotii astia de raliu...dau zeci de mi de euro pe masini...mi de euro pe piese...cand foarte usor se pot face in spatele blocului cu un flex,masina de gaurit, ciocan si alte scule de reglaj fin si ultra fin. |
Yackone tu ce suspensii si frane de sute de euro ai schimbat la masina ta?
|
Robert...abtine-te
|
Quote:
cat despre tuning-ul mioritic facut si gandit de marii ingineri ai romaniei puteti ramane linistit la arcuri taiate cu flexu eventual puteti taia si suda si tija de la amortizor sa se potriveasca cu arcu , gauri date cu bormasina in jenti sa pice bine la prezoane si alte chestii de genu. |
Pai vad ca unii se plictisesc si incep discutii dinastea. Nu vad care e problema voastra ca ma dau eu sau oricare altu cu suspensie facuta pe "genunchi". Vad ca si tu te dai in barci ca ai frane si suspensie de sute de euro pe masina. De 205 vorbim, nu?
Unii chiar au prea mult timp liber. Mancatoria de cur vad ca e sport national. Quote:
Quote:
|
iti mai scriu odata ca la suspensiile alea scrie FIXE si nu REGLABILE?
cat despre suspensia ta "sport" , ramai linistit la ea ca nu ti-am zis eu s-o schimbi.iar suspensia mea stock , mai bine imi mai trece inca 1 an trenu pe sub masina pana strang bani de suspensie decat sa ma apuc sa tai din arcuri |
|
Quote:
Da corect nu toti avem masini de la parinti unii mai si muncesc pt un ban de dimineata pana seara mai fac si alte lucruri pe langa plm dar asta nu ma refer la mine eu doar fac o cerere la ai mei de 20000 cash si se apropa mai repede ca creditul de la brd! Si ce vrei sa fac daca eu nu am prieteni sa imi fac una alta moca pe la masina eu trebuie sa platesc pt absolut orice nu vezi ca ma dau bine pe langa iacone tutu scrapi si alti!dar nu imi iese! |
Oricine stie ca fara bani calumea nu te apuci de tuning ... o mare parte din romani sunt exceptie nu stiu chestia asta inca :))
|
Salut am o prbl cu chevrolet-ul meu aveo lam cumparat anul trecut in mai iar acuma am 12000 de km imi tot scrtaie la roata din stanga spate.lam dus la radacini motors si nu stiu ce sa-i faca.I-au schimbat ba telescopul ,ba bucse.si nu stiu ce sa-i mai faca (scartaie doar la denivelari,piatra cubica,drum de tara etc).stie cineva ce ar putea sa aiba.
|
Quote:
Ca final...aviz amatorilor de purtat barfe si alte rahaturi...Radem glumim dar pana la o limita...Daca mai imi aud urechile ceva nu ma intereseaza pe care il pleznesc primu...stiti voi care sunteti mieilor. |
Quote:
|
sunteti nebuni :lol:
|
scuzatima ca va zic da sunteti ca babele...dati toata ziua din gura
stiam ca daca voi scrie ca am arcuri taiate veti sari in sus...deaia nici nu am spus de prima data eu tot nu inteleg ce tot comentati ca nu e bine ce am facut ...credeti ca sunt chiar atat de prost si nu stiu ce consecinte exista??am facuto pe pielea mea si cu asta basta...nu inseamna ca si voi trebuie sa faceti....din toata lumea pe care o cunosc eu doar 2-3 persoane au zis sa le tai...si am facuto oricum.....sunt zeci de aici de pe forum care au masinile blana si cand ii intrebi ce au, ca da ca am reglabila pe inaltime si duritate, cand defapt leau taiat cu bomfaieru....si restu care comenteaza cu arcurile mele...eu nu am un copac care face bani si nici firmede tuning ca sa imi scot banii...sunt un copchil de 18 ani cu masina de 2000 de euro pe care vreau sa o fac frumoasa sa imi placa mie(ma doare fix in fund de ce credeti voi despre masina mea) nu stiti decat sa criticati si sa barfiti prin livada cand voi reparati masinile cu panduiti si banda.... si cu asta am incheiat orice discutie inginerilor, nu am nimic cu voi insa ma dispera felu in care stiti sa comentati despre altii, fara sa va uitati in oglinda |
Hai sa o dam altfel, de ce cand ne intalnim in livada sau in alte locuri toti tac si cand ajung acasa, pe net, au fel si fel de ofuri, frustari sau mai stiu eu ce? E doar o curiozitate personala.
Asta fara nici o treaba cu cine si-a taiat arcuri sau nu, chiar mi se rupe **** :). |
Quote:
Foarte bine ca ai taiat arcurile nu are nimeni nimic cu tine dar nu mai spune ca ti-ai pus supsensie cand exista 2-3 pers care stiu ce ai facut ca pici nasol pnm |
Yakone stai mai usor sa nu itzi crape vr o vena :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning