![]() |
Re: Portul Constanta !
Deci ... seara asta prea tare ... vreo 8 burnuri in total ... 1 in 4-5 , al 2 lea la semafor la far , al 3lea la sala , al 4-lea , al 5 , al 6 in port , al 7lea la intersectie la spitalul mare , al 8lea in spatele blocului unui tovarash (cu dedicatzie ptr un vecin comunist ) .... toate date de hellman ca sa ii fac reclama mai bine ... m-am drogat cu fum de cauciuc !!! la mai multe...
|
intrati repede pe propomotiile 4 tuning,au planetare de logan la oferta :P glumesc .ma bucur ca mai e ceva miscare pe vremea asta prin port .citeam primele pagini din acest topic si imi aduc aminte ca nu aveam loc de parcare prin port seara dupa 8 ca sa nu mai vb de liniutele inainte de a se pune tatele alea pe asfalt.oricum zapada va aduce ceva miscare pe acolo ,nu mai e mult oricum
|
Quote:
|
stai linistit man ,nu te lua dupa meteo,am spalat eu anul trecut geaca de iarna si a doua zi am stat in casa ptr ca afara lumea tragea saniile dupa ei pana la scoli.asa ca astepta-te ca intro dimineata sa ai ceva zapada si sa umblii ca mamaie cu totosii peste incaltaminte :P
|
Quote:
|
pai bai gabitzule.. baga tata geaca inapoi... facem noi rost de alta, k sa vina zapada sa cantam si noi la fum de burn, nu de foc de tabara, morti de beti sau trasi de fum, impodobeste mama gardul:)) una si cu una fac mai multe...tare de tot seara...ink mai mishkam nu am murit.... bvo mentionatu` d mai sus....
|
racere, al dreq drogat!:)) ce zici tu? ca faci burn mai mijto de cat hellman, ia da`i lui nijte cauciuce putin mai uzate, k u te referi la cat fum scoti, dar eu vreau sa te vad cum stai iesit din masina, si facand burn:)) asta daca te tine(sau iti tine frana de mana):))
|
zzz-ule tu erai prea drogat ma si dai nai vazut femeile care leshinau...
bai au zis la meteo ca ninge... da nimic ma... :( |
Va rog nu confunda-ti topicul asta cu un chat de pe net......e vorba despre portul Cta...nu despre geci, shoshoni...vreme...si altele....
|
da ery vorbim de ce sa intamplat aseara in portul constanta... suntem cativa care merem seara de seara... si mai vorbeam de faptul ca cica o sa ninga deci o sa fie si mai frumos in port....
|
Nu sunt necesare explicatii...doar v-am rugat sa tine-ti cont de numele topicului....
|
uuuuuuuu:))) sonik, frate hai k zz se droga cu fumul... dar u unde ai vazut femeile???
|
Quote:
|
Quote:
|
Street Racer Mai Sunt Multe Masini Cu Numeru Tau Adica Aceasi Combinatie De Litere
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning