Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

pheerya 29-08-07 12:33

Re: Ce vor barbatii?

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1068266)
da asha se zice aici da in realitate fetele sunt crude rau!

si barbatii care si bat nevestele cum sunt atunci?:???:

DASCALUGABRIEL 29-08-07 12:40

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1070649)

nu cum sint se pune problema ,mai degraba ce sint?sint niste cretini ce se cred piinea lui D-zeu pe pamint pt femei(cunosc specimenul am trait in casa cu unu ca asta 1y6 ani)

algorunescu 29-08-07 12:40

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1070649)

Dar femeile alea de ce mai stau cu ei ? Stii ca de obicei ele ii protejeaza, nu ?Si daca apare cineva sa incerce sa le ajute se intorc importiva persoanei respective si-si apara sotiorul "iubitor". Nu stii o gramada de cazuri in care daca intervine cineva in scandal sa o scape, proasta sare la ala ca sa-l apere pe sot/prieten ? Scuza-ma dar majoritatea primesc ce merita daca atat la duce capul. Ar putea scapa, dar n-o fac.
Aici sa zicem ca le scoatem din discutie pe cele cu copii care vor sa-si pastreze familia. Ele macar au o scuza. Restul n-au.

aleks 29-08-07 12:44

nici alea n-au scuza...
exista politie, exista instante, exista si alti barbati pe lume...
scuze nu exista

pheerya 29-08-07 12:54

nu mai judecati voi aiurea...unele incearca sa scape si ajung moarte, tot de mana sotului "protector"...asa ca nu doresc nimanui sa se afle intr o astfel de situatie...ati auzit de frica????

algorunescu 29-08-07 13:24

Nu ma refeream la ele. Alea sunt prizoniere in propria viata si imi pare rau de ele. Sunt totusi exceptii pentru ca nu sunt toti atat de dementi. Eu vb de cele care se complac in situatia aia. Cele care pleaca de langa nebun si dupa aia se intorc inapoi iar si iar si iar. Si nu e vorba numai de bataie, ci de orice abuz.
De exemplu, am o prietena care in decursul a doi ani a fost insealata de cel putin 6 ori de prieten. Cel putin, pentru ca de 6 ori stie ea sigur. Se desparte pana la urma de el cu insistentele celor din jur, sta o perioada singura si gaseste alt tip super k, care chiar tinea la ea si o respecta asa cum ar trebui. Nu trebuie sa-ti mai spun ca la primele insistente ale fostului l-a parasit pe ala ca sa se intoarca de unde a plecat, nu ? Si tin sa spun ca tipa e super draguta, deci nu avea nici o problema ca nu gasea pe altcineva.
La fel si cu cele batute. Multe pleaca de acasa si dupa aia le suna "sotiorul" ca nu mai face si ca o sa fie altfel si bla bla bla. Cat de proaste pot sa fie femeile astea incat sa creada ca se poate schimba caracterul unui barbat ? Exemple ca astea stiu o gramada. Ma scuzi, dar aceasta categorie de femei merita tot ce primesc.

Bea69 29-08-07 15:51

2 observatii..daca m-i se permite,va rog...
in primul rind..parerea mea este k nu prea trebuie pusa p aceeasi pagina femeia kre se intoarce la ala kre o inseala..si cu ala kre o bate...;) banuiesc k nu e nevoie sa explic mai in detaliu problema...
cunosc si eu multe femei kre sunt agresate...si cu parere d rau tre sa va zic,k ele sunt un pik timpite...ptr k hai k o patesti o data...fie d 2 ori..dar daca nici la ocazia nr-ul 3 nu te-ai invatat sa te feresti..sau sa ocolesti situatia..esti cam timpita...
caz concret...am prietena kre e divortata d sot,dar au un copil d 5 ani si in mod normal trebuie sa tina legatura cu tatal copilulul,k fetita il iubeste....boon...el e un om destul d dificil..acu' citeva saptamini a sunat-o p prietena-mea k unde e..ea k proasta zice k e la o terasa si bea un suc cu ink o mamica...el in 2 min a fost acolo..cu okii iesiti d p orbita...k ce face ea acolo?:shock: si a urcat-o in masina..si i-a tras 2.....eram p jos cind am auzit...pai zic...daca vezi k nu e normal omu' dupa ce ai urcat in masina???ai cautat-o cu luminarea...si ea nu intelese despre c vorbesc....:sad:
cu alea kre se tot intorc la barbatul kre o inseala e o alta problema..credeti-ma ;)

algorunescu 29-08-07 16:01

Sa stii ca nu e chiar o alta problema. Nu sunt la fel de duse cu capul ca celelalte ca macar fizic raman intacte, dar tot o tampenie e. Unele chiar nu pricep ca n-au decat o singura viata si tin neaparat sa-si bata joc de ea, si din punctul asta de vedere amandoua cazurile sunt in aceeasi oala. Si asta nu numai datorita momentelor naspa prin care trece respectiva cu ala, dar si pentru ca in timpul in care sta ca fraiera sa-i manance ala zilele, poate trece pe langa ea persoana cu care ar putea fi fericita tot restul vietii, dar....deh...prostia se plateste. Viata poate fi foarte usor rai sau iad in functie de persoana pe care o alegi sa fie langa tine. Si pun accentul pe alegi. Doar prin tarile prin care se aranjeaza casatoriile de cand sunt copii mici poti spune ca ai fost fortata sa traiesti cu persoana respectiva. In restul lumii iti distrugi viata cu manuta ta daca tii neaparat sa stai langa un nenorocit.

Bea69 29-08-07 23:05

dc tre sa imi scot io stilul meu k sa ma fac inteleasa?....:D :D :D
so..la alea inselate e o buba serioasa...anume:sunt moarte dupa pul@ domnului din cauza..asa scurt p 2....si decit sa steie cu unul kre poate se comporta d frumos cu ele,dar in pat ele fac stocul crapaturilor p pereti...mai bine aleg viata plina d aventuri linga ala kre le face intr-adevar fericite...si daca asta tine pana la urmatorul we,cind el anunta k tre sa plece d urjenta in munti 2 zile,unde nu are semnal....
evident,sunt din alea timpite rau,kre si dupa al 70-lea caz ,mai sunt convinse k asta o fo' ultimul....dar majoritatea stie f bine kre e situatia...doar cam tirziu se conving k asa ramine ptr totdeauna...

algorunescu 29-08-07 23:23

Te-am inteles de la inceput. E ceva ce descoperisem de ceva vreme (cam de cand mi-a zis prima "de asta te iubesc eu pe tine" in timp ce...(lucru, care, paradoxal, nu m-a incantat deloc)) dar am vrut s-o spuna o femeie.
Uite de aia spun multi barbati ca femeile sunt bune doar de f..... Pentru ca apreciati asta mai presus de orice. Poate sa fie unul super dragut cu voi, sa va iubeasca, sa va respecte, sa fie langa voi de fiecare data cand aveti nevoie, ca daca exista un gigel care apare din cand in cand (de obicei cand are chef sa v-o puna) si v-o pune calumea, voi pe ala il puneti pe primul loc. Stiu asta din proprie experienta (din ambele tabere).
N-are nici o treaba cu sentimentele alea marete si sufletul deosebit pe care cica-l cautati. Daca nu sunteti satisfacute in pat, poate sa fie printul printilor ca va doare undeva de el. Sa stii sa te porti cu o femeie nu mai are demult legatura cu asta. Daca esti super dulce si dragut cu ea vei avea onoarea sa devii ..... amicul cel mai bun la care tine ea super mult, dar, de fapt o sa tina mai mult la ala cu care si-o pune si care de multe ori nu se poarta cu ea nici pe aproape asa.
Sigur va apare acum cineva care sa spuna ca "nu toate suntem asa". Din pacate nu mai cred asta de ceva vreme.

Claudia 29-08-07 23:43

@ algorunescu: lasand la o parte felul in care ai spus-o, in cea mai mare parte ai dreptate!
Noi ne dorim unul care sa fie si cel mai bun prieten si cel mai bun amant... ceea ce pare imposibil! Si cand il gasim tot nu suntem multumite! Sigur o sa mai apara ceva........ Si asa la infinit ;)

Bea69 29-08-07 23:58

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1071804)
Te-am inteles de la inceput. E ceva ce descoperisem de ceva vreme (cam de cand mi-a zis prima "de asta te iubesc eu pe tine" in timp ce...(lucru, care, paradoxal, nu m-a incantat deloc)) dar am vrut s-o spuna o femeie.
Uite de aia spun multi barbati ca femeile sunt bune doar de f..... Pentru ca apreciati asta mai presus de orice. Poate sa fie unul super dragut cu voi, sa va iubeasca, sa va respecte, sa fie langa voi de fiecare data cand aveti nevoie, ca daca exista un gigel care apare din cand in cand (de obicei cand are chef sa v-o puna) si v-o pune calumea, voi pe ala il puneti pe primul loc. Stiu asta din proprie experienta (din ambele tabere).
N-are nici o treaba cu sentimentele alea marete si sufletul deosebit pe care cica-l cautati. Daca nu sunteti satisfacute in pat, poate sa fie printul printilor ca va doare undeva de el. Sa stii sa te porti cu o femeie nu mai are demult legatura cu asta. Daca esti super dulce si dragut cu ea vei avea onoarea sa devii ..... amicul cel mai bun la care tine ea super mult, dar, de fapt o sa tina mai mult la ala cu care si-o pune si care de multe ori nu se poarta cu ea nici pe aproape asa.
Sigur va apare acum cineva care sa spuna ca "nu toate suntem asa". Din pacate nu mai cred asta de ceva vreme.

daaa...am si io o nelamurire..dc vrei tu sa fii super-dragut cu ele daca vezi k nu e loc????nu?NU!..hai pa!next....
iara daca tie ti-a facut placere sa fii asa cum crezi tu k tre sa fii...si nu a iesit treaba...nu o invinovati p ea...poti sa fii dulce d da fata in diabet...tot nu o poti face sa tremure cind iti simte mirosul pielii...ata ete!;)

algorunescu 30-08-07 00:24

Stiu bea69. Am invatat asta dupa niste lectii durearoase si mi-am schimbat tactica. De atunci nu am mai avut probleme. Sunt inca unul din aia draguti care a schimbat tabara.
Mai demult aveam o alta imagine asupra sexului frumos desi prietenii mei mai fustangii (aia nesimtiti pe care-i tot criticati voi) imi tot spuneau ca gresesc. Din pacate am descoperit ulterior, cu dezamagire ca aveau dreaptate.
Imi pare rau daca am suparat pe vreuna din voi cu felul in care am spus lucrurile. Nu asta am vrut dar se tot schimba pareri pe zeci de pagini incat am vrut sa expun o parere mai generala a unui baiat. Cred ca ceilalti baieti de pe forum va pot spune daca am avut dreptate sau nu. Majoritatea baietilor care au avut mai multa experienta cu femeile au ajuns pana la urma la concluziile astea. Femeile inca sunt privite ca niste victime nevinovate in fata barbatilor, insa barbatii astia pe care-i tot criticati voi sunt exact asa cum i-ati format tot voi femeile. Se poarta si va ofera ceea ce constient sau nu cereti voi.
Nu toti barbatii sunt nesimtiti si nepasatori si interesati doar de sex. Doar ca aia care nu sunt (inca) asa, de obicei primesc destule lovituri ca sa-si dea seama ca nu e bine cum privesc lucrurile si sa se schimbe pe masura ce cresc. Mai sunt si exceptii fericite, dar alea sunt doar ...... exceptii de la regula.

Bea69 30-08-07 00:46

cred k tre sa se supere doar femeia kre refuza sa priveasca lumea asa cum este...si tine cu orice pret d visele ei...
p d alta parte..acum nush unde am mai postat eu kestia asta...dar invers...adik nici femeile nu se nasc perverse...materialiste....si nu televiziunea e d vina k totul devine putred dupa o vreme...
niciodata n-am sa uit okii unui prieten d al meu...d altfel f drag ptr mine...cind mi-a zis incet:"esti d 2 ori mai rea k el" (el fiind omul d linga mine,dupa multi ani d convietuire)....si ink un caz,cind fiind atat d obosnuita cu nesimtirea...m-am comportat "normal"..si nu mi-am dat seama k am avut treaba cu cineva kre simtea f adinc,si am reusit sa il ranesc rau.....desi,vb mea este daca nu poti sa ajuti p cineva,macar rau sa nu-i faci...si pana c io respira am sa regret ..dar asta este...m-am invatat si eu...mult prea bine

robertzEL_bz 30-08-07 02:43

deja o dam in altele acum....

All times are GMT +2. The time now is 03:54.

- Copyright 2026 4Tuning