![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
asta i-am spus si eu de vreo juma de an. dar nu vrea si pace.
si oricum ar fi perfect nu iese din reglaje. el mai bine altul si sigilat.da sigilat sa nu mai umble la el nici daca vrea :D |
Quote:
|
ma, eu nu pot sa va contrazic pe nici unul, dar pot sa-ti spun ca la xel aveam luat maxim din chiulasa, cat sa nu bata supapele in piston, si niciodata, da niciodata nu am avut probleme cu avansul
ca sa testezi, baga vreo 10 litrii de omw 100 si vezi parerea mea ii ca tot va bate, cauza fiind alta |
si la mine cu chiuloasa comprimata bate de ceva timp, dar daca ii bag 99+ nu mai am problema (vorbesc cu electornica stoc).
referitor la supape poti sa te uiti mult si bine, nu ai loc sa pui mai mari ;) |
E greseala mea ca nu am specificat..... dar m-a completat brummy. Cu benzina buna nu bate avansul. Deci se elimina debitmetrul din ecuatie. Se simte chiar si la cum trage masina.... acum are un zvac care nu l-a mai avut demult...desi stiu ca nu mai are compresia care o avea...plus ca e ulei pe admisie. Daca tragea asa la liniute...poate nu o furam asa rau pe acolo.
Brummy.... stiu ca nu am cum sa pun supape mai mari...dar nici nu am zis ca pun mai mari :) ...gasesc eu alte treburi pe acolo...de fapt fur patentul de la fratiorul de rally sprint. daca as putea sa fur si vibrochenul de la el...ar fi ideal :P |
Nici SFI-u ala al meu comprimat nu bate =)). Eu nu iau din chiulase , eu iau din bloc =)). Puteam sa ii bag si benzina de curse ca la fel facea =))
|
bai, lasa-ne, tu nu l-ai comprimat, tu l-ai scurtat de-a dreptul
comprimatul se masoara in zecimi de mm, nu cu ruleta :D |
Quote:
cat despre problema mea....ieri am alimentat cu alto 101 si dupa cum v-am spus avansul s-a potolit...am urcat o panta cu treapta 5 si am calcat-o blana si nici urma de zgomot. Eu nu schimb chiulasa din cauza avansului , o schimb ca sa protejez motorul. Mi-au "trecut" cursele din cap si alte cele... dar parca tot sunt curios cum ar trage masina in configuratia actuala dar cu motorul refacut :P |
da mai, te inteleg
si eu am cam renuntat la ideea curselor, defapt chiar de tot, daca mai merg undeva merg doar pt ca-i aproape si vreau putina adrenalina, da acu merg si eu pe confort si fiabilitate.... da asta nu inseamna ca nu vreau sa cresc puterea, daor ca nu vreau sa chelesc masina de optionale, interior si alte chestii si nici nu as vrea sa bat in ochii fiecarul politist, asa ca de la exterior doar un fin cunoscator va vedea ca am 5 prezoane (asta fiind singura modificare fata de una stock) |
Quote:
Mi-am adus aminte de o faza comica de acum vreo cateva saptamani. Am luat in masina doua persoane mai in varsta.... sot si sotie....si dupa vreo cateva sute de m de mers cu gsi-ul , nenea ma intreaba: auzi dar masina ta nu are telescoape ? Desigur ca am zambit si am mers mai departe...si mereu zambesc cand imi aduc aminte. |
a, pai m-ai inteles gresit
stock la exterior, asta nu inseamna ca mecanic nu-i modificata: frane de 288 mm, bari de torsiune groase, suspensie sport, cutie scurta si altele si mai urmeaza, vreau doar sa nu se vada :D |
bobi ma ajuti si pe mine cu o schita la mufele de la bordul digital de kadett?
|
Pai.... nu am. Zi-mi ce anume tre sa fac si fac..... electrica nu e chiar punctul meu forte ca sa zic asa. Intreaba-l pe sultanu sau altii care au montat, eventual cauta un tutorial pt treaba asta. Tot ce am auzit este ca turometrul isi ia semnal direct din calculator....sau ceva de genu`. Te ajuta la ceva? :))
|
am bordul cu mufele. tre sa aflu cum sa-l pun pe vectra a. imi trebuie senzorul de la cutie si senzorul de presiune ulei.
|
vezi ca era un coleg de pe forum care a facut chestia asta, din timisoara, daca nu ma insel darkxxx
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning