![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Masina e a unui baiat din noua...si cred k e motor de 2.0
|
In cazul asta poti sa schimbi intre ele semnele de la BMW si Mercedes din stikeru' tau :))))))
|
Quote:
oricum stickeru asta are un scop...eu nu am nimic cu bmwurile ba chiar inainte sa o cumpar pe mertanu avusem variante cu e34 e36 compact si e30 cabrio./..eu am ceva cu toti cocalarii cu pisicute cinciari etc care sunt cei mai mari smecheri ca au sigla ///M si au eingial ais si ca ei au full option inafara de piele clima navigatie si geamuri electrice...in rest e full frate.... dar persoana care ma facut sa imi fac acest sticker a fost proprietaru unui e34 care vroiam sa il cumpar....pe net arata ok insa in realitate era tigaie( vopsea peste praguri rugiinite etc) iar smecheru cand a vazut ca am venit cu dacia(ca paranteze am o dacie 1100 complet restaurata) a crezut ca suntem paraleli....si a inceput ca are filtru dinala sport si scaune de piele (huse din plastic ce imita pieleea ce imita lemnu) si tot felu de magarii dinastea...in fine nu conteaza...mam intins la vorba:)) |
i se spune BENI,il gasesti in darste la vulcanizarea de pe dreapta cum mergi spre noua,mai e una fata in fatza
|
Quote:
poate te intereseaza....postul #17 http://www.daciaclub.ro/INTALNIREA-N...-t208868.html# |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am un sistem nu mai stiu exact config, proc AMD , placa baza Asus, placa video ATI 1024mb, 4gb ram, ideea e urmatoarea, merge ok, cand ii dau streaming online gen YouTube mi se blocheaza si implicit restarteaza, l-am dus la service si cei de acolo au zis ca functioneaza perfect, am crezut initial ca este de la placa de baza ca s-o stricat slotul pci-express pe care statea placa video, am mutat-o pe alt slot si la fel face, ce poate fi?!?!!? Windowsul a fost reinstalat, tind sa cred ca poate fi o problema hardware, anume are monitorul ceva (Samsung SyncMaster 940nw), inainte sa se restarteze apare eroarea asta:
Daca ma poate ajuta cineva, astept parerile voastre. Zi buna! |
Cu ramii cum stai? Cate placute ai? Sunt toate la aceiasi frecventa la care merge placa de baza? Daca ai mai multe incerca sa lasi doar una in slot.
|
nu au nimic ramii, 2 placute
|
Lasa cate o placuta. Pe rand. Vezi daca mai face. Poate fi una din ele defecta. Si sa nu ai overclocking facut
|
ramii nu au nici o treaba."the problem seems to be caused by the following file : ati2dvag"
problema ta vine de la placa video , nu stiu exact daca e de natura software(ati catalyst) sau hardware si sa fie bulita placa in sine. pt inceput incearca un update de driver.scoti mai intai cel mai nou driver exact pt placa ta video , il stergi pe cel vechi din control panel , dai un restart , il instalezi pe cel nou si mai dai un restart.vezi daca iti rezolva problema. ar fi o idee buna sa verifici putin si temperaturile.si intr-un caz extrem ai putea sa faci si un update la bios-u placii video. |
problema rezolvata!
multumesc Paul! |
Cu placere..:)
|
azi am vazut in Brasov una bucata clio williams albastru (cel putin la exterior) cu nr BV ?? JAF
.stie cineva a cui este maisna? |
albastru??? clio cu jaf la nr are luci dar e visiniu al lui
|
Quote:
|
1.4:-)
|
Quote:
|
cine ma ajuta cu schimbarea culorii jantelor dintr-o fotografie?
|
Posteaza janta si spune-mi ce te intereseaza privind vopseaua,detalii,etc
|
are careva o presa de arcuri pt cateva ore?
|
Parca ma impiedicam eu de una prin beci anul trecut. Ma uit maine si iti spun.
|
da-mi un bip cum afli si te sun eu
ai nr pe pm multumesc |
buna , imi spuneti si mie va rog unde sau cine ar putea sami ataseze la profil la member of : caracteristici cum aveti voi , de ex: BMW sau etc , ms
|
Quote:
ATENŢIE! Degeaba dai adăugare diverselor grupuri pe care le doreşti dacă nu postezi pe respectiva arie, pe topicul special pentru adeziuni. Exemple ai aici sau aici. |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
de ce crezi ca se comercializeaza pachete m si sline? pentru aspect...nu zice nimeni sa isi puna si embleme de m...dar de ce sa nu arate fioros!?
mertanul nu duce pe nimeni in spate?nu atinge daca ai trei persoane in spate? |
Plinut esti tu ba. Noi suntem bine facuti 8)
|
aia da investitie...si eu visez la jante pe 18 dar un cauciuc e cam 9 milioane:( spor la modificari...intodeauna mi-au placut mertanele...mai ales cele mai vechi...astea noi au plastice de doi bani...exceptand s:)
|
Quote:
stai linistit ca si S Klasse are plastic....doar usile, aripile spate, pragurile si plafonu sunt din metal,,restu plastic...toate masinile noi sunt gandite sa reziste cat mai mult si sa fie cat mai ieftin de reparat... |
depinde care generatie de S KLASSE
|
nu ma refeream la caroserie...ci la interior la fetele de usi si bord..m-am urcat in c classe de 30000 de oiro...indiferent de nivelul de echipare are un plastic urat...ceva mai moale decat la logan...dar daca compari cu volvo s60 din 2005 care are piele si pe bord si pe marginea superioara a fetelor de usi...sau cu masinile vechi care aveau un pic de burete si o musama,vinilin pe deasupra...la modelele noi le baga plastice tari si neplacute la atingere...
la a8 nu am ce comenta...dar la a6...plastice naspa. se foloseau materiale de calitate in trecut...pacat ca masiniile sunt tot mai scumpe si mai proaste si mai complicate cu multa electronica. |
Īn ziua de azi banii sunt mai importanți. Material prost => schimbări dese => bani mai mulți ( mai ales că sunt si scumpe ). Cel puțin asta e părerea mea.
|
Are cineva un compresor de aer sa mi-l poata imprumuta pentru cateva zile? Am nevoie sa vopsesc masina si jantele.
|
unde sau la cine as putea monta o alarma pe motocicleta?
stiti? |
salutare tuturor.
am o problema si am nevoie de ajutor. vreau sa-i dau o noua fata site-ului meu,dar din pacate cel care sa ocupat de site nu mai este de gasit.este plecat din tara,si nu mai dau de el. am nevoie de un hacker sa-mi poata recupera parolele,sau sa faca ceva sa-l poata reconfigura. daca cunoastei pe cineva,astept raspuns,sau pm. multumesc. |
sal cel cu site ul ar fii tache din scriitoriilor,sau ma insel
|
Quote:
|
Quote:
|
nu are suspensie sport;)
|