![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
boss ai idee daca merge imbracata in autocolant de carbon coaja (bordu)?
|
Quote:
|
Quote:
Si nu in ultimul rand, facut de cineva care se pricepe, nu de Nea Tilica Incepatoru' :lol: nu d-altceva, dar strici autocolantul de carbon degeaba, e si eftin la dreaq 8) |
crezi ca o sa iese aiurea?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
In febra nuntii, eu bantui prin paduri, pe drumuri forestiere, dupa brad, mai mai sa raman suspendat p-acolo :twisted:
|
Interesant drumul :) Casa de piatra si distractie placuta !
|
iarta-ma ca-ti spun dar nu esti normal.....cum sa bagi neamule matzu pe astfel de drumuri:shock::shock::shock:
|
andreyWOB - Multumesc din inima, sper sa fie distractie, chiar daca mirele nu stie sa danseze dansuri populare :shock::shock:
Victor_WRC - Fusai cu NASU', si cand vazu cum e drumu', zisa sa ne-ntoarcem sa luam masina lui, dar ii zisai: unde mergem coaie si cu a ta, ca si cu a ta tot dreaq ala e :lol:(are Golf III, dar tot cu suspensie sport), imi luai inima in dinti, si continuaram.....se satura saracu' nasu de cate ori se dadu jos din masina sa-mi zica daca pot trece de unele sleauri.....pana ajunsaram la niste :shock: ditamai sleaurile :shock: si zisai GATA, pana aici, asta fiind la jumatatea drumului :rolleyes2 si-o luaram la pas, galop-galop pana la destinatie, n-aveam cum sa nu ma duc, trebuia sa iau BRADUL mosule ;) |
casa de piatra BJP-ule
|
casa de piatra omuleeee.arpopo........stiai ca nu esti normal?cum putui baga frumusete de masina pe-acolo?de-acuma faptu-i consumat.BMW il lesi de weekend si iei o astra caravan de drum si servici!Inca odata casa de piatra si tot ce-ti doresti sa ai la infinit!
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
dap... interiorul tipla.. ne atins greu sa vezi aja ceva..
|
e belea rau frate asta...cred ca o sa`i placa lui Junior asta....:D bafta si sa va traisca al`mic :D sa fiti fericiti si cel mai important sanatosi !
|
Gogu maniacu :)) nici cand e vorba de familie nu lasi bmw`urile a ?;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning