Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

wolverine 14-10-09 17:25

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

boss ai idee daca merge imbracata in autocolant de carbon coaja (bordu)?

passatb4 14-10-09 17:29

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 2718568)

poi de ce sa nu mearga da treba e cat rezista si cat sta pe el :) sauuu oare arata marfa da bine :D

GOGU_VL 14-10-09 21:43

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 2718568)

Da tata merge, dar trebuie autocolant de carbon 3M, ca sa adere bine pe bord, eu cu d-ala am bordul colantat.
Si nu in ultimul rand, facut de cineva care se pricepe, nu de Nea Tilica Incepatoru' :lol: nu d-altceva, dar strici autocolantul de carbon degeaba, e si eftin la dreaq 8)

wolverine 19-10-09 19:52

crezi ca o sa iese aiurea?

GOGU_VL 19-10-09 21:47

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 2733363)
crezi ca o sa iese aiurea?

Daca ai bordul negru iese bine, dar daca il ai pe cel albastru sau gri, cred ca nu iese ;)

GOGU_VL 29-10-09 14:43

3 Attachment(s)
In febra nuntii, eu bantui prin paduri, pe drumuri forestiere, dupa brad, mai mai sa raman suspendat p-acolo :twisted:

andreyWOB 29-10-09 15:26

Interesant drumul :) Casa de piatra si distractie placuta !

Victor_WRC 29-10-09 17:21

iarta-ma ca-ti spun dar nu esti normal.....cum sa bagi neamule matzu pe astfel de drumuri:shock::shock::shock:

GOGU_VL 29-10-09 17:28

andreyWOB - Multumesc din inima, sper sa fie distractie, chiar daca mirele nu stie sa danseze dansuri populare :shock::shock:

Victor_WRC - Fusai cu NASU', si cand vazu cum e drumu', zisa sa ne-ntoarcem sa luam masina lui, dar ii zisai: unde mergem coaie si cu a ta, ca si cu a ta tot dreaq ala e :lol:(are Golf III, dar tot cu suspensie sport), imi luai inima in dinti, si continuaram.....se satura saracu' nasu de cate ori se dadu jos din masina sa-mi zica daca pot trece de unele sleauri.....pana ajunsaram la niste :shock: ditamai sleaurile :shock: si zisai GATA, pana aici, asta fiind la jumatatea drumului :rolleyes2 si-o luaram la pas, galop-galop pana la destinatie, n-aveam cum sa nu ma duc, trebuia sa iau BRADUL mosule ;)

Gyo*TDS 29-10-09 19:46

casa de piatra BJP-ule

Wilgax 29-10-09 21:04

casa de piatra omuleeee.arpopo........stiai ca nu esti normal?cum putui baga frumusete de masina pe-acolo?de-acuma faptu-i consumat.BMW il lesi de weekend si iei o astra caravan de drum si servici!Inca odata casa de piatra si tot ce-ti doresti sa ai la infinit!

GOGU_VL 30-10-09 00:52

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 2763160)
casa de piatra omuleeee.arpopo........stiai ca nu esti normal?cum putui baga frumusete de masina pe-acolo?de-acuma faptu-i consumat.BMW il lesi de weekend si iei o astra caravan de drum si servici!Inca odata casa de piatra si tot ce-ti doresti sa ai la infinit!

Multumesc mult de tot baieti.......normal, hmmm.......nu prea sunt :twisted:.......c-am ce mi-as dori, mai de familie....+ ca Gogu Junior mai are 6luni juma si vine, caricioru' n-are loc in asta mica.......as avea o idee, omu' zice ca mi-o pastreaza pana strang toti banii :rolleyes2 e tipla masina, clima, incalzire scaune, Asc, 2.0, 4x airbag, e belea masina, 02.1998, pachet de nefumatori, dar vrea 3.500e.....:x

e36adigolan 30-10-09 01:38

dap... interiorul tipla.. ne atins greu sa vezi aja ceva..

D o n n 30-10-09 10:39

e belea rau frate asta...cred ca o sa`i placa lui Junior asta....:D bafta si sa va traisca al`mic :D sa fiti fericiti si cel mai important sanatosi !

trafy-vr6 30-10-09 10:41

Gogu maniacu :)) nici cand e vorba de familie nu lasi bmw`urile a ?;))

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning