Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Mustang 26-08-07 01:38

Re: Ce vor barbatii?

N-are rost sa imi mai doresc ceva...
De la o femeie, de la viata ... de la orice ...
Nu obtine nimeni ce isi doreste.

Sasha_z 26-08-07 01:42

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1064275)
N-are rost sa imi mai doresc ceva...
De la o femeie, de la viata ... de la orice ...
Nu obtine nimeni ce isi doreste.

trebuie sa lupti k sa obtii ceea ce iti doresti ;)

26WRC 26-08-07 01:43

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1064280)
trebuie sa lupti ....

......cu morile de vant =))

Mustang 26-08-07 01:50

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1064280)
trebuie sa lupti k sa obtii ceea ce iti doresti ;)

N-are rost.
Sa zicem ca realizezi ceva, dar vine ceva care te ***e mai rau decat ce ai realizat bun.

Sasha_z 26-08-07 01:52

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1064287)
N-are rost.
Sa zicem ca realizezi ceva, dar vine ceva care te ***e mai rau decat ce ai realizat bun.

mdea...dk u spui....

robertzEL_bz 26-08-07 02:22

lupti k sa gasesti cea mai buna gajik....asha o gasesti lupti pt ea da..bun.....dak lupti pt ea esti luat de prost de toti si de ea inclusiv...k asha cred fetele in ziua de azi... dak stai dupa ea si dak lupti pt ea esti prost ...dka nu lupti si doar te dai la ea... nu prea ai sanse...pana la urma cum naaiba poti sa ai o fata ...dak o tzii in puf si ii faci toate poftele ....si dupa toate astea tot nu ii komvine ceva......

robertzEL_bz 26-08-07 02:24

ftele din ziua de azi dak te`ai indragostit de ele....deja ti`ai semnat certificatul de deces..... te baga in gropaa....:-<:-<....

aleks 27-08-07 13:11

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1063238)
Clar!!!
Vedeti ce usor va lasati invinsi??
Voi sunteti precum paunii!!
Va infoiati cand e cazul sa impresionati femela... Ce posterior deosebit aveti voi... Ce spate... !!!! Iar cand aceasta incepe sa va dea in cap, fugiti cat va tin picioarele!!!

ce vor barbatii?
femei mai putin misogine, si mai putin pregatite sa catalogheze imediat, partinitor...
mai pe scurt, cauta un partener, nu un adversar...
greu?
pentru unele,da :)

pheerya 27-08-07 22:00

nu un adversar...un partener de care sa nu fie calcata in picioare...egalitate si respect intre sexe ;)

robertzEL_bz 28-08-07 01:48

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1067748)
nu un adversar...un partener de care sa nu fie calcata in picioare...egalitate si respect intre sexe ;)

da asha se zice aici da in realitate fetele sunt crude rau!

Bea69 28-08-07 10:13

si stii dc?ptr nici atunci,cind kiar ar merita ele,nu esti in stare sa le scuturi k lumea si sa le zici,bah ,femeie..tin la tine....si kiar din cauza asta tre sa iti zic k ai facut o timpenie cit esti tu d mare...si te rog frumos sa te regrupezi,k te autocaracterizezi intr-un mod d mie m-i rusine...
daca nu intelegi dc ti-am zis asta..da-mi pm ;)

algorunescu 28-08-07 15:56

Nu stiu ce vor toti barbatii ca multi dintre ei nu stiu nici ei, dar stiu ce vreau eu.
Uitandu-ma asa prin discutiile de pe forum am vazut ca vor diverse lucruri de la barbati. Toate au un tablou al barbatului ala deosebit care trebuie sa intruneasca anumite calitati. Faza tare e ca in cele mai multe cazuri barbatul pe care-l aleg ele n-are nici o treaba cu calitatile alea. Barbatii 'e' porci pentru ca in general astfel de barbati aleg ele si ii dau ca exemplu.
Am vazut atatea cazuri cu femei bune care tineau in puf tot felul de ratati care le calcau in picioare. De cele mai multe ori stiau foarte bine cum sunt inainte sa se implice cu ei. Nici in ruptul capului nu s-ar fi despartit de ei desi plangeau tot timpul. Iar daca intr-un final au reusit sa gandeasca cu capul si sa termine relatia, daca au dat apoi de un tip calumea l-au jucat in picioare pentru ca intre timp hotarasera ele sa se faca rele. Au un mare talent de a se purta bine cu cine nu trebuie si invers. De cele mai multe ori ofera invers proportional cu ce primesc. Sunt foarte curios, in capul lor, ce cred ca se intampla cu ala dragut care e dat la o parte pt un taran. E dat o data, de doua ori, pana se invata minte si devine si el la fel ca taranul. De obicei nu-si explica nici ele de ce fac alegerea asta. De fapt cred ca "nu-mi explic de ce" e expresia pe care am auzit-o cel mai des de la femei. Multe din ele nu-si explica majoritatea lucrurilor pe care le fac.
Ce as vrea eu ? As vrea sa vad si eu maturitatea aia de care se tot vorbeste ca o au femeile in plus fata ce noi. Sa nu se mai mataie atat ca barbatii nu le trateaza cum trebuie, din moment ce ala e genul de barbat pe care-l aleg. Aia care se poarta de *** cu femeile chiar credeti ca s-au nascut asa ? Asa au vazut ei ca merge invatati tot de niste femei. Daca nu mergea nu erau tampiti sa o tina tot asa, ci trebuiau sa se adapteze.
Cand spun ca vor ceva, atunci sa si aprecieze acel ceva cand il primesc. Majoritatea sunt ca niste copii prosti care nu strica lucrurile bune intentionat, dar atat le duce pe ele capul. Si ca si la copii tre sa nu le dai lucruri de valoare pe mana ca nu stiu sa le aprecieze si le irosesti degeaba. De ce sa-i dai un obiect din aur cand vine altul si o multumeste cu un plastic colorat (aici vorbesc la figurat bineinteles).
Sunt curios cat ma pot contrazice fetele de pe forum. Sunt curios cate din ele au avut de ales intre baiatul dragut si ala rau si n-au ales pe ala rau cu convingerea puerila ca o sa-l "cuminteasca" ele.
Chestii din astea cu "nu toate sunt asa" am tot auzit. De multe ori de la unele care apoi au venit cu expresia aia de mai sus cu "nu-mi explic de ce". Existenta asta a femeilor deosebite care stiu sa aprecieze cum trebuie eforturile e ca si existenta lui Yetti sau monstrului din Loch Ness. Sunt o gramada de zvonuri ca exista dar nu e nimeni in stare sa aduca vreo dovada clara.

Claudia 28-08-07 16:37

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1063235)
Pentru ca suntem reduse numeric...
Claudia.. Unde esti sa ma sustii???? :((

Am revenit... mult ati mai scris, nebunilor! citesc de 1h si ceva... ca ramasesem mult in urma! Pe parcurs imi veneau in minte raspunsuri la toate intrebarile voastre, dar pana am ajuns la ultima pagina am ametit de tot, ca ati tot schimbat subiectul.

Eu imi sustin ideea pe care mi-am format-o cunoscand atatia baieti/barbati...
La inceput de tot aveam si eu conceptia aia stupida: ca toti barbatii sunt la fel... apoi am "evoluat" si credeam ca stiu cum gandesc si ce vor barbatii...

Acum sunt la stadiul in care am realizat ca nu seamana intre ei, ca unii au anumite nevoi si perceptii, mai multa sau mai putina deschidere spre sentiment si pasiune intr-o relatie...totul e sa il citesti cum trebuie si sa te adaptezi, daca simti ca merita.

Se stie k polii opusi se atrag si din cauza asta femeia care cauta stabilitate si dragoste intalneste barbatul aventurier, sau invers! Cel mai urat in toata asta e ca majoritatea dintre oameni nu recunosc ce vor si lasa o impresie gresita, dar frumoasa!("minte-ma frumos") ASA CA voi, barbatii, de cele mai multe ori, stiti ce vreti, dar nu o spuneti in fatza!!!
Si asa ajungem o comunitate de demoralizati, spunem ca barbatii sunt porci pentru ca se gandesc doar la satisfactia lor(cand de fapt era logic de la inceput sa fie asa, dar ne-am mintit pe noi ca l-am intalnit pe print), sau barbati care spun ca toate femeile sunt materialiste si egoiste( cand e logic ca daca ii arati ca ai, ea va avea de unde sa ceara!)

Asa ca nu va mai bazati nici pe frumusete(care e trecatoare), nici pe contul din banca al taticului(ca poate da faliment si maine)... daca vreti ceva adevarat nu tintiti mai sus decat va sta nasul si cautati pe cineva care sa va semene!
Fiecare a invatat din greseli si la vremea lui va intalni ceea ce cauta!

Magos 29-08-07 01:17

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1069256)
Fiecare a invatat din greseli si la vremea lui va intalni ceea ce cauta!

Aici nu pot decat sa iti dau dreptate...

aleks 29-08-07 12:13

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1069180)
Au un mare talent de a se purta bine cu cine nu trebuie si invers. De cele mai multe ori ofera invers proportional cu ce primesc.
..........
Aia care se poarta de *kt cu femeile chiar credeti ca s-au nascut asa ? Asa au vazut ei ca merge invatati tot de niste femei. Daca nu mergea nu erau tampiti sa o tina tot asa, ci trebuiau sa se adapteze.

extrasele astea doua sunt descrierea perfecta a situatiei de fapt intre sexe...
nota 10

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning