![]() |
Re: AG 88 PVA
Multumesc!daca treceai ieri o vedeai fara zapada pe ea ca am avut un pic de lucru la ea pe cancerul asta...e o placere sa schimbi electromotorul pe vremea asta,dar pana la urma i-am dat de cap!:)
Cam nasol cu gumele astea prin nametii astia de Bucuresti.maine o sa ii trantesc gumele de iarna dupa ce ajung acasa ca nu tine vrajeala...numa sa ajung cu bine:D. |
Nebunie rau masinuta frate.....Multa Bafta in continuare cu ea:D!!!
|
Imi place cum ii sta cu jantele alea !
Foarte frumoasa dacia :D |
nu mai ai de gand sa o cobori umpic?
|
subiectul asta a mai fost discutat si cu cateva pagini in urma.....
|
Frumoasa tare dacioara ta...imi place cum ii sta cu jantele astea;)....respect
|
LA MULTI ANI BAI VASILE:D sa ne traiesti sa iti vedem cazanu masina adevarat:D si sa iti ajuti prietenii la nevoie asa cum si ei te ajuta pe tine la nevoie bafta cu PVA si sa bei si pt mine:D
LA MULTI ANI!!!! si un an nou plin de fericire si modificari de proportii |
LA MULTI ANI !! si multa SANATATE
|
Multumesc baieti!un an nou fericit plin de impliniri.LA MULTI AI!!!:)
|
1 Attachment(s)
my new wheels... :)
BBS-urile sunt de vanzare...100 Euro!!!detalii pe PM. |
Arata foarte bine jantele, sa le stapanesti sanatos!Cu albastrul caroseriei si cu albul lor, o sa arate foarte bine!
|
in poza sunt la stadiul de primer.au fost indreptate,frecate,scoase toate imperfectiunile de genu lovituri indoituri,apoi primer,vopsea,lac si cuptor!
|
Oricum arata foarte bine.Acum cauciucurile....si sa le vedem pe masina!
|
ASA ma:D in continuare zic ca ar fi mers mai bine negre, dar daca tie iti plac nu am nimic impotriva, bravo tie ca le-ai vopsti profesionist
sa le vad pe masina:D |
wow. cred ca o sa arate belea pe masina. sa ai parte de ele la cati mai multi km si cat mai putine borduri si gropi
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning