![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Cristi (Semecristian) e trezorierul clubului si poti plati taxa la una dintre intalnirile de sambata.
|
Daca e vb de cotizatia lunara pt club......strangeti si voi la BT cate 10 RON/luna.....si trimiteti la SV banii....se pare ca tu devii sef de trib pe la BT ca de cand ai intrat in club iti bati cel mai mult capu :)
|
Pentru ca nu stiu daca mai am timp sa intru pe forum zilele astea (I have to work:sad: ) asa ca va spun tuturor "paste(ti) fericit(i):D :D !" si sa va vad pe toti cu vreo 2-3 kile in plus la urmatoarea intalnire (mai ales pe Vladutz si pe Cristi, ca la ei mai e loc)!
|
Cred ca ar fi bine daca ar fi numai 2-3kg.....dar vedem dupa pasti :)
|
invitatie
29 aprilie 2006, orele 12.00-18.00, accelerare 400 de metri la Buzau
https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16077-cursa-400-metri-buzau.html |
Urez tuturor membrilor Crazy Drivers un Paste fericit si plin de lumina.... si avetzi grija cu bautura :P :D
|
5 ron nu 10!!
Paste Fericit! |
Paste fericit!
|
sa fie 5... la noi in sv se platesc cate 10 ron
|
Re: Dozza
OK scuze nu prea ma pricep la calc deci ramane pe sambata voi fi acolo stau prin apropiere mersi mult raman dator
|
Hristos a inviat!
|
Si la Bacau tot 10 ron este cotizatia.
|
Re: Dozza
Nu ai de ce. Ne vedem sambata la ODN.
|
care vine la legala de la buzau?
care vine de la legala de la buzau?anuntatima si pe mine ca sa shtiu daca ma mai chinui sa iau si camera video ca sa facem totusi filmuletul de prezentare al clubului.... legala e sambata pe 29 ...
|
Re: care vine la legala de la buzau?
o sa venim si noi astia din ploiesti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning