![]() |
Re: Ag88pva-dacia1300
Quote:
nu cred ca proprietarul vrea sa o faca racheta care sa decoleze spre luna... si dud dacia are 54 de cai(40KW) |
Re: AG 88 PVA
Servo... da da, ala-i baiul cu Daciile astea :) Lasa ca iese ea "k-lumea" pana la urma, fii fara griji.
|
Quote:
|
bolidu in legatura cu borbeturile imi retrag cuvintele:oops: masina aia turcaleta arata wow:yikes: dar ca sa arate ca aia sau aproape tre sa o apropi muuuuult de asfalt:bunch:
|
2 Attachment(s)
Cat de bine putea sa arate atunci...:cry:
|
ma nene m-am uitat la voi cum vati facut daciile si adv e ca si mie imi place si m-am apucat de a mea dar frate ma apucat criza pe mine si masina sta pe dreapta de aproape 5 luni nu iam mai facut nik datimi si mie un tinichigiu mai acceptabil la banuti poate o fac si eu pana de revelion pls pls pls
|
1 Attachment(s)
alex , uite aici niste Borbet A de vanzare la 300 iepuroi, cu tot cu gume (195/50/15) ....
poza cu ele pe o dacie ai in atasament , iar linkul de vanzare mai jos ... sper ca iti va fi de ajutor https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...5-15-gume.html |
Quote:
|
9 Attachment(s)
ceva poze de azi de pe Transfagarasan....:D
|
o singura data am coborat cu dacia mea transfagarasanul(dupa ce l-am si urcat) ingrozitor de frumos sa cobori pe acolo cu ceva viteza. da nu e inchis in perioada asta? sau voi o luati pe la vidraru?
acum am vazut ca esti din C. de Arges |
Eu cu fosta dacie..1310-1996 am fost pe transfagarasan anul trecut..cu gandul sa urc pe la vidraru dupa ce in prealabil am vizitat manastirea curtea de arges..toate bune si frumoase pana am trecut de baraj , iar aproape de cascada Capra m-a lasat ambreiajul :( fara nici un semn fara nimic..
|
nu am urcat pana sus unde e inchis!am fost pana undeva dupa Valea cu Pesti!cam nasol drumul dar practicabil.
|
ai din parte mea o plasa de respecte ...tipla rau masina:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
lol ...............
|
ti-am vazut masina parcata in regie ,dar cam era inzapezita oricum am apucat sa arunc un ochi.e mult mai frumoasa live decat in poze:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning