![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
alin...nu mai asculta toate zvonurile :) |
nici nu am auncat vina pe nimeni....am zis ca de la noi sigur nu a fost nimeni ;)
iar la treaba cu subsemnatu....de ce sa iau eu amenda sau sa iasa scandal cand de fapt nush care o dat salpu jos si eu n`am nici o vina? (dau un ex) nu am chef sa vin la intalniri vinerea....si sa ma stranga in spate ca nush care s`o suparat pe bariera de la intrare si vrea sa o mute 2m mai la dreapta...vreau sa ma simt si eu si restu bine....si sa nu fie pb cu garda...dar daca nu o sa se inteleaga cu vorba buna si sa fie ok pt toti....atunci da...am sa fac in asa fel incat vinerea de la 8-11 parcarea toata sa fie doar a NSL`ului....cu acte si cu tot tacamu...da nu cred ca e cazul...sper |
In legatura cu stalpu ala sau ce e ...nush cand s-a intamplat...cum si nici cine l-a dat jos ...se poate sa nici nu fi fost unul dintre cei care vine vinerea pe la intalniri ...dar asta e ...cade vina pe noi ...ca suntem des acolo in parcare!
E o initiativa buna, sper sa nu iasa alte discutii de genu celor care au ajuns pe la urechile mele! |
Quote:
Daca n`ar mai fi aceste zvonuri si discutii aiurea...tare bn ar mai merge treaba in orasul asta...k lumea e d treaba in toate cluburile..dar datorita unor astfel d zvonuri si discutii s`a ajuns aici.. |
Buddy_lexx ai mare dreptate in postul tau , dar printre zvonuri mai sunt si unele adevaruri ....care de multe ori vin de la persoane de la care nu te astepti!
|
Quote:
|
hai sa incetam odata cu comentariile astea ..care nu isi au rostul !!!!....
|
nu stiti decat sa va certati in "comunitatea" asta :| ...chiar nu se poate sa va intelegeti si sa aveti putina ingaduinta unii cu ceilalti ? ..si cand va mai aud ca ce unita e comunitatea ...pfff ..la ce? la cearta? ..infine ..faceti ce va duce capul :|
|
valex....cart a zis de aprobare.... si niste reguli ce ar trebui respectate ..k sa fie bn pt toti ... da vad cu unii cauta alte chestii :(.... dar na ...nu mai are rost sa zicem nimic.
|
OFFFFF DOAMNE!!!
|
Greseala a fost alta ...si multa lume stie despre ce vb ...pacat ca m-am zabatut ata ca la final sa ajungem la ce se intampla acum!!!
N-a sustinu nimeni ca e unita comunitatea valex! Si tu de ce vb ca si cum n-ai face parte din ea!!!??? |
Si hop s-a ajuns unde am crezut ca se va ajunge, pacat.
|
Quote:
|
Sus la gospodina (inainte de-a intra pe poarta aia alba) din cate stiu nu e drum public si e si spatiu mare... acolo nu e nimeni sa sune la politie ca deranjati sau sa vina politia sa va ia la rost.. deci de ce nu va mutati intr-un loc retras unde nu e nimeni care sa raporteze incidente/galagie/etc? Sau voua va place asa, la vedere, sa va aratati masinile?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning