Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

grg_92 18-05-12 14:23

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Quote:

Originally Posted by lilutosh (Post 5028594)
aveti careva pusa folie de la ei, sigur e buna ? ca n-am mai auzit de folia asta

e buna, am prieteni care si-au foliat acolo, sunt multumiti, eu zic sa te duci fara griji, atata timp cat iti da garantie 5 ani nu ai de ce sa te temi

lilutosh 18-05-12 15:08

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 5028604)
e buna, am prieteni care si-au foliat acolo, sunt multumiti, eu zic sa te duci fara griji, atata timp cat iti da garantie 5 ani nu ai de ce sa te temi

super. sa traiesti ! :D

Victor VRE 18-05-12 18:49

Si eu tot acolo am fost pentru foliat, totul super ok.

vinyl 22-05-12 00:00

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5024813)
Stie cineva un electrician nu bun, ci foarte bun?

Revin:
Stie cineva un electrician care e capabil sa realizeze o copie a unei telecomenzi ( frecventa 433 Mhz - cred)de la o bariera de parcare? Originalul il am. Vreau dublura....

lilutosh 22-05-12 13:32

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5033446)
Revin:
Stie cineva un electrician care e capabil sa realizeze o copie a unei telecomenzi ( frecventa 433 Mhz - cred)de la o bariera de parcare? Originalul il am. Vreau dublura....

Este unu bun care se pricepe la telecomenzi pe staduta aia dintre piata unirii si teatrul national, fix fata-n-fata cu posta. Avea o sigla cu ceva cu rosu. E meserias omu. Mie mi a refacut telecomenzile pt inchiderea centralizata.

vinyl 22-05-12 16:21

Quote:

Originally Posted by lilutosh (Post 5033888)
Este unu bun care se pricepe la telecomenzi pe staduta aia dintre piata unirii si teatrul national, fix fata-n-fata cu posta. Avea o sigla cu ceva cu rosu. E meserias omu. Mie mi a refacut telecomenzile pt inchiderea centralizata.

Multumesc mult ! Am sa incerc..

=Virus= 22-05-12 18:08

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5033446)
Revin:

433 MHZ? Esti sigur? Asta e frecventa de telecomanda inchdere centralizata VW.

Pe Cuza Voda vis a vis de posta e Liv key. Foarte priceput omul.

jemis90 22-05-12 20:25

Face si telecomenzi pt bariere fixe? As avea nevoie pt cele de la Universitatea AL I Cuza:twisted:. Sa parchez si eu la 1 min de facultate, nu numai profii/ BOSS'ii.

aalex691 22-05-12 20:37

Platesti 50 lei parca (nu mai stiu pentru cat timp ) si parchezi si tu ca BOSSii :))) :lol::lol::lol:
p.s. Vorbim de aceeasi facultate(cred), iti vad masina mai mereu prin fata pe trotuare :D

jemis90 22-05-12 20:42

Nu parchez pe trotuar decat la corpul C, unde e o regula nescrisa cu cele 2+2 locuri .Eu in general nu parchez aiurea si ii injur de toate mamele pe cei care o fac ;)

Super! Bine ar fi fost sa fi aflat acu' 2 ani...

aalex691 22-05-12 20:50

Pai pe acolo ti-am vazut-o. Nu m-am referit ca o parchezi aiurea, ca si pe mine ma enerveaza tolomacii care parcheaza ca si cand si-ar fi cumparat strada.
p.s. Unde mai exact e legea nescrisa cu 2+2 ? :D

jemis90 22-05-12 20:53

Pai sunt 2 in fata barierei,langa scari. (daca mai ai si masina mica si parchezi pe margine frumos nu te injura nici pietonii, fiindca au loc destuuul) si 2 in fata usii la scari. Acolo nu se ia militia de ele. In rest am vazut ca daca au chef iti lasa accesoriu' la roata :lol:

aalex691 22-05-12 21:26

Mai sunt... pe stanga cum mergi spre bariera, longitudinal pe trotuarul din fata facultatii (doar sa aiba pe unde sa treaca pietonii - sa nu o parchezi oblic ), eventual in fata bisericii ( daca nu trebuie sa soseasca Daniel si Anca sa ridice vreun ... ) etc :)) Asa ca nu prea merita banii pentru bariera...

vinyl 22-05-12 22:57

Ideea e in felul urmator: eu am o telecomanda de la acele bariere, dar nu o pot tine foarte mult. Vreau ca in cel mai scurt timp, sa o "reproduc".
Virus, da 433 Mhz...cel putin asa am citit pe niste forumuri. Multumesc si pentru pont. Maine am sa trec pe acolo !
Jemis, eu pentru asta am nevoie. Dar copii nu se pot face decat dupa original. Ai si tu una?

jemis90 23-05-12 00:21

Nu am un original.

1 an nu am avut masina ,apoi 2 ani am frecat stradutele alea de pe la urgente dupa un loc de parcare :| Mai am 2 luni de facultate (in total). Poate sa o iau pt master:lol: Tinem legatura ,ne intelegem noi :D.

All times are GMT +2. The time now is 14:10.

- Copyright 2026 4Tuning