![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
|
Quote:
|
Si eu tot acolo am fost pentru foliat, totul super ok.
|
Quote:
Stie cineva un electrician care e capabil sa realizeze o copie a unei telecomenzi ( frecventa 433 Mhz - cred)de la o bariera de parcare? Originalul il am. Vreau dublura.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pe Cuza Voda vis a vis de posta e Liv key. Foarte priceput omul. |
Face si telecomenzi pt bariere fixe? As avea nevoie pt cele de la Universitatea AL I Cuza:twisted:. Sa parchez si eu la 1 min de facultate, nu numai profii/ BOSS'ii.
|
Platesti 50 lei parca (nu mai stiu pentru cat timp ) si parchezi si tu ca BOSSii :))) :lol::lol::lol:
p.s. Vorbim de aceeasi facultate(cred), iti vad masina mai mereu prin fata pe trotuare :D |
Nu parchez pe trotuar decat la corpul C, unde e o regula nescrisa cu cele 2+2 locuri .Eu in general nu parchez aiurea si ii injur de toate mamele pe cei care o fac ;)
Super! Bine ar fi fost sa fi aflat acu' 2 ani... |
Pai pe acolo ti-am vazut-o. Nu m-am referit ca o parchezi aiurea, ca si pe mine ma enerveaza tolomacii care parcheaza ca si cand si-ar fi cumparat strada.
p.s. Unde mai exact e legea nescrisa cu 2+2 ? :D |
Pai sunt 2 in fata barierei,langa scari. (daca mai ai si masina mica si parchezi pe margine frumos nu te injura nici pietonii, fiindca au loc destuuul) si 2 in fata usii la scari. Acolo nu se ia militia de ele. In rest am vazut ca daca au chef iti lasa accesoriu' la roata :lol:
|
Mai sunt... pe stanga cum mergi spre bariera, longitudinal pe trotuarul din fata facultatii (doar sa aiba pe unde sa treaca pietonii - sa nu o parchezi oblic ), eventual in fata bisericii ( daca nu trebuie sa soseasca Daniel si Anca sa ridice vreun ... ) etc :)) Asa ca nu prea merita banii pentru bariera...
|
Ideea e in felul urmator: eu am o telecomanda de la acele bariere, dar nu o pot tine foarte mult. Vreau ca in cel mai scurt timp, sa o "reproduc".
Virus, da 433 Mhz...cel putin asa am citit pe niste forumuri. Multumesc si pentru pont. Maine am sa trec pe acolo ! Jemis, eu pentru asta am nevoie. Dar copii nu se pot face decat dupa original. Ai si tu una? |
Nu am un original.
1 an nu am avut masina ,apoi 2 ani am frecat stradutele alea de pe la urgente dupa un loc de parcare :| Mai am 2 luni de facultate (in total). Poate sa o iau pt master:lol: Tinem legatura ,ne intelegem noi :D. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning