![]() |
Re: Portul Constanta !
sper sa nu scoata mai mult fum ambreiaju decat cauciucele:)))
|
te tinem omule, nu`i problema
|
hmm la mine nu prea e chestia de tinut e chestia de ridicat :)
|
pai si vreo 10 insi nu pot sa ti`o ridice??? mergem in port si o ridicam acolo
|
Quote:
|
da la aqua ceo avea :))) ca e adapost
|
dute u si da burn la aqua daca vrei :P
|
nu e bine la aqua
mai bine ashteptam as se duca vremea la port, k locuri adapostite nu prea`s.... daca cunoasteti, dati si voi mesaje prv. |
lasa mah ca poate vine zapada ........atuci probabil o sa fie ceva in port
|
o sa fie cam peste tot tentatia sa tragi maneta aia dintre scaunele din fata dar si mai multe echipaje de politie.astia au inebunit de tot ,filtre de nu trece nici biciclistul prin ele .cred ca asta e metoda prin care mai raresc din gramada de masini in trafic ,suspendand multe permise.
|
Quote:
|
exact daca sunt pusi pe rele ne fac terci daca nu zici cas marionete... tare faza cu capitolu....
|
dap ... saracut de 206 din fatza mea ... nu stia ce sa mai faca :))))) unde sa se duca......
|
Am citit de cateva ori pe aici si tot nu inteleg ce legatura are cu portu toata treaba asta. Bai inteleg ca vreti sa vi se faca masinuta aia albastra si sa scrie de-al casei da macar ramaneti pe topic sau scrieti chestii interesante sau legate de topic sau nush nu mai bateti campii. Nu castigati nimik daca aveti mai albastra masinuta ca altii, nu sunteti mai importanti. A ajuns chat aici daca intrati pe alte forumuri o sa vedeti ce se zice de asta si ma intreb a cui o fi vina?
|
daca ti se pare off topic da-i report post si este sters .. dar sa fie intemeiat ... nu k vrei tu sa il shtergi .. si gata cu offtopicu ... stergi posturile ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning