Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

BuGyy 27-12-06 09:25

Re: Portul Constanta !

sper sa nu scoata mai mult fum ambreiaju decat cauciucele:)))

Don M 27-12-06 13:01

te tinem omule, nu`i problema

BuGyy 27-12-06 13:06

hmm la mine nu prea e chestia de tinut e chestia de ridicat :)

Don M 27-12-06 13:10

pai si vreo 10 insi nu pot sa ti`o ridice??? mergem in port si o ridicam acolo

street_racer 28-12-06 15:32

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 676536)
pai si vreo 10 insi nu pot sa ti`o ridice??? mergem in port si o ridicam acolo

sambata asta nu puteai sa deschizi usa sa iesi din mashina de la vant , nisip etc ... cred ca mai e de asteptat cu portul ... pana se duce vantul si temperatura asta

BuGyy 28-12-06 15:36

da la aqua ceo avea :))) ca e adapost

Hellman 28-12-06 16:55

dute u si da burn la aqua daca vrei :P

Don M 28-12-06 17:03

nu e bine la aqua
mai bine ashteptam as se duca vremea la port, k locuri adapostite nu prea`s.... daca cunoasteti, dati si voi mesaje prv.

Most_Wanted 30-12-06 18:26

lasa mah ca poate vine zapada ........atuci probabil o sa fie ceva in port

GABBY_ 30-12-06 20:27

o sa fie cam peste tot tentatia sa tragi maneta aia dintre scaunele din fata dar si mai multe echipaje de politie.astia au inebunit de tot ,filtre de nu trece nici biciclistul prin ele .cred ca asta e metoda prin care mai raresc din gramada de masini in trafic ,suspendand multe permise.

street_racer 31-12-06 13:10

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 680057)
o sa fie cam peste tot tentatia sa tragi maneta aia dintre scaunele din fata dar si mai multe echipaje de politie.astia au inebunit de tot ,filtre de nu trece nici biciclistul prin ele .cred ca asta e metoda prin care mai raresc din gramada de masini in trafic ,suspendand multe permise.

astia sunt scosi la "disciplinare" !!! tre sa se obisnuiasca cu noile reguli si ei !!! si cum ei sunt mai "trili - lili " le ia desutl ca sa se obisnuiasca !!! am tras o frana de mana langa ei , ptr ca nu ii vazusem , da nu au zis nimik , hellman a dat un "kick_down" la capitol cu pol in intersectie si nu au zis nimik ... eu cred ca sunt pusi ca sa facem poze cu ei !!! sunt un fel de ornament de sarbatori ..:P:))) orikum nu e de glumit cu "printesele" ca dak vor sa faca ceva te fac la bani maruntzi ... te lasa in curu gol !!!

sonykel 31-12-06 13:13

exact daca sunt pusi pe rele ne fac terci daca nu zici cas marionete... tare faza cu capitolu....

Hellman 31-12-06 13:40

dap ... saracut de 206 din fatza mea ... nu stia ce sa mai faca :))))) unde sa se duca......

CT-07-APV 31-12-06 16:01

Am citit de cateva ori pe aici si tot nu inteleg ce legatura are cu portu toata treaba asta. Bai inteleg ca vreti sa vi se faca masinuta aia albastra si sa scrie de-al casei da macar ramaneti pe topic sau scrieti chestii interesante sau legate de topic sau nush nu mai bateti campii. Nu castigati nimik daca aveti mai albastra masinuta ca altii, nu sunteti mai importanti. A ajuns chat aici daca intrati pe alte forumuri o sa vedeti ce se zice de asta si ma intreb a cui o fi vina?

Psycho 31-12-06 17:00

daca ti se pare off topic da-i report post si este sters .. dar sa fie intemeiat ... nu k vrei tu sa il shtergi .. si gata cu offtopicu ... stergi posturile ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:00.

- Copyright 2026 4Tuning