![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Clar!!!
Vedeti ce usor va lasati invinsi?? Voi sunteti precum paunii!! Va infoiati cand e cazul sa impresionati femela... Ce posterior deosebit aveti voi... Ce spate... !!!! Iar cand aceasta incepe sa va dea in cap, fugiti cat va tin picioarele!!! |
WRC nu a citit tot topicul ...
Auzi mane ... o intrebare ... Daca gagica-ta ti-ar spune ca nu ai dreptul la libertate ce s-ar intampla ? Sa o suni cel putin o data pe zi ... sa ii dai raport, sa nu stai cu tovarasii, ci numai cu ea ? |
Quote:
|
Doamne Gabi... Dar tu ai ramas marcat de Sasha.. Pe bune de nu!!
Incearca sa recitesti ce am scris mai acum 6 pagini... App... Vorbim de 6 pagini!!! =)) |
Quote:
daca mi'ar spune verde in fata ca nu am dreptul la libertate clar din momentul ala nu ar mai fi prietena mea... deoarece voi considera ca nu e intreaga la minte... |
Iti spun eu ca a inteles gresit el, nu te speria... ;)
|
Quote:
Sasha a folosit cuvintele astea :p D'aia sunt asa inversunat acum ! |
Gabi!!!! Inceteaza... Ca sunt sigura ca nu la asta s-a referit ;)
|
Din ce mi-a zis pe ym ...
La asta s-a referit ! |
aveti secrete :twisted: ??=)))
nu vreau neaparat relatie serioasa vreau o fata de care sa ma indragostesc cu adevarat ... nu fete cu care stiu din start ca ma voi desparti la un moment dat de ele... prietenii mei au prietene de care sunt indragostiti iar eu pierd vremea cu tot felul de tipe care nu ma misca deloc sufleteste... adevarul e ca ...atunci cand imi place cu adevarat de o fata nu am tupeu sa ma dau la ea ......:((((((((...pe cand atunci cand ma combin doar de dragul de a fi combinat nu am nici o retinere... |
Combinat... Relatii...
Toate se bazeaza pe atractia sexuala si atat... Caci atunci cand simti ceva profund cu adevarat... Este un momnet rar... Foarte rar.... Si atunci suferi cel mai rau.... |
Quote:
Daca nu te implici ... Nu esti demn pt persoana in cauza ... Nah poftim ... nicaieri nu e bine ! |
aici Iti Dau Dreptate!!!!
|
Quote:
Subiectivismul nu e bun. |
thuamneee cate am pierdut.....ntz ntz ntz ce face somnul asta din oameni:? :? :? ....sincera sa fiu sunt vreo 5 pagini de citit ...dar is sg k, concluzia este aceeasi......noi femeile nu stim ce vrem..dar voi barbatii stiti si totul e ok . nu????=)))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning