Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Accidente in RM. VALCEA (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea.html)

KpE BuRn 06-03-11 19:23

Re: Accidente in RM. VALCEA

Asta e problema ? ca e 320 ? sau 316.. am scris acolo sa fie nush ce e... ducetiva si intrebatil pe nenea cu bmw ul :))

SaproDVL eu pt bara spate sa o schimb si vopsit.. nu am reusit fara un *** de hartie.. mi-au iesit ochii... cat am cautat... anu trecut.. prin decembrie... :) depinde si de noroc :) in fine..

D o n n 06-03-11 19:34

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4147782)
si dupa ce va dati voi seama intr o poza daca e 1.6 benzina sau diesel ? :rolleyes2

ziceti sa stiu si eu

teava de iese din finala e indrepta in jos...si din cate stiu eu asa au doar diesel`urile ;)

PrietenCuTine 06-03-11 19:43

Si daca finala a fost schimbata ?! Eu zic ca e doar seria trei si punct.

Bogdan.vl 06-03-11 20:02

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 4147877)
Si daca finala a fost schimbata ?! Eu zic ca e doar seria trei si punct.

eu zic sa intrebati omu :)))))))))))))))

GOGU_VL 06-03-11 20:17

Of of of, sa nu de-a p-afara atatea cunostinte despre Bmw.....ce granzi va dati....se stie el care.....

wehityou1 06-03-11 20:28

e 320d

radu_nb1 08-03-11 19:04

Hybrid edition

Bogdan.vl 18-03-11 13:51

Doi copii au fost spulberati de o dubita in valcea

:rolleyes2

sharkylete 26-03-11 22:44

Pana la urma ce accident a fost la unitatea militara?! Care a facut accident?!

cruizer11 27-03-11 10:00

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4202678)

Un Golf negru,o Toyota Prius si un Peugeot 306 breck.Cel putin atat am vazut eu cand veneam de la tara.

Victor_WRC 27-03-11 21:59

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4202678)

accidentul a fost destul de urat.....3 masini implicate si o a 4-a putin de tot atinsa:sad:.............totul a fost din cauza neacordarii de prioritate.......am sa atasez niste poze de la fata locului :cry:.........sunt profund socat de ce s-a intamplat ( patit ) , nu ma asteptam sa patesc asa ceva ....ceva extras dintr-un ziar local " Carambol din cauza neatenţiei

Īn localitatea Vlădeşti, īn jurul orei 17:20, Ştefan Pop (57 ani) şoferul unui Peugeot 307, a intenţionat să vireze la stānga şi să intre īn incinta unei unităţi, dar nu s-a asigurat că din faţa sa, pe celălat sens de mers, veneau alte autoturisme. Aşa se face că a intrat īn coliziune cu o maşină condusă de vālceanul Victor Zotica, autovehicul acestuia fiind proiectat īntr-o Toyota a unui alt vālcean. Din carambol a fost accidentată Mioara Iliescu, pasageră īn Toyota. "

............. le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi si m-au sprijinit moral :cry::cry::cry:

Dee.a 27-03-11 22:09

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4205025)
accidentul a fost destul de urat.....3 masini implicate si o a 4-a putin de tot atinsa:sad:.............totul a fost din cauza neacordarii de prioritate.......am sa atasez niste poze de la fata locului :cry:.........sunt profund socat de ce s-a intamplat ( patit ) , nu ma asteptam sa patesc asa ceva ....ceva extras dintr-un ziar local " Carambol din cauza neatenţiei

Īn localitatea Vlădeşti, īn jurul orei 17:20, Ştefan Pop (57 ani) şoferul unui Peugeot 307, a intenţionat să vireze la stānga şi să intre īn incinta unei unităţi, dar nu s-a asigurat că din faţa sa, pe celălat sens de mers, veneau alte autoturisme. Aşa se face că a intrat īn coliziune cu o maşină condusă de vālceanul Victor Zotica, autovehicul acestuia fiind proiectat īntr-o Toyota a unui alt vālcean. Din carambol a fost accidentată Mioara Iliescu, pasageră īn Toyota. "

............. le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi si m-au sprijinit moral :cry::cry::cry:

principalu' e ca esti bine >:D< . ca nu a fost mai grav .. si nu uita : niciodata singur , nu ! ;)

GOGU_VL 27-03-11 22:22

Tu ce viteza aveai ?

Victor_WRC 27-03-11 22:26

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4205103)
Tu ce viteza aveai ?

asta chiar nu stiu.........totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda ......deabea am avut timp sa franez:cry:.....deabea ce plecasem de acasa , nu facusem 300 de m de acasa pana acolo.....

Kaluvr6 27-03-11 22:31

nasol, imi pare rau sa aud asa ceva....cu asigurarea ce se intampla iti face ala masina? sau cum ramane?

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning