![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Daca il stiti pe proprietarul care are Audi-le ala cu leduri transmitetii ca mi`o ramas de anu trecut 3 instalatii de brad, poate are nevoie
|
Stiti SFW-ul de la Bc ? Audile A4 exact modul asta ca si al baiatului cu ledurile ...ala tuning finut si de efect! daca gasesc vreo poza am sa v-o arat!
|
Quote:
pt ceilalti : prea va luati de omu asta...daca asa ii place lui nuj ce va bagati voi....deja prea mult tam tam pt o chestie din asta |
Quote:
|
in cel mai scurt timp ...led-urile ..nu vor mai fi acolo :)
|
bAD IDEEA CU LED-RUILE ALEA
:) SE GANDESTE OMUL ACUM |
ideea e ..ca led-uril vor fi puse in alta parte.... dar nu la vedere :)
|
Quote:
|
marius ...hai sa lasam ironia ...ok ?:)
|
Quote:
|
asta e problema ta ...si tine-o pt tine :)...
gata cu offtopicul :) cam slabut cu intalnirea de vinerea asta :( |
1 Attachment(s)
dupa cum am zis...intalnirile saptamanale NoSpeedLimit 100% LEGALE...in parcara stadionului !!! exclusiv NoSpeedLimit !!!
PS: dovada ;) |
Asta inseamna ca nu mai putem sa intram in parcare?:twisted: Doar cei din NSL au voie?
|
Toata lumea poate intra in parcare....dar daca vine garda...si nu avem nici o legatura cu evenimente gen burn sau cerculete...fiecare raspunde
app de asta....mi`au zis de la stadion ca s`a stricat un turnichet de acolo...a intrat cineva cu masina cand facea "virajuri" (ca sa citez persoana respectiva din conducere)...oricum de la noi 100% nu a fost nimeni....iar daca se strica ceva pe acolo....pe noi ne iau la intrebari....si cum nu am chef sa raspund pt faptele altora...o sa dau cu subsemnatu cine ce cand ce o facut....ca sa nu avem noi probleme daca e liniste si pace (macar cat se sta acolo in parcare)....o sa fie toata lumea fericita ;) |
Dar au ajuns niste vorbe la urechile mele cum ca NSL ar pune stapanire pe parcare ...si nu mai are nimeni ce cauta ...de asta am intrebat! Cat Despre "virajuri" daca nu stii sigur ...sa nu arunci vina in curtea altuia ...ok? Cat despre datu cu subsemnatu nu cred ca e tocmai cea mai buna idee...sa te duci sa dai raportu! Dar na ...ti-ai asumat responsabilitatea;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning