Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Catalyn 21-05-07 16:42

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 912261)
Am citit toate posturile ... incepand cu ala de pe street virus. In fine ... subiect incheiat ... si mai posteaza tu odata sa nu zici ca am eu ultimul cuvant :lol: :Lol:

basca sincer ne vom tutui cand iti voi permite eu , te rog inceteaza cu trasul de sireturi....

Catalyn 21-05-07 16:45

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 912297)
@Lucian: te rog eu nu te mai baga...ca nimeni nu are nimic cu tine!!si nu mai jigniii lumea degeaba!!!

@Bigu : tu veziti de masina ta si de racerii tai...ca nu te tine pooola sa te dai cu nimeni...si mai vinzi gogosi ca iti iei polo GTI si etc...hai minte mai frumos!!!am aincheiat si cu tine!

@Cata :te rog eu nu te mai baga in seama aiurea...nu aveai ce face si ai avut chef de scandal!??!?!dai dovada de imaturitate ...ma asteptam la mai mult de la tine in sensul gandirii...totusi am crezut ca tiau sarit gargaunii din cap de cand ai o familie(lucru admirabil)!!! fi matur cata...in spatele tastaturii esti zmeu...de ce nu ai venit in livada in seara aia sa ma provoci!!!???il trimiti pe MANSOUND sa vina sa ma "ia la o plimbare"????nu tie un pic rusine ma?!?!?daca ai coae asa cum ziceti voi toti...vino frate si zio in fata!! ba vreau sa ma dau cu tine...te dai sau nu???

voi nu frate...va mancati pe la spate intre voi...ce sa mai zic de restu!!

Hai pa la toti ca sincer mie sila de certurile astea!!!sincer mam saturat!!!nu stiti sa aveti un spirit de competitie!!!

Si cu asta am incheiat absolut tot!!!

provocarea ai primit-o din momentul in care ai anuntat noua masina, Alex nu a crezut in ce i-am spus ca bla , bla rodaj etc si a venit personal la tine, ai provocarea facuta de mine in care ti-am spus ca iti stau la dispozitie, de ce m-as ascunde dupa tastatura?

FreaK_Bv 21-05-07 16:47

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 912312)
provocarea ai primit-o din momentul in care ai anuntat noua masina, Alex nu a crezut in ce i-am spus ca bla , bla rodaj etc si a venit personal la tine, ai provocarea facuta de mine in care ti-am spus ca iti stau la dispozitie, de ce m-as ascunde dupa tastatura?

o sa te atunt cand o sa fie gata...si o sa ma pot da cu ea...te anunt;)

IL Capo 21-05-07 16:50

azi a plouat putin.....

FreaK_Bv 21-05-07 16:51

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 912322)
azi a plouat putin.....

te bagi si tu ca musca....

Catalyn 21-05-07 17:22

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 912314)
o sa te atunt cand o sa fie gata...si o sa ma pot da cu ea...te anunt;)

la dispozitia dvs 24 din 24:twisted:

BMW-M-Power 21-05-07 17:36

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 912168)
Asta asteapta fruntea ta pe buricul lui .

bv bv .... si ma mai miram de catalyn dar vad ca bossu' de la bucuresti e mai penal. macar catalyn se abtine de la afirmatii de genul. felicitari speedline :lol: numai membri unu si unu (sunt si baieti faini trebuie sa recunosc cel putin in bv ca in buc nu prea cunosc).

Catalyn 21-05-07 17:39

Apropos era sa uit, in general cand ma " duelez " cu tine o fac fiindca ai masini de nivelul meu, nu as putea sa provoc un basca care nici in mars arrriere nu stie sa bage fara sa loveasca masina, iar despre polemici daca le fac le fac la adresa ta, nu este necesar sa sara cateii sa te apere, mai ales ca noi am avut divergente dintodeauna si am stiut sau nu sa le rezolvam..pe mine ma intereseaza personajul Mugur nu ce reprezinti tu , nu bacil sau alt nume ma rog e treaba ta cu ce grupare te dai...te consider un posibil partener de intrecere fiindca detii ceva apropiat mie, restul sunt discutii , pule, maturi...nu-mi permit sa provoc pe cineva mai slab ca mine, vreau cineva mai tare sau de acelasi nivel..pina la urma e treaba ta ce ai inteles sau nu, nu e cazul sa il jignesti pe Alex , nici pe noi..tot ce vreau e sa colaboram pe aceste teme, daca se poate , daca nu, in veci nu te voi mai deranja pe tema curselor auto....

Catalyn 21-05-07 17:43

Quote:

Originally Posted by BMW-M-Power (Post 912406)
bv bv .... si ma mai miram de catalyn dar vad ca bossu' de la bucuresti e mai penal. macar catalyn se abtine de la afirmatii de genul. felicitari speedline :lol: numai membri unu si unu.

chiar nu ai alta treaba...te manica asa tare sa ne "ardem " in cuvinte? nu ai ce face? iti oferim noi juma de norma printre masini sa nu zici ca avem ceva cu tine si faci si tu un ban cinstit....esti purtatator de cuvant de judeci un club dupa niste discutii? iti cam permiti cam multe si iti recomand sa incetezi, e un sfat nu de alta dar poate crezi ca te amenint, down boy dar ma disperi deja cu paiele tale aruncate pe foc aiurea...culmea ca vorbeai de moralitate si atacuri, te-ai schimbat intre timp, aveai costumul de superman la tine, haide sa ne oprim aici ...CHIAR ESTI IN PLUS! NU TE SIMTI?

BMW-M-Power 21-05-07 17:49

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 912424)
chiar nu ai alta treaba...te manica asa tare sa ne "ardem " in cuvinte? nu ai ce face? iti oferim noi juma de norma printre masini sa nu zici ca avem ceva cu tine si faci si tu un ban cinstit....esti puratator de cuvant de judeci un club dupa niste discutii? iti cam permiti cam multe si iti recomand sa incetezi, e un sfat nu de alta dar poate crezi ca te amenit, down boy dar ma disperi deja cu paiele tale aruncate pe foc aiurea...culmea ca vorbeai de moralitate si atacuri, te-ai schimbat intre timp, aveai costumul de superman la tine, haide sa ne oprim aici ...CHIAR ESTI IN PLUS! NU TE SIMTI?

citeste ce a scris sefu' tau de la bucuresti si mai vb dupa aia. eu nu l-am jignit niciodata si nici pe tine. si u dupa ce judeci clubul nostru "bacil" ??? u ai inceput nu eu ... asa ca hai pa! si crede-ma esti ultimul om care ar putea sa-mi dea mie un sfat....

paie pe foc aruncate aiurea??????????

dc iti ziceam eu ca astept sa-mi dau cu fruntea imi buric nu era nici o problema nu?
hai bai fi serios....

si acum "incetez" ....

Catalyn 21-05-07 17:52

Quote:

Originally Posted by BMW-M-Power (Post 912435)
citeste ce a scris sefu' tau de la bucuresti si mai vb dupa aia. eu nu l-am jignit niciodata si nici pe tine. si u dupa ce judeci clubul nostru "bacil" ??? u ai inceput nu eu ... asa ca hai pa! si crede-ma esti ultimul om care ar putea sa-mi dea mie un sfat....

paie pe foc aruncate aiurea??????????

dc iti ziceam eu ca astept sa-mi dau cu fruntea imi buric nu era nici o problema nu?
hai bai fi serios....

si acum "incetez" ....

seful meu de la bucuresti:lol: :lol: :lol: ptiu ma duc sa iau piramidon sa nu ma prinda raceala ......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...cum ma nu ai inceput tu cand ti-ai dezlegat limba si te-ai bagat in seama......

BMW-M-Power 21-05-07 18:19

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 912446)
seful meu de la bucuresti:lol: :lol: :lol: ptiu ma duc sa iau piramidon sa nu ma prinda raceala ......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...cum ma nu ai inceput tu cand ti-ai dezlegat limba si te-ai bagat in seama......

uite iti las tie ultimul cuvant ....

IL Capo 21-05-07 18:55

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 912324)
te bagi si tu ca musca....

SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI ??? .... a fost o replica cum nu se poate mai neutra si tu te-ai simtit ???? :D

P.S. Rog ca subiectul discutiilor voastre sa nu mai fie un colectiv......ex: "voi", "aia"...."ai tai/vostri" ....sper ca s-a inteles

Paul 21-05-07 20:01

Yack ti-a mai ramas popcorn ?

alex_S 21-05-07 20:02

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 912681)
Yack ti-a mai ramas popcorn ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hai k ai zis-o

All times are GMT +2. The time now is 05:11.

- Copyright 2026 4Tuning