![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azi a plouat putin.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Apropos era sa uit, in general cand ma " duelez " cu tine o fac fiindca ai masini de nivelul meu, nu as putea sa provoc un basca care nici in mars arrriere nu stie sa bage fara sa loveasca masina, iar despre polemici daca le fac le fac la adresa ta, nu este necesar sa sara cateii sa te apere, mai ales ca noi am avut divergente dintodeauna si am stiut sau nu sa le rezolvam..pe mine ma intereseaza personajul Mugur nu ce reprezinti tu , nu bacil sau alt nume ma rog e treaba ta cu ce grupare te dai...te consider un posibil partener de intrecere fiindca detii ceva apropiat mie, restul sunt discutii , pule, maturi...nu-mi permit sa provoc pe cineva mai slab ca mine, vreau cineva mai tare sau de acelasi nivel..pina la urma e treaba ta ce ai inteles sau nu, nu e cazul sa il jignesti pe Alex , nici pe noi..tot ce vreau e sa colaboram pe aceste teme, daca se poate , daca nu, in veci nu te voi mai deranja pe tema curselor auto....
|
Quote:
|
Quote:
paie pe foc aruncate aiurea?????????? dc iti ziceam eu ca astept sa-mi dau cu fruntea imi buric nu era nici o problema nu? hai bai fi serios.... si acum "incetez" .... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Rog ca subiectul discutiilor voastre sa nu mai fie un colectiv......ex: "voi", "aia"...."ai tai/vostri" ....sper ca s-a inteles |
Yack ti-a mai ramas popcorn ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning