![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
pentru evacuari cred ca cel mai indicat e geti :) lasa-mi mesaj ca intra des ..
|
Stie cineva un electrician nu bun, ci foarte bun?
|
@vinyl : Ai mesaj privat!
|
Stie cineva la ce pret ar putea ajunge o colantare totala tip camuflaj, daca este cineva care face chestia asta in Iasi. :D
|
salut, trebuie sa-mi inlocuiesc catalizatorul de pe linia de esapament, sa o fixez ceva mai bine si sa ii sudez o toba sport la final. am nevoie de cineva sa-mi sudeze bine si ieftin in argon, recomandari?
pt folieri geamuri de asemenea pe cine-mi recomandati ? mersi |
Pentru folie eu iti recomand in Bucium, vis-a-vis de spitalul Socola, langa Stil Auto.
|
Quote:
|
A cumparat cineva , de la ei https://forum.4tuning.ro/213-zona-com...c-gps-uri.html , is de incredere?
Am platit pt o pereche de pleoape vineri , maine se face o saptamana si nu le-am primit. Inainte de a da comanda am vb cu baiatul care se ocupa cu elementele de tuning , acesta mi-a zis sa trec pe la magazin ca il gasesc pe colegul s-au acolo. Am fost , am platit , mi-a dat o foaie cu suma platita, data in care am dat banii , stampila lor , un nr de tel si cam atat. Am sunat marti la nr de tel scris pe foaie si cel de la magazin imi zice ca el nu stie nimic , ca el se ocupa de piese , uleiuri etc. si sa-l sun pe baiatul care se ocupa cu elementele de tuning . Apelez pe respectivu...nimic , nu suna ..probabil are telefonul inchis (de marti si pana in momentul de fata). Am sa mai incerc si maine , daca nu rezolv nimic , ma duc sa le cer banii inapoi ... Ce ma sfatuiti sa fac ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aveti careva pusa folie de la ei, sigur e buna ? ca n-am mai auzit de folia asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning