![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Atentie celor care frecventati livada si va mai lasati masina pe acolo ca au inceput nenea militienii sa le verifice. Am primit un PM de la un coleg de pe forum ca mi-au verificat in seara asta masina parcata in livada daca are motorul cald si daca e incuiata. Bine am ajuns daca are grija Politia Romana sa nu cumva sa-mi uit masina descuiata...
|
Vara trecuta am vazut si eu o faza asemanatoare. Un cap de creta, statea langa o masina si facea ture in jurul ei, eu am parcat si am mers sa platesc parcarea. Ma vede nea' cap de creta si incepe ca "sti a cui e masina?", iti dai seama... abia venisem... m-a bufnit rasul, i-am explicat ca sansele sa-l cunosc personal pe posesor sunt ~ egale cu sansele sa castige la loto (sau sa treaca el clasa a 2-a :lol:)si l-am intrebat ce a facut domnul cu masina (tin sa precizez ca erau mai multi "cap de creta" pe acolo), la care primesc raspunsul: "si-a uitat detectorul/gps in bord". :shock: Iti dai seama, trebuia vreo 3 pinguini ca sa pazeasca o masina ca si-a uitat nenea gps-ul/detectorul in bord. Cica nu cumva sa ii sparga cineva geamul. Dau sa plec si vad ca unul dintre ei se duce la usa soferului si incepe sa incerce toate usile. Tin sa cred ca ori au pierdut un pariu, ori atentau la bunul altuia, alt motiv pt care si-a permis sa se atinga de un bun personal nu vad. :-)
|
Pfffffff......VIATA!
deci parcarea e pazita :)) de acu in colo acolo o las! |
daca se mai apuca sa si le faca un exterior cu ceara........jos palaria in fata politiei romane! :lol:
|
Quote:
ba da..da nu au din aia de se da cu laveta , au numa din aia care se intinde cu una bucata piatra de rau :D |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
Quote:
|
Quote:
|
Obsedatii de curatenie sa si vada de treburile lor si sa lase amanuntele tehnice sa curga din abundenta pe acest topic.
Sau cred ca sunt zilnic discutii despre motoare biturbo pe forumul brasovean, e plin la tot pasul de ele, chiar isi avea locul la discutii libere :lol: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ps: adevarul ca leduletele rosii de mai sus si discutile despre ele isi au locul aici la masini modificate :lol: dar resul cu turbine frane ambreiaje nu si au locul :lol: , numai tuneri pe forumul asta brasovean, mai ales moderatorii :lol:
|
cati moderatori sunt pe brasov ptr incultura mea
|
Quote:
Practic doar unul.... |
Quote:
|
Se pare ca iar am pierdut niste "discutii" interesante la o sticla de popcorn si o punga de pepsi...
|
....ia mai lasati meganele in pace bah...ca-s faine!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps:rog un suflet darnic sa doneze o dubla adeziva...pt asta micu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D da cu varu Jack ce mai ai acuma?tu chiar de toata lumea te iei pe aici ...recalcitrantule!!!! |
Quote:
mi-a dat dauna acum vreo 2 sapt:twisted: |
cu toate ca sunt discutii libere cre ca o sa dispara niste porsuri de pe aici :lol:
|
noi astia de pe forum speram sa putem sa traim toti intr-o armonie
|
din cate am vazut totul se desfasoara pasnic pe aici :)
rar se mai cearta lumea (cu exceptia threadurilor cu boicot :lol:) |
Ladyes, ladyes.... abia ce ne liniştisem, păi acum o luăm de la capăt?
Hai că acum a dezgropat securea tocmai moderatorul, nu e ok... |
Pacea sa domneasca asupra sectiunii "Brasov"...Amin!
|
Zonă de discuţii libere - Cafenea
Cine poate da amanunte despre atelierul de fibra din Ghimbav?
|
Quote:
|
Atentie soferi !!! http://www.run4fun.3x.ro/meserie.htm
|
Salutare, mi-am cumparat niste jenti pe 15, 4x100 si am nevoie de inele de centrare pentru ele, stie cineva unde gasesc in Brasov asa ceva? :?:
ps: masina este un golf 3 |
Quote:
|
S.C. TACTON TRADING S.R.L,
LUNGA 195, RO-500051 Brasov Telefon: +40 (0)268 413271, Telefon 2: +40 (0)723 558585, Fax: +40 (0)268 413271 |
Quote:
|
Mersi, o sa caut luni :peace:
|
Am primit pe langa niste furtunase metalice comandate un lichid de frana DOT4 (2x0.5L) de care nu am nevoie. Daca vrea cineva de aici sa ma scape de el, vi-l dau cu cea mai mare placere, evident fara bani.
Pe recipient scrie: EBC BF 307+ Primul venit, primul servit, am o singura 'cerinta'. As dori sa fie un user cu mai mult de 50 de posturi.:D |
lichidu ajunge la mine:-P
|
Dear members & friends,
Stiu ca nu este cel mai potrivit subiect si nici cel mai bun loc in care sa cer ajutorul, premiul ar fi o bucurie imensa pentru noi. Daca vreti sa ne ajutati da-ti un vot la link-ul de mai jos. Link-ul este acesta: http://www.dovezidedragoste.ro/dovezi/348 si butonoul este "voteaza dovada" (trebuie sa bagati si codul pe care vi-l va arata) Scuze, inca o data si va multumesc anticipat! :) Dan |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning