![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Morph, daca tot vrei sa-i schimbi culoarea, si i se spune buburuza, de ce nu o faci rosu cu bulinutze negre? :))
Revenind la seriozitate, masina arata foarte bine pe combinatia alb-negru, si e bine ca o sa ramana asa:) |
Va fac si exemplificarea :) Seicento Alb cu perla albastra...o placere :X Am eu impresia sau jantele seamana cu modelul care il am si eu?? Daca nu or fi chiar la fel...oricum vreau si eu sa polishez buza cum o are el...stie cineva unde se face asta???
Aaaaaa..and the video: https://www.youtube.com/watch?v=aOj-c0s-0W4 |
va fi "cul' sa ii arunci niste perla albastra, da te-ai gandit vreodata sa o faci alb mat?
|
Quote:
@ morph. de ce nu te apuci sa polisezi tu dupa video ala, stii tu care ;) |
Quote:
|
Dudes...mam gandit si la alb mat...mam gandit la multe culori, nu are rost sa le enumar...
|
da corect, insa eu iti prezentam si un alt aspect de alb inafara de cel perlat, oricum decizia iti apartine.
|
Rosso Ferrari
|
poi ce ar fi cat sta masinuta acolo... tu sa te duci sa i iei jantele sa le faci frumoase?...
sa sti ca si sunt foarte nerabdator sa mai vad progrese... si eu intru in fiecare zi sa vad daca a mai aparut vreo poza... dar nu avem ce face :P |
Quote:
Va salut cu respect! Am sa mai postez cand aflu si eu ceva noutati! Vad k baietii mio cam coc ca nu mai pun nimic poze ;)) eu credeam k sageata glumeste dar vad ca vorbea serios (pentru 1 data in viata) sau probabil e doar o coincidenta de situatii :) |
e.. poi nu am stiu ca rotile sunt la roman tu la bucuresti si masina la bacau :P ...
|
Quote:
1) rotile's pe masina 2) masina la bacau 3) eu la bucuresti 4) ca sa iau rotile dp masina trebuie sa pun altcva nu? 5) alte roti am in roman 6) citeste punctele de mai sus si vezi daca se merita ;) :) Is :( :( :( :( :( :(...nici o veste... |
am vazut ca nimic nou.... (( exact asta am zis si eu doar ca nu ne-am inteles ))
|
Quote:
|
Sa facut asa de liniste aici incat poti auzi greierii daca te concentrezi indeajuns de mult...o fi linistea dinaintea furtunii??? :-??
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning