![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
Eu ziceam ca alte masini le consider iesite din comun (lambo, porche, rs4 8) , masserati, etc ....) nu ca masina ta nu e super ... si ca nu as fi impresionat de ea. E iesita din comun fata de majoritatea masinilor ... asta e clar, nu se pune problema ... dar fata de altele ce sunt sportive pursange, nu este.:-) |
oricum tre' sa recunoasteti k gti-ul lui zozo sare in oki mai tare dekt restul, nush de ce, are el ceva...
cat despre plinul lui silviu, scuzele mele, nu citisem cu atentie :D |
apropo de silviu. tari jantele... nu crezi ca era mai bine sa vopsesti oala din spate si ertierele in portocaliu? parerea mea.
|
Nu a gasit portocaliu si le-am vopsit in galben..sunt sigur ca o sa le schimbe culoarea.. :)
|
nergru+galben devine portocaliu...
|
Quote:
|
asa frate... combinatii de culori... dao naibii... andrei. tu ai dsicuri pe spate nu?
|
Atentiune Atentiune !!!!!
Astept sugestii pentru jante ....cu poze cu tot 8) 8) 8) Cred ca am gasit un cumparator la astea ale mele si tre sa pun ceva in loc... Asa ca sa vedem acu ce mai zicetzi ,ca tot m-atzi frecat la cap cu jantele....sa vad acu ce imi sugeratzi sa pun in loc...ca eu unu nu prea am vazut alternative :evil: :evil: |
Quote:
Am eu niste jante pe 16 de tabla de care vreau sa scap ... au si cauciucuri de iarna pe ele :D :lol: O idee ar fi jantele ABT ... Ma mai gandesc ce ar sta bine pe gti si mai vin cu idei. :-) |
Pai zi si tu ce gen ce culoare..In cate spite?Cromate sau negre?
|
Pai voi eratzi aia care cereau schimbarea.......muncitzi si se face8) 8)
|
1 Attachment(s)
din astea......
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
astea-s oz-urile care mi se par mie potrivite...
|
Quote:
Arata bine ... da nu stiu daca merg asa bine pe a lui si in plus mai sunt jantele astea pe un golf 4 in bc ... ar merge ceva mai unic :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning