![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
5 Attachment(s)
o idee..
|
Quote:
|
Quote:
E un topic in care se cer sfaturi. Nu te obliga nimeni sa raspunzi. Ce te oftici atata? Ti-am stricat vreo sfaraiala sau ce? Nu e prost ala care cere, e prost ala care da.... |
Sa nu zici ca vorbesc prostii:
http://www.reno.ro/Incarcare-cu-freo...n-t239532.html Si asta e pretul in multe orase. |
pretul intotdeauna difera in functie de cerere si oferta !! bucurestiul fiind un oras mult mai mare normal ca oferta este mai mare si pretul mai mic !!
la iasi am observat ca asa e standardul cam peste tot 150 lei, am mai vazut si cu 200 ron . P.S. daca cumva gasesti un pret mai avantajos anuntane si pe noi, cred ca mai sunt care au de efectuat aceasta operatiune . stima |
Si-a incarcat un prieten la Auto Ned(cum cobori pasarela din Bucium, pe dreapta, vis-a-vis de RVR), cu tot cu verificare si etc 120 parca mi-a spus...
|
Quote:
@Alex, tu ai mai gasit ce cautai aseara? |
Ma gigi ma cunosti de undeva?
Ti-am cerut eu tie, sa imi faci ceva, pentru 80 de lei? Tu te bagi in seama, ca musca in ***! |
dar de ce va feriti de butelie? eu acum 2 ani am incarcat la cineva tot la fel la butelie si m-a tinut fix 6 luni!! am crezut ca am scurgeri ceva desi mi-a verificat atunci instalatia, sa fie din cauza ca am pus de la butelie si nu din aparat?
|
Quote:
|
Quote:
Inca ceva, spre deosebire de butelie, acel aparat baga si ulei special pentru compresor plus acea substanta de contrast. @alex, eu am pus ieri si nu merge, maine daca am timp vad ce si cum, intra si tu pe mess mai des. |
Quote:
|
salut! ma intereseaza 2 lucruri:
1.exista cineva in iasi care se ocupa cu evacuari inox? am de montat 2 tobe. una dintre ele necesita modificat putin traseul. am evacuare de inox cap-coada. 2.se ocupa cineva cu folieri geanuri auto? am de foliat spatele la un pegeot 106 in 2 portiere. ma interreseaza un pret pentru luneta+cele 2 geamuri spate. multumesc. |
Quote:
|
Pentru evacuare poti vorbi cu AlinRao / user geti -aici pe forum.
Iar la geamuri...recomand 4you - zona Granit, in spatele benzinariei Lukoil. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning