![]() |
Re: Mercedes vs. BMW vs. Audi
M-am uitat mult la conceptul ăsta, cred că e cea mai reuşită reeditare a unui model vechi de succes de pe piaţă, incomparabil cu erorile gen New Beetle sau Mini..
|
Mini ti se pare o eroare? Mie mi se pare super misto masinuta, in spiritul celei vechi. Ca si New Beetle. Nu mi-as cumpara, dar mi se par super ok. Si daca nu ma insel, au avut si succse, tu la ce te referi cand spui ca sunt erori? Mini cel putin are un apect retro autentic, atat exterior cat si interior si o mecanica de bmw cu fwd. Adica, best of both worlds.
|
Ok, ai dreptate.
|
:rolleyes2
|
Quote:
|
Eu nu sunt multumit. Daca tot zici "x sucks", ar fi frumos, de dragul discutiei, sa aduci un argument. Promit sa fiu bland, deloc agresiv, nevarsatoriu de sange nevinovat. :D
|
Quote:
Nu continui discuţia argumentānd despre Mini şi VW īntr-un topic despre BMW, Audi şi Mercedes. Risc să fiu off-topic, şi n-ar fi frumos tocmai din partea mea. |
Pai mini=bmw, beetle-vw-vag-audi, nu esti offtopic.
In fine, cum vrei. O sa incerc sa nu ma mai adresez onor domniei dvs. |
Quote:
b) cum vrei, nu mă deranjează nici dacă mă īntrebi/combaţi, nici daca nu. |
Quote:
acuma ramane de vazut daca se va ridica si la nivelu asteptarilor sau macar undeva pe aproape fata de ce a fost primu model. din fata e putin cam futuristica masina dar designul spatelui si stopurile imi plac la nebunie.imi place ca intr-o oarecare forma au pastra liniile si designul primului.aaa si sper sa nu vina cu eleronu ala acolo , daca nu il scot de tot macar sa-l regandeasca si sa-l faca putin mai frumos |
Mi se pare mai agresiv ca design primul.
Al doilea as zice ca e creionat pentru generatia cool-gadget. |
Quote:
|
Quote:
|
aleks, ai inbox-ul plin.Scuze de off.:rolleyes2
|
Quote:
Eu nu vad neaparat ca pe un lucru rau faptul ca BMW a resuscitat o firma defuncta ("celebra" industrie auto britanica) care produsese candva niste masini austere dar "şic, ieftine, cu un aer boem şi uşor rebel" :) si a pus-o in varful clasei mici de masini, practic a inventat clasa mica premium (acuma i se alatura si gay-carul A1). Cred ca pt firma Mini e o onoare sa ajunga din cacat, bici ...cui nu i-ar conveni ? :) Eu cred ca BMW nu a facut rau ceea ce a facut cu Mini (le-a adus superfrofit in conditiile in care e greu sa intri cu o firma fantomatica pe piata), doar ca eu as fi preferat un alt design, si un pret mai de bun simtz. P.s. Din pacate BMW nu vor sa se potoleasca si au mai scos un monstru: MINI Countryman si parca vad ca si asta o sa aiba succes (afara). |
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning