![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
Atat pasta cat si pasla speciala...ce am facut eu e doar din smirlgher (180/360/400/600) si scuipilici,si nu glumesc,ultima parte s-a facut cu 600 si scuipilici din belsug ca altceva nu aveam la indemana :lol:
|
Deaia a iesit asa fain, ca ai folosit scuipilici :lol:
|
deh are si scuipiliciul proprietatile lui...:)
|
mda si eu care ma gandeam ca poate mi se da un pot pt pasta aia :(
|
cauta pe google pasta abraziva :) si primul link te duce pe un site cu asa ceva ;)
|
Frate .. tu ai facut calculul cate turbine am strans pana acum ??? :lol: suntem bossi :)))
|
4 Attachment(s)
Quote:
Fratii T(nu peste :lol:) T2 si T3 Attachment 2341074Attachment 2341075 care se pare ca sunt apropiati pe partea de compresor asadar si prin urmare,cade varianta cu 2 turbine daca ii folosesc doar pe ei,si se ridica alte "doua" :lol: variante : -doar t2-ul -turbina t2 cu ihi-ul care e deja pe masina(dar mai trebuie un wastegate extern) -turbina t3 cu ihi-ul care e deja pe masina(dar de asemenea trebuie wastegate extern) Inca nu stiu care e varianta castigatoare,ramane de vazut Inca mai am de slefuit Attachment 2341076Attachment 2341077 dar am ajuns la limita tehnica...adica smirlgher mai fin de atat nu mai am iar polishul auto e frectie la picior de lemn deci ramane sa trec pe la pretini sa imprumut putina pasta speciala pentru haluminiu manca't'as :-P |
sa iti mai dau o solutie castigatoare de dinainte sa apara polishul??? pasta de dinti + scrum de tigare ... s-ar putea sa ramai uimit ..dar ce te faci ca aluminiul cam oxideaza destul de repede
|
o tin murdara de ulei daca e cazul,si doar la poze o sterg ca sa nu oxideze :P desi daca e lustruita bine si data cu ceara ceva ar trebui sa tina o vreme buna...
Am incercat cu pasta de dinti dar gasesc pe aici dinaia ieftina,doar blendafleosc si sculgate :lol: si cu astea nu vrea,am incercat,merge la arginatarii,dar pentru astea trebuie altceva,plus ca suprafetele sunt cam mari,iti dai seama cat scrum de tigare mi-ar trebui? :lol: |
pai colgate si blenda nu renteaza ..eu unul am vazut ca merge ceva ceva cu paradontax + scrum de tigare ...vezi pe la baruri ca fumeaza aia ca turcii ... in 2 ore cred ca iti faci norma ..:)
|
Quote:
|
Nu merge cu pasta de dinti,am incercat azi cu dinaia ieftina,nu prinde luciu :rolleyes2 iar in loc de scrum de tigare nu pot pune cenusa? :lol: am o gramada...
|
scrumul ala de coceni e mai fin. acu tu oi vrea sa faci sub capota in stil chip foose
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2342123 |
:-P:-P:-P:-P hai ma nici chiar asa. iulica e modest, aluia ii vine sa planga de mandrete pentru ciopliturile care le face. daca ar fi ele posibilitati si sponsori...cate nu ar face iulica. gandeste-te ca de atata timp nu s-a oprit din treaba si inca aduce imbunatatiri la ceea ce noi credem k e apogeul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning