Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

bmw_motorsport 25-09-09 22:20

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2669306)
Ce urata poa-sa fie cu jentile de tabla :lol:

:lol::lol:...te pregatesti de iarna?:-P........casa de piatra boss....si tot ce iti doresti

KILLER_BMW 25-09-09 22:48

Tot respectu meu BJP-ule.Te urmaresc de ceva timp.....pe forum:) si m-am hotarat sa intru la voi ca fiind detinator de pisik si eu de 1 an.
Fratele meu tot pisik are si mai am 1 in curte,lovit fata pentru piese si...teste,descoperiri si ...comparatii:).
De multe ori am vrut sa dau raspunsuri la cei care aveau probleme si de care m-am lovit dar..mi-a fost lene sa ma loghez.
O sa fiu p-aici..poate util prietenilor:D

narcisvl 25-09-09 22:54

bjp`ule nu mai dai si tu nici un semn de viata?

GOGU_VL 25-09-09 23:25

Deocamdata nu ma pregatesc de iarna, e totusi prea devreme, dar luai de la garaj un ditamai surubul in roata dreapta fata, si era tarziu sa ma duc la vulcanizare sa-mi puna dop d-ala, si zisai ca daca fac pana......acolo raman, ca cu pragurile astea degeaba tin cricul in masina ca nu-l pot baga in prag s-o ridic, asa mai bine pusai jentile de iarna pe fata, pana maine pe elevator :lol:
Mersi mult de tot pentru urari ;)

Mersi si tie KILLER_BMW pentru tot.....ceva piese interesante pentru mine ai ? :twisted:

narcisvl sunt c-am ocupat cu nunta tati, si nu prea mai am timp de iesiri, cand la Craiova dupa invitatii, cand Pitesti dupa pantofi, Bucuresti dupa florile de pus in piept, inimioare, costum, marturii, iar Pitesti dupa lavaliera si vesta :shock: cand C de Arges pe la nashi cu plocoane, si uite asa sunt numai intr-o continua miscare si deplasare :x

Banii mei pentru kit-ul de ambreiaj sau dus dreaq, si cred ca in curand o sa se duca si aia de clima :cry:

narcisvl 25-09-09 23:43

ok atunci bafta si sa fiti fericiti! ;)

D o n n 26-09-09 01:38

lasa k masina mai asteapta..si clima...vine iarna....deschizi doar geamu :P Voi sa fiti fericiti si sa aveti casa de piatra...si multa sanatate !

trafy-vr6 26-09-09 07:54

Casa de piatra si copii de ciment si tot asa pasionati nene BJP :D:D:flower::bunch:

ag14liv 26-09-09 08:17

daca te intereseaza niste brate cu discuri ventilate,cu tot cu etrieri si placute,in stare perfecta,suna-ma la 0723359774 si iti doresc Casa de Piatra

ag14liv 26-09-09 08:19

am uitat piesele sunt de la un e36 328i din '96

BMnWA 26-09-09 09:17

casa de piatra si succes in viata alaturi de familie.

marius_bmw_gtm 26-09-09 09:37

Casa de piatra!!
Si toate cele bune;)!

GOGU_VL 26-09-09 18:13

Multumesc tuturor pentru urari si toate cele :twisted:
Mai ai calculatorul de 2.8 la masina ?
Putem vorbi de piesele care le-oi mai avea numai peste o luna, ca na.....ma-ntelegi ;) Dar vroiam sa stiu c-am ce-as mai putea pune pe ea :rolleyes2
Bafta !

Wilgax 26-09-09 21:11

imi place si cu jante de tabla.........parca e pregatita de scartz......nu de ala de pus pe perete........de scartzzzzzzzzzzzzzzz!!!!Casa de piatra frate si succes in tot ceea ce-ti propui!

GOGU_VL 26-09-09 23:59

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 2671342)
imi place si cu jante de tabla.........parca e pregatita de scartz......nu de ala de pus pe perete........de scartzzzzzzzzzzzzzzz!!!!Casa de piatra frate si succes in tot ceea ce-ti propui!

Asta da intradevar, are un aer mai sportiv ca sa zic asa :twisted: pregatita de orice aventura.
Mersi mult de urari ;)

ag14liv 28-09-09 09:38

nu mai am calculatorul de 2.8,pt ca motorul l-am montat pe masina mea,un e30,in rest mai am unitatea de climatronic,cea digitala in stare perfecta plus alte piese sist de franare complet,etc

All times are GMT +2. The time now is 02:22.

- Copyright 2026 4Tuning