Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Sasha_z 06-05-07 01:27

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

Quote:

Originally Posted by MariusM (Post 886691)
Nu ma gandesc la asa ceva. Nu salivez niciodata dupa fete de 30 ani dar aia e buna rau :oops: dar acuma sunt cu :drunk: in mana :D

vezi k :drunk: nu`ti facea cafeaua dimineata , si nu`ti sopteste in zori la ureche : "buna dimineata" ....;)

MariusM 06-05-07 01:29

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 886709)
vezi k :drunk: nu`ti facea cafeaua dimineata , si nu`ti sopteste in zori la ureche : "buna dimineata" ....;)

mda, asta asa e :sad: . . . aici ai dreptate NO COMMENT :censored:

aleks 10-05-07 23:55

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 886384)
hi hi hi... nu vreti si nu aspirati la una de 30 de ani... dar dupa Nicole de la Pussycat Dolls de ce salivati toti???? :D are doar 31 ani... ;))
da' e bunaaaa.... :D

nu ma includ, nu fac discriminari pe baza de varsta, sa stii ;)

FiReBuRn 11-05-07 08:03

..hmm..Cateodata e mai bine sa fii singur..macar stii ca nu suferi..stai si meditezi ..dar din pacate apare sentimentul de singuratate.. si iti iei inima in dintzi (cu tot cu artere) ..si incepi ceva nou.. zici "ce-o fi o fi" ..si uite-asa suferi..ca te atasezi prea mult de persoana de langa tine ..care dupa ceva timp..apare sentimentul de plictiseala. . (nu neaparat la tine) ..si se ajunge la o banala despartire ..din diferite motive.. si uite-asa se ajunge la suferinta.. great :|

Mustang 11-05-07 08:45

Quote:

Originally Posted by FiReBuRn (Post 895522)
..hmm..Cateodata e mai bine sa fii singur..macar stii ca nu suferi..stai si meditezi ..dar din pacate apare sentimentul de singuratate.. si iti iei inima in dintzi (cu tot cu artere) ..si incepi ceva nou.. zici "ce-o fi o fi" ..si uite-asa suferi..ca te atasezi prea mult de persoana de langa tine ..care dupa ceva timp..apare sentimentul de plictiseala. . (nu neaparat la tine) ..si se ajunge la o banala despartire ..din diferite motive.. si uite-asa se ajunge la suferinta.. great :|

Foarte bine spus ... grozav ...
Bravo :)
Dar ce ar fi viata fara o chestie de genul ?

FiReBuRn 11-05-07 14:49

Da..asa e..daca nu suferi parca nu traiesti..nu o sa fie niciodata totul ca-n povesti.. (si rimeaza :P )

Larisa 11-05-07 15:30

Eu am ales Combinata....desi sunt solo din ianuarie =)). Cum imi tot zice mama: mai rau fara rau... macar ai la cine "sa te turezi" cand e prea liniste in jur!!

Sasha_z 11-05-07 15:42

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 896190)
Eu am ales Combinata....desi sunt solo din ianuarie =)). Cum imi tot zice mama: mai rau fara rau... macar ai la cine "sa te turezi" cand e prea liniste in jur!!

buna vb spune mama ta!!!

Magos 11-05-07 17:14

bla bla bla....
COMBINAT!!!! :D

FiReBuRn 11-05-07 17:47

intr`un fel e bine sa ai si prieten/a ..scapi de singuratate..iesi..te distrezi..bine ca la un moment dat tot esti inselat/a ..si suferi ..si tot asa..dar nu e bine sa pui suflet..mai bine iti vezi de viata ta ..si treci mai departe..fete/baieti sunt cat a-i clipi ..o sa ai parte toata viata..

PYT 11-05-07 18:14

eu cred k cel mai bine e 'solo cu combinatii'...if u know what I mean :twisted:
(desi, una zic-alta fac: am relatie serioasa de vreo 2,5 ani)

Eugen_TL 11-05-07 21:09

pai tre sa ai ca altfel n-ai ce face ...trebuie si asa ceva ! dar ceea ce spui tu "solo cu combinatii" se face intre alea serioase sau daca simti ca nu se merita chiar si in aia serioasa :)

All times are GMT +2. The time now is 05:30.

- Copyright 2026 4Tuning