![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Quote:
vezi k :drunk: nu`ti facea cafeaua dimineata , si nu`ti sopteste in zori la ureche : "buna dimineata" ....;) |
Quote:
|
Quote:
|
..hmm..Cateodata e mai bine sa fii singur..macar stii ca nu suferi..stai si meditezi ..dar din pacate apare sentimentul de singuratate.. si iti iei inima in dintzi (cu tot cu artere) ..si incepi ceva nou.. zici "ce-o fi o fi" ..si uite-asa suferi..ca te atasezi prea mult de persoana de langa tine ..care dupa ceva timp..apare sentimentul de plictiseala. . (nu neaparat la tine) ..si se ajunge la o banala despartire ..din diferite motive.. si uite-asa se ajunge la suferinta.. great :|
|
Quote:
Bravo :) Dar ce ar fi viata fara o chestie de genul ? |
Da..asa e..daca nu suferi parca nu traiesti..nu o sa fie niciodata totul ca-n povesti.. (si rimeaza :P )
|
Eu am ales Combinata....desi sunt solo din ianuarie =)). Cum imi tot zice mama: mai rau fara rau... macar ai la cine "sa te turezi" cand e prea liniste in jur!!
|
Quote:
|
bla bla bla....
COMBINAT!!!! :D |
intr`un fel e bine sa ai si prieten/a ..scapi de singuratate..iesi..te distrezi..bine ca la un moment dat tot esti inselat/a ..si suferi ..si tot asa..dar nu e bine sa pui suflet..mai bine iti vezi de viata ta ..si treci mai departe..fete/baieti sunt cat a-i clipi ..o sa ai parte toata viata..
|
eu cred k cel mai bine e 'solo cu combinatii'...if u know what I mean :twisted:
(desi, una zic-alta fac: am relatie serioasa de vreo 2,5 ani) |
pai tre sa ai ca altfel n-ai ce face ...trebuie si asa ceva ! dar ceea ce spui tu "solo cu combinatii" se face intre alea serioase sau daca simti ca nu se merita chiar si in aia serioasa :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning