![]() |
Re: Chat....
@Varga In Austria benzina e deja 1.30-1,40 la OMV
Motorina 1,20 1,32 Si daca ar trebui sa fie ietin in grecia combustibilu supriza acolo e 1,50,1,65 si motorina 1,40, (si au facut oameni aia un scandal acolo de au dat foc la tot) la noi acuma e mai ieftin inca si va urca pretul de EU cat de curand ! LA MULTI ANI TOTUROR! Un An Nou Fericit va doresc ! is prea batran pt certuri ma duc sa ma relaxex :) |
In Spania din cate am auzit eu in momentul in care au scumpit combustibilul au facut proteste tiristii... 3 zile au stat in greva, nu au mai circulat, iar atunci tara a paralizat... nu s-a mai gasit aproape nimic in magazine, iar atunci statul spaniol a redus din nou pretul combustibilului.
|
Quote:
|
Da, da... Difera preturile, mai ales in AT si CH. Gasesti in Franta motorina si cu 1,10 mai pe la tara.
Dar in general sunt mari preturile. Saptamana trecuta in Franta pretul medie la carburanti era de: Motorina: 1,23€ Benzina: 1,41€ Iar preturile cresc saptamanal pentru ca: - pe termen scurt, iarna este destul de grea si lumea se incalzeste + e vacanta si lumea circula de sarbatori - pe termen lung pentru ca tarile precum China si India consuma din ce in ce mai mult Peste cateva saptamani s-ar putea se inregistreze noi recorduri de preturi. Azi barilul era la 90,25$... |
8 Attachment(s)
Vand jante pe 16" cu buza, prindere 4*100, cauciucuri de vara 215/40/16,
250E cu tot cu gume, accept schimburi. Jantele se afla in CJ |
Quote:
|
unde erai cand imi trebuiau model de rs2 pe B4 ? :lol:
|
ce sa fac ... oferta e valabila !!
|
stire pt automobilisti, daca e cineva interesat:
de la 1 februarie se baga iarasi blocaje in tg. mures la parcarile cu plata la a doua sanctiune deja poti fi blocat 60 ron deblocarea asa ca luati-va masuri de precautie |
si daca acuma ai deja 2? sau de la 1 februarie se ia de la 0?
|
cred ca din februarie incolo, inca nu se stie sigur; oricum, cele de pana acuma nu se sterg oricum
ps. nu voi fi eu acolo, deci sper sa nu incepeti cu telefoane :evil: |
Quote:
|
de dat jos roata nu poti ca ala vine peste prezoane; mai indicat ar fi insa sa parchezi cu roata virata maxim, asa nui sigur ca se poate pune
|
Stiti ceva masina (buna) care ar urma sa fie dusa la Rabla? :D
|
vrei sa ii faci un cadou lui Alin? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning