![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
ce criterii sunt luate in considerare pentru a fi membru kamikaze?
|
Vineri 12.09 . Tot la 19 :00 la Stadion ? :oops:
|
Quote:
Cam astea sunt in mare ! Daca e ceva iti dau un mail detaliat cu tot ce trebuie;) |
Quote:
|
si se poare inscrie oricine cu masina sau fara?
si cei care au masina ii departajezi in vreun fel? intreb din curiozitate pentru ca sunt foarte multe cluburi de gen in tara dar sunt foarte putine care impun niste conditii stricte pentru cei care doresc sa se inscrie. |
Din punctul meu de vedere caracterul persoanei respective conteaza cel mai mult!!
|
Quote:
|
Caracterul omului ajungi, daca ai noroc, sa-l cunosti odata in viata poate, la cat de des stam impreuna. Sa lasam alte criterii sa faca diferenta, atat timp cat nu sunt deficiente grave de comportament. Eu de exemplu simt nevoia sa mai stau de vorba depre masini, pur si simplu si ghici ce? Nu am cu cine
|
John noi am mai discutat ...stii cam cine o sa fie in club ...si stii ca e ceva serios de data asta.
|
Johnson legat de discutiile auto poti conta pe mine, totdeauna mi-a facut placere sa discut despre acest subiect , dar din pacate la intrunirile de vineri de foarte putine ori am auzit acest subiect dezbatut.
|
depinde unde ai stat ..sau cu cine ai stat
|
Quote:
Nu vreau sa fac comentarii asupra afirmatie tale, si nu vreau sa continui disputa avuta cu tine acum cateva luni. Imi cer scuze pentru offtopic! |
Discutii despre masini o sa fie in cadru restrans ... a intalnirilor KRT
|
hai poze careva? a fost frumos aseara!:)
|
Quote:
ps. multumim si NSL pt admosfera de dupa intalnire :lol: , la fara 1 minut plecam toti :lol: :)))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning