![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Quote:
inscrieri facem tot timpul |
felicitari!!!!! foarte misto idee......va doresc mult noroc , cat mai multi membri si dak puteti o extindere cat mai mare :-) ;)
|
7 Attachment(s)
Primul Bugatti Veyron din Romania si casa proprietarului (Casuneanu)
|
plm..........
|
de unde plm au unii atatia bani ?!!!!!!!!!
|
te mai miri inca ?
|
citez:
"No, are si un romanas Bugatti Veyron, ca e la moda asa, cine e tipul? pai Costel Casuneanu … patronul de la PA&CO, sta prin comuna Oituz… (invarte ceva camioane, un parchet, o usa, o fereastra, niste drumuri, mizilicuri d-astea)… Cum casa si-a facut ca tot omu gospodar, a zis sa-si ia si masina, ca-si permite o rata… si si-a luat, a zis sa-si ia noua daca tot isi ia sa nu-l rupa taxa de inmatriculare… ca sa fiu rau: Aici sunt banii dumneavoastra!" ;) |
Quote:
|
Palatul i l-am vazut eu live ca trec pe langa el destul de des. Sincer in poze pare mult mai mica decat e cu adevarat !! :)
|
ce garsoniera mica are saracu :sad:
|
In sf mai posteaza si syc@ :D ... dupa 1000 de ani
|
Cu treaba domnu` . Surprize mari !
|
a zis k inca in romania nu se pot face strazi ptr mashina lui asa k a luat-o degeaba ;)
|
2 Attachment(s)
Azi noapte... Crinului+Graului...
Urmele bataliei... |
1bmwmpower nu am nimic personal cu tine,nici nu stiu daca te-am vaz vreodata la fata, dar daca tu crezi ca se va intampla ceva daca vei trimite o plangere la adminii forumului esti increzator...si nu zic ca are cata pile sau alte magarii
2 mugur, iao ca un sfat de la un alt purtator de carnet, lasa jignirile si aerele de macho pt ca totusi exista o diferenta notabila de varsta intre tine si cata |
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning