![]() |
Re: Maşinile modificate din Bacău
Am si eu intrument din ala si nu l-am folosit in viata mea..na..eu am intrebat daca il folosesti..sincer s-ar vedea mai bine fara...Si fara ironisme te rog..merci...Ia totul ca o parere..
|
Oricum e posibil sa sara acel stergator din cauza subwofer-ului
|
Urat :(..imi pare rau..Oricum a iesit bine..ce prindere ai la jante? :)
|
Quote:
|
pai ce motor ai RBY? 101 cai e 1,7 cdti ?
Imi place masina :D bara fata as fi ales ceva mai agresiv..:D Spatele e f tare |
motorul da e 1.7 CDTI 101 hp. lasam asa bara pe fata ca prea multa agresivitate cer cai mai multi sub capota. toate la timpul lor si vorba lu radu stergatoru pe spate o sa sara singur deacolo sper fara luneta =))
|
Robert e vorba de CDTI :twisted:
|
inca o intrebare..alea din spate in interior prinse in plafon..sunt blituri sau ce :rolleyes2
ti-am dat PM |
Daca ai 5x110 distanta la prezoane poate vrei niste jante pe 19 :)
|
Pe 1 iunie,de ziua copiilor,va avea loc un concurs in parcare la stadion"Cea mai simpatica masina din Bacau",taxa de inscriere este 100 ron(Banii vor fi folositi in scopuri caritabile),parerea mea este sa participati si voi si sa mai discutati acolo...scz daca m-am bagat ca musca`n cacat!:D
|
Robert , la capitolul muzica ce firma ai ales?
|
la ca capitolul muzica e o combinatie intre MAC si MAGNAT te da de ciment :d
iar treaba cu 1 iunie este pe bune un var deal meu se ocupa cu organizarea va veni numa lume buna cu masini bune ferari (RUS) metrzu brabus( ceausescu ) etc iar cei 100 ron vor fi donati ( casei de copii) pt inscrieri 0742 260 482 banii se achita in ziua concursului. Mult succes P.S. uitasem sa anunt , castigatorii vor avea parte de premii |
Robert acul de la turometru unde l-ai "tunat" sa joace dupa muzica?
|
bai robert...ti-ai terminat masina si gata te-ai si bagat pe forum ;))
|
Mai spuneti detalii despre expozitia de masini de pe 1?
|
Pai vezi ca a lasat Robert numarul acolo suna-l si vorbeste cu el...asa in mare este vorba de o expozitie cu un prezentator,se va da premii(gen spalatorie gratis 1 an,schimb de ulei etc.)...bla bla bla...mai bine sunati ca incepe si aleks sa isi piarda rabdarea cu offtopic:D
P.S. Vezi ca raspunde greu talamba trebuie insistat! |
Pai nu am ce sa sun..Vb aici..Hai Zoz sa ne strangem mai multi sa le luam premiile...Imi scot si eu masina cred pana atunci...Hai un pic Aleks nu te bagi?
|
Din ce am înţeles de la Robert e un eveniment organizat în scopuri caritabile, cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii de la o casă de copii din Bacău, evenimentul se doreşte a fi repetat anual de-acum încolo, iar printre cei care au confirmat că vor veni se numără mulţi proprietari de maşini frumoase şi/sau scumpe din oraş. Evenimentul o să se desfăşoare în parcarea de la Stadion, pe parcursul unei singure zile, 1 iunie, fiind ziua copilului, taxa de înscriere va fi de 100 de lei iar premiile vor fi legate de maşini şi ele (cum spunea şi capric0rn, schimburi de ulei, set de anvelope, spălat gratis 1 an etc).
|
pozar incoming...:lol:
|
Asa si trebuie sa ma inscriu sau pot sa vin cu masina acolo?Nu imi e frica de Ferrari si CL uri si etc :D..scot artileria grea :D
|
Pai sa platesti taxa de 100 ron sa iti speli masina si sa ai rabdare sa se uite lumea la masina ta,eventual sa le prezinti masina:) dar pana aici trebuie sa iei legatura cu Robert sau cu varul lui...am impresia ca si cu aleks poti lua legatura pentru ca din ce am inteles el va fi prezentatorul:D
P.S. Sa inteleg ca va veni si un fotograf pro!:D |
Quote:
|
mai am de lipit niste flacari pe masina, si o sigla cu "nike" pe luneta si vin si eu:lol::lol:. robert, eu vin cu masina murdara. sigur castig o spalare moca.:lol::lol:
ne vedem pe 1 iunie!;) |
Eu sunt prezentatorul?
Ok, nu e nicio problemă, am şi alte eventuri (de drift şi îndemânare) la microfon, deci e ok :lol: |
Quote:
|
este un bmw mijtho M5 negru mat , jante negre si mai estre o toyota celica tunata alba mi se pare ca ala cu bmw are la numar bc 12 bull
|
am vrut sa scriu bul
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
ala e :lol: LOL da mai e si toyota aia celica
|
sal guys astept intrebari legate de prezentarea de pe 1 iunie nu va speriati de suma de 100 ron , banii ajung la niste copii amarati fara parinti . lasati fast foodurile pe 3 4 zile si haideti sa ne adunam mai multi ca astfel de concursuri n-au fost niciodata in bacau de ce sa nu se mandreasca si bacaul cu ceva ( bucuresti cluj iasi alba iulia si alte orase pot face asa ceva noi de ce n-am putea ) Daca aveti masini si tineti neaparat sa afle lumea povestea ei e simplu se poate afla am 2 nr de tel 0742 260 482 si 0769 42 59 51 eventual sunatil pe alex ( PLM) hai sa aratam ca si bacaul are masini frumoase
|
Sper sa fie gata masina si sa ajung si eu :)..o sa vb cu Alex..Ora si locatia udne se tine?
|
Robert...inscrierile se pot face si la fata locului???S-ar putea sa venim si de la Onesti 1-2-3 masini , dar inca nu s-au hotarat baietii...
|
da se pot face dar am sa ma interesez exact de ora ca nus exact eu stiu ca la ora 3 pm incepe dar uite ca nus exact am sa aflu azi si va spun iar locatia e in parcare la stadion
|
cristi .... da ce are bijuteria ta ( probleme) :( sper sa le rezolvi
|
:)) de vreo 4 ani are probleme :).. Nu are nimic doar mai pun cate un stiker, cate un beculet pe ici colo..
|
tre s fac si eu ceva la triplele mele ca sunt cu leduri si vad ca au draci in ele cand calc frana :x
|
Quote:
impusca chinezul ala din ele ca si-o bate de tine.:lol::lol::lol: |
Da cand calca frana se aprind parca i-a intrat esp si abs:)))...
|
ceva concursuri pe la bacau?:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2026 4Tuning