![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Pe vremea cand am luat eu permisul, testul se dadea ca sa se scurteze suspendarea cu o luna, adica daca aveai permisul suspendat 3 luni, dadeai testul si daca il luai ramanea suspendat 2 luni :).
|
Pai da si mai faci si o cerere si se reduce la o luna. :) Sper.
|
Cererea aia o fac ca sa poti da testul :)) nu ca sa iti reduca o luna, si sa mai dai si testul sa mai scapi de o luna.
|
Lasati-o asa ca ati inceput sa va contraziceti. Ma voi informa eu. :)
|
S-a ajuns la Politie ca au fost victime? Daca da atunci ai de asteptat pe langa cele 3 luni mult si bine pana se concluzioneaza cazul.
|
Quote:
|
Pai la tine m-am gandit. Nacho a scapat mai ieftin. Dar nu-mi fac probleme in cazul asta ca are cine sa impinga bani...
|
n-a zis nimic de accident. probabil sensul giratoriu a fost dilema, ca acolo raman multi fara permis (mai ales la gara).
|
Ai ghicit ;)
|
Deja sunt mult prea multe giratorii ca sa nu se stie cum e cu prioritatea :) Eu in locul lor,pentru giratorii, as lasa suspendarea de 3 luni, si dupaia test calumea ca sa ia permisul inapoi ( la modul general )
|
eu de ce am 3 claxoane pe masina? pentru ca nu stiu oamenii sa mearga in giratorii. deja ma gandesc serios sa mai pun inca 2, sau o goarna cu compresie mai bine (la primavara ca acuma e frig), ca la tiristi frate. sa nu te faci ca nu auzi.
|
Buna asta, trebe sa imi montez si eu unu special pentru giratorii, sa stiu ca macar se sperie ala de moare si ori invata sa circule ori isi cumpara o bicicleta.
|
pentru beatrice... am vorbit. nu cred ca vrei sa sti ce raspuns am primit. si vorba aia, il cunosc pe om...
|
Zi zi zi sa stim si noi de acum incolo ce avem de facut :D
|
:) o sa vorbesc eu..stai linistit ca se rezolva..
Si da a fost accident cu victime pt cei care se intreaba. :| |
Din pacate da ... nu mi-o lua in nume de rau :).
|
Din pacate da...ce?
|
Pentru ca tu ai o problema serioasa cu acordarea prioritatii .... poate dupa 3 luni de pauza inveti cam cum e cu prioritatea ... pentru ca uit ce se intampla ... se lovesc oameni nevinovati din cauza ta ca nu stii sa acorzi prioritate :) ... repet sper ca nu te superi pe mine dar totusi trebuie sa te gandesti ca atunci cand esti la volan poti sa omori si pe altii din neatentie.
|
eu ma abtin sa scriu public ce am vb la telefon. tocmai ca sa nu jognesc ;).
se poate intampla la oricine, dar procentajul mai mare la femei, asta este adevarul. eu oricum am boala pe ele ca vorbesc tot timpul la telefon, si ca din cauza uneia am fost eu chemat prin tribunale in calitate de martor, ca dobitoaca a intrat intentionat intr-un autobuz. (bucuresteanca deh...). |
Eu zic sa ne abtinem din comentarii de genu'. Am pus o intrebare,m-am lamurit. Gata. Subiect inchis,fara alte discutii.
|
Quote:
|
ca ce? am zis ceva de tine? nu cred ca ar trebui sa te simti. vorbeam de specimenele din trafic ;).
|
Quote:
nu crezi ca exagerezi punand gratuit etichete tuturor? arunca un ochi peste rapoartele accidentelor si-o sa vezi ca majoritatea accidentelor grave sunt datorate barbatilor,pe cand cele usoare femeilor ;) asa ca....eu zic sa ne multumesti ca iti indoim masina si nu te omoram 8) |
cand o sa fie raport 1:1 soferi si soferite atunci punem in balanta ce vrei tu. singurul lucru care poate fi luat in calcul este alcolemia, care la femei o vezi mai rar. in rest stai linistita. salvarea o auzi, trebuie doar sa sti si sa vrei.
si ca tot nu te abtii, poate vrei sa sti ca cel putin de 2 ori am avut ocazia sa vad salvarea cum sta dupa o masina cu fluturi pe ea si la volan cine... o femeie care nu stia ce sa faca. vedeti-va de treaba. eu n-am nimic cu tine, si nici cu femeile in general, dar sunt unele care pur si simplu te scot din sarite. sunt si barbati, stai linistita. mai ales aia mai in varsta. si taximetristii evident (unii, nu toti), care nu mai stiu ce-s alea reguli de circulatie si nici de semnalizare nu-si mai amintesc. p.s. stai linistita si nu te mai agita atata ca nu am spus nimic de tine sau de cineva de pe forum. faceam referire strict la specimenele din trafic, care sunt cateva. si ca sa fii linistista pana la capat, am avut ocazia nu de putine ori sa merg prin traficul din oras si din tara cu o femeie la volan. femeie, sofer profesionist. nu aveai ce sa ii comentezi. si nu conducea matiz, ci o duba. ;) |
Quote:
|
mea culpa. nu fac dramatisme pe aici. recunosc ca am fost cu femei de iti venea sa plangi ce frumos mergeau, si ce descurete in trafic erau.
|
Hai sa mai destindem atmosfera un pic.... Nu se pot comasa toata topicurile cu "boicotatul benizinariilor" intr-un unul singur? E ciudat sa vezi aceelasi foc de paie dar pus cu alt titlu. Multumesc;)
|
nu :D
|
pot fi sterse cele vechi si inchise. pe topicul care este acum deschis sunt 2 pagini de postari. cel cu data de 14 ianuarie. cel cu pozele e deschis de cineva care cred ca nu e din bv. ala ar putea fi inchis. de comasat nu ai ce ca pe topicurile vechi sunt numai aberatii pe langa subiect...
|
Quote:
|
macar nu mai sunt enspe mii de pagini.
|
Eu nu sunt de acord cu boicotatul benzinariilor . Dar este numai opinia mea proprie:-)
|
Quote:
|
Intr-o benzinarie, o blonda se uita derutata la pompe si murmura:
- 95?.. 98?.. 95!.. 98!.. Vazand-o pierduta, un angajat al benzinariei se aproprie si o intreaba: - Cu ce va pot ajuta? Cu o raza de fericire in privire, blonda raspunde: - Benzina din 2011 n-aveti? |
unde se pot face sau cine face stickere in Bv ?
|
am eu un prieten/coleg de club. te rezolva el daca vrei.
|
Poti lasa un numar de tel al colegului te rog?
|
|
in brasov se aduna lume pe 14 ? :-)
|
1 Attachment(s)
Sloganul Protestului in Lunile Februarie si Martie cand nimeni nu va cumpara ceva de la Petrom/OMV.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning